- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
#41635072 #5465 üzenetére
Nekem egy ilyenem van: [link]
Ez a legalja a spinning gépeknek de szerintem sokkal kényelmesebb mint egy hagyományos szobabicikli (valahogy azokon mindig azt érzem, hogy a nyakamban a lábam, pedig magasra teszem az ülést). Ezen majdnem olyan pozícióban tudsz tekerni mint egy montin. A fék egyenletes, és nem akadozik mint egy gagyi szobabiciklin. Mivel nagyrészt zártszelvényből van könnyen javítható ha valami gond lenne vele (eddig semmi gáz nem volt vele). Az ülés és a pedál cserélhető, mivel szabvány biciklialkatrész.
Én ebből a matrica nélküli vettem kb 5-6 éve a Auchanban 20 eFt környékén.
-
Drótszamár
őstag
És a bringa milyen műszaki állapotban volt? Nem összteleszkópos teszkóbájkkal, rendesen felfújt gumival (2-3 bar), magasra feltett üléssel, megkent csapágyakkal, lánccal sokkal könnyebb tekerni. Több sikerélményed lesz, és a pulzus se szalad fel annyira.
Egyébként biciklin egy terhelési szinthez gyorsan alkalmazkodik a szervezeted. 2-4 hét alatt csökkenni fog a pulzusod. -
Drótszamár
őstag
A liszteknél a kulcsszó a teljes kiörlésű. Benne van a búza / rozs egésze. Lassabban szívódik fel, több a rost benne. De ezeket csak mértékkel.
A szobabringa ok, de ha tudsz vegyél hozzá egy pulzusmérőt. 120-130-as pulzus környékén tekerd 30-40 percig. Ha van rá lehetőséged inkább a rendes bringát ajánlom. Pl nyáron naplemente előtt egy picivel tök jó program a futó, görkorizó csajok között tekerni(római part, bicikliút
)
Más: valaki tudja mostanában miért szoktam remegni szobabringa után? Nem vadulok, 120-as átlagpulzusok szoktak kijönni, 30-40 percet nyomom, iszok is közben. Ez valaminek a hiányát jelzi?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest