Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
"a böngésző cache áthelyezés témában a "régi" ajánlás szerintem helytálló most is: menjen ramdisk-re, vagy maradjon SSD-n, de semmiképpen sem HDD-re"
Értem, és ha mondjuk az SSD-n hagyom, vagy átrakom a Ramdiskre akkor milyen értéket érdemes beállítani? Gondolom nem túl nagyot..
-
soldi3r
veterán
-
knbs
senior tag
Koszonom kollega!

Kozben vegigforumoztam az Adobe AE forumat, es kiokosodtam. Magat a programot megeri feltenni az SSD-re, mert az AE nagyon sok pici meretu plugint tolt be es hiv meg, igy latvanyos a sebesseg novekedes, de magat a nyersanyagot es aztan a kesz vagott anyagot sima 7200-as HDD re vagy esetleg Raptorra celszeru tenni a nagy meret miatt.
Nem riagoatnek senkit, de egy tiszta 3 es fel perxes videoklipp zold hatter mogott felveve aztan AE-be bedobva es pusztan egy lencse effektet rapakolva marhara nem 256 GB, nalam mar full HD minosegben pikk-pakk 1 terra folott rohangal az anyag... es ezt nem lehet SSD kapacitassal birni. -
veze
őstag
elvileg arrol (Jmicron) is tud bootolni, akkor ez ugyanolyan sebbességet biztosít majd?
a lap meg egy szívás ami nekem van ( igaz már több mint három éves) mert a manual leírása szerint van ahci támogatás, de valójában meg nincs.. és forumoztam külföldi oldalakon és olvastam hogy mások is így szivnak vele és nincs rá megoldás..
marad a Jmicron vezérlő.. -
deicide
veterán
Annyit még hozzátennék, hogy aki kicsit utánaolvas a témának, elkerülheti a 100mb-os partíció létrehozását. Ha nincs üres partícionálatlan hely, ahová a telepítő tenni tudja, akkor a telepítési partícióra rakja a fileokat és akkor nincs gond azzal, hogy ha kiveszek egy eszközt a gépből és nem indul a win7.
-
törölt tag
Hát mivel a PCX-nél rendeltem ott kell az újat is és 31 -k ért van a V+
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Phanteks Enthoo Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest