Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
"a böngésző cache áthelyezés témában a "régi" ajánlás szerintem helytálló most is: menjen ramdisk-re, vagy maradjon SSD-n, de semmiképpen sem HDD-re"
Értem, és ha mondjuk az SSD-n hagyom, vagy átrakom a Ramdiskre akkor milyen értéket érdemes beállítani? Gondolom nem túl nagyot..
-
soldi3r
veterán
-
knbs
senior tag
Koszonom kollega!

Kozben vegigforumoztam az Adobe AE forumat, es kiokosodtam. Magat a programot megeri feltenni az SSD-re, mert az AE nagyon sok pici meretu plugint tolt be es hiv meg, igy latvanyos a sebesseg novekedes, de magat a nyersanyagot es aztan a kesz vagott anyagot sima 7200-as HDD re vagy esetleg Raptorra celszeru tenni a nagy meret miatt.
Nem riagoatnek senkit, de egy tiszta 3 es fel perxes videoklipp zold hatter mogott felveve aztan AE-be bedobva es pusztan egy lencse effektet rapakolva marhara nem 256 GB, nalam mar full HD minosegben pikk-pakk 1 terra folott rohangal az anyag... es ezt nem lehet SSD kapacitassal birni. -
veze
őstag
elvileg arrol (Jmicron) is tud bootolni, akkor ez ugyanolyan sebbességet biztosít majd?
a lap meg egy szívás ami nekem van ( igaz már több mint három éves) mert a manual leírása szerint van ahci támogatás, de valójában meg nincs.. és forumoztam külföldi oldalakon és olvastam hogy mások is így szivnak vele és nincs rá megoldás..
marad a Jmicron vezérlő.. -
deicide
veterán
Annyit még hozzátennék, hogy aki kicsit utánaolvas a témának, elkerülheti a 100mb-os partíció létrehozását. Ha nincs üres partícionálatlan hely, ahová a telepítő tenni tudja, akkor a telepítési partícióra rakja a fileokat és akkor nincs gond azzal, hogy ha kiveszek egy eszközt a gépből és nem indul a win7.
-
törölt tag
Hát mivel a PCX-nél rendeltem ott kell az újat is és 31 -k ért van a V+
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Gyúrósok ide!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest