- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Jofi81 #20844 üzenetére
Most azt mondanám, hogy nem sokkal lomhább, mármint érzésre az SSD nem lett sokkal gyorsabb általános műveleteknél. Bebootoltam HDD-ről, és az a pár pillanatos eltérés is már idegesítő volt. Asszem innen már nincs visszaút, marad rendszernek
Egyébként az egész rendszer lomhaságát vagy gyorsaságát a napi gépezés hány %-ában érzed? Ha böngészel, akkor tuti nem. Vagy állandóan nyitogatod a vezérlőpultot, vagy mit csinálsz? Nem egészen értem az alap koncepciót. Most komolyan érdekel, hogy mit csinálsz, hogy tudjam mit miért írsz.Gorneck23 a felfogásoddal valami nagyon nem stimmel: Na még egyszer, biztos csak korán van. Arra jó, hogy az összes játék elférjen. Világos?
-
Syl
nagyúr
válasz
Jofi81 #20625 üzenetére
Nem egészen! XP-nél ügyelni kell a partíció-eltolásra!
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Jofi81 #19376 üzenetére
Találtam egy ilyet :
HDD beépítő keret-pár 2,5" - 3,5"
Ez egy kicsit máshogy néz ki , mint az általad belinkelt , de ez is jó lesz nem ?
Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor holnap egyszerűen csak hozzácsapatom a rendelésemhez
-
törölt tag
válasz
Jofi81 #19360 üzenetére
Értem, nos a D- s vezió :
Kingston SSDNow V100 64GB SATA SV100S2D/64G SSD
1500 Ft -al kerül többe mint a nem D-s és ha jól látom csak a kábelek és a keret a különbség. Nos SATA kábelem van. Sata tápom van a 450 VX-en, csak a keret hiányzik, de az meg holnap meg lesz véve 600 Ft kb az ára . Tehát cirka 900 Ft megtakarítva.
-
törölt tag
válasz
Jofi81 #19349 üzenetére
SATA II -es a lapom és az is marad , mert most jó ideg nem veszek újat
Amúgy a KIngston-hoz adnak beépítőkeretet ? MErt 2.5 "- os.
Aerocool Hi-Tech 7 PRO ebbe a házba akarom beletenni
-
-
Findzs
addikt
válasz
Jofi81 #19276 üzenetére
azt nem tudom miért ugrott úgy meg az írás
a duke nukem forever volt feltelepítve rá és míg végigjátszottam kb. 5 nap alatt addig ugrásszerűen megnőtt az írás napi 40 gb körülre
semmi egyéb nem lett felrakva és amióta leszedtem szépen visszaállt
gondolom a mentéseket irkálta
most a fear3 -mat már a hdd -re telepítettem és most normális tartományban van az írás, napi 15-20 gb
igyekszem odafigyelni az írás minimalizálására mert végeredményben az használja el a cellákat
persze napi 30 gb írással is 10 évig megy egy ssd, elviekben
de ha egyszer nem hoz jelentős gyorsulást ha oda telepítem a játékokat akkor minek kínlasszam ?
pl. a böngésző cache -t hagytam az ssd-n csak a méretét korlátoztam 128 mb -raMZsoltee:
teljesen jó
bár én a helyedben egy 500 -asra raknám a rendszert a 1 tb -osat meg külső winyó formájában venném meg usb 3.0 -ast (már ha tudja a lap) vagy e-satásat (ezt elég egyszerűen meg lehet oldani ha nincsen a lapon)
nekem most 4 gb rammal nincsen lapozófájl és se a duke nukem, se a fear 3-al nem volt gond,
a temp könyvtárakat átraktam a winyóra, a böngésző cache -t meg hagytam ssd-n csak a méretét korlátoztam 128 mb -ra, így a napi írásom 15-20 gb között mozog, napi átlag 6-8 óra gépezéssel, -
Findzs
addikt
válasz
Jofi81 #19270 üzenetére
én próbáltam játékot telepíteni rá (nekem kingston van) de nem igazán érdemes, nem tölt be hamarabb mint hdd -ről és jelentősen megugrott az írás mennyisége amíg az ssd -ről játszottam
egyébként a tesztek is ezt igazoljákitt egy kép:
[link]nem mondtam, hogy rosszabb a crucial vagy, hogy ne érné meg a +3k -t csak annyit írtam nem tudom milyen a szerviz háttere
nagyon jó teszteredményeket produkál egyébként
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged