Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Urak!
Nagyon tévúton járok, ha a 64GB-os samu SSD-re a Win7-en kívül egy minimál XP-t is partícionálok?
Így számolok:
64 giga formázva az 60 giga. Minimál XP partíció az 5 giga (tényleg nem kell több neki, még ez is sok, csak 2-3 progi kell rá, no internet, a hálókártya is letiltva).
55 gigánál tartunk, ezt partícionálnám a Win7-nek, ami jelen esetben nálam 25 giga méretű ez felkúszhat mondjuk maximálisan 35-re, de attól tuti nem lesz több, szerintem annyi se, de inkább eltúlzom. Elvileg tudom, hogy 20%-ot kell meghagyni üresen az SSD-nek, nálam ez így kb. meglenne.Hülyeség, vagy rosszul számolok, vagy felejtsem el, vagy mindezek együtt?
-
jim_raynor70
aktív tag
Lehetni eppen lehet.
(#33309) lsc: jo a Win 7-es driver, de megnezheted az Intel felet is. Sokan panaszkodtak, hogy nem megy a P35-os vele, fel sem telepul. Megprobalhatod kicsomagolas utan beadni a rendszernek eszkozkezelon keresztul, de ha ugy sem megy, maradjon az A terv, szerintem.
-
lsc
nagyúr
Annyit próbáltam hogy csak az ssd van rákötve vinyó nélkül /az ssd üres/, így is ha bioszban ahcira állítom akkor ugyanodáig jut, ha átllítom natív ide-re akkor bejön a win telepítő. Ott találtam a javításnál olyat hogy illesztőprogram frissítés /vag mi/, ott kell telepíteni mondjuk pendriveről az ahci drivert ?
-
*Ropi*
félisten
Windows telepítés közben, amikor felkínálja a külső driver integrálását valamelyik F billentyű megnyomásával.
-
mpierre
veterán
Volt már áramszünetem, de nem történt semmi a vertex turboval. Teszi a dolgát, nulla lassulás, és 2019. 08. hóig prognosztizált TEC dátumom tartja magát.
A w7 is jó, de az amd-é gyorsabb írás-olvasásra ösztökéli a rákötött ssd-t. Eddig ezt tapasztaltam. Az amd-é frissebb volt, mint az MS-é.
-
Gorneck
legenda
AHCIbe téve működni fog a trim...azt meg biosba kell.
Teleptés után visszadugod és azt csinálsz vele már amit akarsz.Mondjuk nálam ez HDD telepítésnél is így müxik.
Defragot csekkold, hogy ki van e kapcsolva az SSDn és kb ennyi.
"Tweak"-ek az 1es hszben...mondjuk a nagy része felesleges időpocsékolás.
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem érdekelne!