Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
Urak!
Nagyon tévúton járok, ha a 64GB-os samu SSD-re a Win7-en kívül egy minimál XP-t is partícionálok?
Így számolok:
64 giga formázva az 60 giga. Minimál XP partíció az 5 giga (tényleg nem kell több neki, még ez is sok, csak 2-3 progi kell rá, no internet, a hálókártya is letiltva).
55 gigánál tartunk, ezt partícionálnám a Win7-nek, ami jelen esetben nálam 25 giga méretű ez felkúszhat mondjuk maximálisan 35-re, de attól tuti nem lesz több, szerintem annyi se, de inkább eltúlzom. Elvileg tudom, hogy 20%-ot kell meghagyni üresen az SSD-nek, nálam ez így kb. meglenne.Hülyeség, vagy rosszul számolok, vagy felejtsem el, vagy mindezek együtt?
-
jim_raynor70
aktív tag
Lehetni eppen lehet.
(#33309) lsc: jo a Win 7-es driver, de megnezheted az Intel felet is. Sokan panaszkodtak, hogy nem megy a P35-os vele, fel sem telepul. Megprobalhatod kicsomagolas utan beadni a rendszernek eszkozkezelon keresztul, de ha ugy sem megy, maradjon az A terv, szerintem.
-
lsc
nagyúr
Annyit próbáltam hogy csak az ssd van rákötve vinyó nélkül /az ssd üres/, így is ha bioszban ahcira állítom akkor ugyanodáig jut, ha átllítom natív ide-re akkor bejön a win telepítő. Ott találtam a javításnál olyat hogy illesztőprogram frissítés /vag mi/, ott kell telepíteni mondjuk pendriveről az ahci drivert ?
-
*Ropi*
félisten
Windows telepítés közben, amikor felkínálja a külső driver integrálását valamelyik F billentyű megnyomásával.
-
mpierre
veterán
Volt már áramszünetem, de nem történt semmi a vertex turboval. Teszi a dolgát, nulla lassulás, és 2019. 08. hóig prognosztizált TEC dátumom tartja magát.
A w7 is jó, de az amd-é gyorsabb írás-olvasásra ösztökéli a rákötött ssd-t. Eddig ezt tapasztaltam. Az amd-é frissebb volt, mint az MS-é.
-
Gorneck
legenda
AHCIbe téve működni fog a trim...azt meg biosba kell.
Teleptés után visszadugod és azt csinálsz vele már amit akarsz.Mondjuk nálam ez HDD telepítésnél is így müxik.
Defragot csekkold, hogy ki van e kapcsolva az SSDn és kb ennyi.
"Tweak"-ek az 1es hszben...mondjuk a nagy része felesleges időpocsékolás.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem érdekelne!