- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elég járatlan vagyok SSD témában, ezért a hozzáértő fórumtársak segítségét szeretném kérni. Már pár napja foglalkozom a dologgal, de nem igazán tudok dönteni.
Egy 2HDD-s laptopba szeretném a rendszer gyorsítására, 128GB-osra gondoltam. Nincsenek extra igényeim, de szeretném, ha a pénzemért tényleges gyorsaságot kapnék, ami a mindennapi munkámat megkönnyítheti. Átlagos office géphasználat, sok netezés, éjszakánként néha game. Letölteni az asztali gépen szoktam, nem a laptopon.
1, Nézegettem a neten, hogy léteznek miniPCI-os SSD-k. Ezekből be lehet szerelni a gépbe, ha van miniPCI hely, vagy nagyon specifikus a dolog?
2, Ha mégis 2,5"-ost kell betenni, érdemes-e EZT egy fórumtárstól megvennem? Jó az ára, bár szívesen fizetek többet a megbízhatóságért és több garanciáért. Csak 1 év garival van, ellenben EZ a Kingston 3 évvel. Nagyon nem mindegy.
A SAMSUNG HDD-ket sokáig favorizáltam, de sajnos az elmúlt 1-2 évben sok bajom volt velük (van itthon 6-8 darab használatban). BAD Sectorok, adatvesztések, újratelepítések. Szeretném a jövőben ezeket elkerülni, úgyhogy kicsit bizalmatlan vagyok a Samsung-gal.
Ha a fenti két típuson kívül tudtok jó szívvel ajánlani valami mást hasonló (mondjuk bruttó 90e Ft-ig) árban, vagy ezek közül valamelyiket, hálás lennék.
Üdv: Attila
Aktív témák
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest