- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD: A TRIM magától nem "tevékenykedik", csak ha törölsz egy állományt. Ebből kifolyólag belátható, hogy értelmetlen ebből a szempontból a kérdés, hisz nehezen elképzelhető, hogy W7 alól az XP rendszerpartícióját írod és törlöd, illetve XP alatt meg hiába törölsz, TRIM nem dolgozik.
Hát nem részleteztem, de akkor most megteszem.
Szerintem nem értelmetlen, hiszen 3 partícióm lesz:/sda Win XP NTFS
/sdb Win 7 NTFS
/sdc adatok NTFS
/tmp RAMDISK 800 MByte FAT32Tehát FŐKÉNT az "adatok" partíciót fogja írni az XP, mert oda mentek/onnan futtatok kb mindent, a temp pedig a RAMDISK-en lesz, hiszen XP 3 GB-ot lát nekem, és ennyiből tudok az felett RAMDISK-et csinálni.
Ahogy a Win 7 is az "adatok"-ra fog írni...
Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest