Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nekem is meglesz a tesztalanyom erre az évre, Kingston SNV425 64GB.

Sehol nem találtam teszteket erre a februárban megjelent verzióra, vakrepülés lesz, de nagy elvárásaim eleve nincsenek.....
Arra vagyok kiváncsi, hogy ez a relatíve olcsó /35k/ SSD mennyire jobb a HDD-nél a gyakorlatban és a szintetikus tesztekben. Más SSD-kel való összevetés nem érdekel, ezek kisérleti szériák, a jövőre megjelenők már kiforrottabbak lesznek, addig ezt kitesztelem.Samsung F1 és F3-mal már túl vagyok a szintetikus teszteken, de előbb AHCI-re kellett átállítanom a gépben egy XP 32bit és egy win 764bit rendszert, mivel az SSD-re települő win 7-nek AHCI-ben kell futnia a trim miatt.
Akinek IDE üzemmódban telepített és aktívált XP van a gépén és meg akarja hagyni, az OS alól is átállíthatja egyszerűen IDE-ből AHCI-be itt a mankó! Vista és Win 7 átállítása még ennél is egyszerűbb, mert az OS-ben benne van az MS AHCI SATA driver.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra vagyok kiváncsi, hogy ez a relatíve olcsó /35k/ SSD mennyire jobb a HDD-nél a gyakorlatban és a szintetikus tesztekben. Más SSD-kel való összevetés nem érdekel, ezek kisérleti szériák, a jövőre megjelenők már kiforrottabbak lesznek, addig ezt kitesztelem.Samsung F1 és F3-mal már túl vagyok a szintetikus teszteken, de előbb AHCI-re kellett átállítanom a gépben egy XP 32bit és egy win 764bit rendszert, mivel az SSD-re települő win 7-nek AHCI-ben kell futnia a trim miatt.