Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Blood Mage
üzenetére
Lassulás leginkább a TRIM és a wear leveling hiánya miatt volt jellemző, amióta mindkét oldalról (oprendszer és vezérlő) támogatva van, azóta ez bolondbiztos, tudtommal így már nem jellemző a lassulás.
A TLC felezett élettartama is kérdéses, hogy mennyire gázos, mert 1500 ciklus is van vagy 10 év, de ez egyébként is új technológia, bármi közbejöhet, az élettartam is becsült érték, nincs róla annyi stressz teszt mint az MLC-s példányokról. Nem leszek bétateszter.
Valószínűleg ezeknél az SSD-knél máshol is tetten érhető lesz a karcsúsítás, mindenhol ez megy, az első generáció (SLC) négyszeresen túl van biztosítva, a második kétszeresen (MLC) aztán egyre inkább karcsúsítanak mindent a költségcsökkentés miatt, egészen addig, amíg a várható élettartam le nem csökken a garanciaidő plusz egy hónapra. Ez a nagyobbik baj, a felezett élettartam a kisebbik.
@CoolBoy323: ezekről a masszív önszivatásokról beszéltem. Állítsd vissza a TEMP-et alaphelyzetbe. Nem ír semmit, de legalább nem szívatod magad. Ezért felesleges az SSD-sek 12 pontjának a fele. Elég egy kisdobos hat pont, de egyszer tényleg bepipulok és megírom egy hajszállal érthetőbben, mint amit itt linkelgetek magamtól.
Aktív témák
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest