- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55
üzenetére
Kingstonhoz annyira nem értek, de a sima 200-as modell tudtommal nem ajánlott, csak a V+200-as, így, "+" jellel.
A 128-as szerintem most optimális méret egyébként minden szempontból.
@banderasz77: szerintem hagyd úgy, ez semmiség, nem írd adatmennyiség. Azt javaslom, hogy ne piszkáld egy hónapig, aztán nézd meg, mennyit írt az idő alatt, nekem minden az SSD-n van, cache, temp, lapozófile, de nem ír napi 4 gigánál többet. De talán háromnál sem. Felesleges, magaddal szúrsz ki, mert lassítod vele a gépet (vagy szüttyögsz a ramdiskkel, ami még egy jó megoldás, de én teljesen feleslegesnek tartom... miért jó az, hogy 5 év múlva megállpíthatod, hogy még 52 év hátralevő élettartamod van a reális 25 év helyett?)
#44504 aizen92: betöltés lesz talán gyorsabb, meg egyes játékoknál ahol sokat swapel, ott lehet valamennyi FPS növekmény, de nagy csodára ne számíts. Én SSD-re teszem a játékokat, van gyorsulás, de nem döbbenetes.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest