Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55
üzenetére
Kingstonhoz annyira nem értek, de a sima 200-as modell tudtommal nem ajánlott, csak a V+200-as, így, "+" jellel.
A 128-as szerintem most optimális méret egyébként minden szempontból.
@banderasz77: szerintem hagyd úgy, ez semmiség, nem írd adatmennyiség. Azt javaslom, hogy ne piszkáld egy hónapig, aztán nézd meg, mennyit írt az idő alatt, nekem minden az SSD-n van, cache, temp, lapozófile, de nem ír napi 4 gigánál többet. De talán háromnál sem. Felesleges, magaddal szúrsz ki, mert lassítod vele a gépet (vagy szüttyögsz a ramdiskkel, ami még egy jó megoldás, de én teljesen feleslegesnek tartom... miért jó az, hogy 5 év múlva megállpíthatod, hogy még 52 év hátralevő élettartamod van a reális 25 év helyett?)
#44504 aizen92: betöltés lesz talán gyorsabb, meg egyes játékoknál ahol sokat swapel, ott lehet valamennyi FPS növekmény, de nagy csodára ne számíts. Én SSD-re teszem a játékokat, van gyorsulás, de nem döbbenetes.
Aktív témák
- Memóriakártya topic
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux Mint
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest