- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, megjött az új SSD-m. CrystalDiskMarkkal mérve vagy másfélszer gyorsabb ugyanabban a SATA3-as lapban, random adatokkal mérve (csak életszerűbb, mint a "fill0"
bár ennél a meghajtónál szinte pontosan ugyanazt lehet mérni úgy is, mert nem tömörít), mint a másfél éves jó öreg SATA2-es A-DATA S596T-64GB. Amúgy meg használat közben nemigen venni észre a különbséget (emlékeim szerint)Másfél évig használtam a régit az asztali konfigban, 2 hónapja átpakoltam egy Brazos-os Lenovo netbookba (mert a lassú bootolása miatt a falhoz akartam vágni a gépet kínomban), az asztaliba meg visszakerült a jó öreg Samu HDD. Na, az rettenet volt. Most viszont mindkét gépben van SSD.

A 830-as 64GB-os új Samsung:
A régi A-DATA S596T 64GB:
Viszonyításképpen a HDD, amivel egész eddig szívtam:
Bocs, ha kicsit hosszú lett. Szóval munkára használt gépben rendszernek/programoknak a régi HDD úgyszólván elviselhetetlenül tetű...
Szívem szerint 128GB-osat vettem volna, de annak közel sem olyan jó az ára, mint ahogy emezt akciózzák az Aqua-nál...#44202 Silentfrog: nemigen tűnik gyorsabbnak, de a régi se volt az az i5 mellett! A Brazossal persze sokkal gyöngébb a régi, de az a kis Lenovo e125 is szárnyakat kapott vele, ráadásul egy félórával többet bír az akkuja, mint anno HHD-vel.
Aktív témák
- Óra topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
bár ennél a meghajtónál szinte pontosan ugyanazt lehet mérni úgy is, mert nem tömörít), mint a másfél éves jó öreg SATA2-es A-DATA S596T-64GB. Amúgy meg használat közben nemigen venni észre a különbséget (emlékeim szerint)