Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Predator2
üzenetére
Semmi garancia nincs rá, hogy ne halljon ki idő előtt ráadásul hirtelen annak ellenére, hogy kíméled... A Kingston V100 egyik pillanatról a másikra feküdt meg, attól függetlenül, hogy a minimális írási műveleteken kívül nem nagyon irkált.
Vannak olyanok is a fórumon, akik úgy használják mint egy HDD-t az SSD-jüket, tehát nem helyeznek át semmit sehova, aztán évek óta megbízhatóan működik.
Persze az új Corsair SSD-nél is én is áthelyeztem a böngésző gyorsítótárakat HDD-re - ami nem kis meló, egy olyan gépen, ahol 4 felhasználói fiók van és négy böngésző...- , megreguláztam az indexelést, kikapcsoltam a hiber.fil sys-t, átpakoltam HDD-re a lapozófájlt, kikapcsoltam a SuperFetch-t és remélem ,hogy csak a Kingston V100 volt olyan ami még így is megfeküdt...

Aktív témák
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest