- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Magánvélemény.
Szerintem igenis van értelme rögzíteni az SSD-t, még akkor is, ha "nemhurcigálós" gépben használod. Egyrészt már attól is elmozdulhat, hogy picit meglököd az asztalt (és ez nem biztos hogy használ neki: kábelcsatlakozások stb.), másrészt ha fél-egy év múlva mégis mozgatni fogod a géped, van rá esély hogy szimplán elfelejted, hogy nincs lecsavarozva az SSD.
Nekem nincs ilyen gondom: a házamhoz eleve adtad egy csomó 2.5 colos beépítő-keretet. De ha nem lenne, akkor vagy vennék (ahogy nézem, még mindig 1K alatt van az ára, az meg nem hiszem hogy földhöz vág bárkit is, elvégre maga az SSD sem olcsó sport...
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Seagate 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...