Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Magánvélemény.
Szerintem igenis van értelme rögzíteni az SSD-t, még akkor is, ha "nemhurcigálós" gépben használod. Egyrészt már attól is elmozdulhat, hogy picit meglököd az asztalt (és ez nem biztos hogy használ neki: kábelcsatlakozások stb.), másrészt ha fél-egy év múlva mégis mozgatni fogod a géped, van rá esély hogy szimplán elfelejted, hogy nincs lecsavarozva az SSD.
Nekem nincs ilyen gondom: a házamhoz eleve adtad egy csomó 2.5 colos beépítő-keretet. De ha nem lenne, akkor vagy vennék (ahogy nézem, még mindig 1K alatt van az ára, az meg nem hiszem hogy földhöz vág bárkit is, elvégre maga az SSD sem olcsó sport...
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...
Aktív témák
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...