Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz Turbomann #41326 üzenetére

Ja, hát SATA 2 van a fő gépben, és ugye még ilyen bővitőkártyát sem tudok beletenni mert mATX és az egyetlen erre alkalmas PCIe Express-ben a Leadtek Winfast PxDVR 3200 H van.

Igen, legközelebb nem mATX lesz a befutó, mert jó meg minden, de szívás van vele ha bővíteni kell.

Ma aludtam a dologra egyet. Megfordult a fejemben, hogy elküldöm a cuccot gariztatni, közben meg átállok HDD-re. A garanciáztatás heteket venne valószínűleg időbe, és kiderülhetne, hogy nem e véletlen az alaplapi SATA Port szívat. Ahhoz ,hogy ez teljes bizonyossággal kiderüljön az kellene, hogy HDD-t ugyanarra a kábelre, és portra , WIN-t rátenni, és pár hétig nézni van e valami. Bár Sentinel nem jelzett semmilyen átviteli problémát, és türelmem sem lenne megint ehhez, így végül megrendeltem ezt:

Corsair 60GB Force GT CSSD-F60GBGT-BK SSD meghajtó 3 év év gar.

Ezúttal háztól házig garanciával. Jövőhét előtt így sem lesz rendszerem azon a gépen. Ha megjön, és jó az SSD hetekig, akkor majd elküldöm a másikat garanciáztatni. Ráér, mivel 3 év garancia van rá, és még a felénél sem járok...

Egyelőre nem vettem bővítőkártyát a kisebbik gépbe. Bár kicsit vicces, hogy a 8 éves lapon lesz USB 3.0+ SATA III, a lényegesen újabb gépben, meg SATA III-as SSD SATA II-es porton :D

Mankó : Sajnos ez így van. Corsair-nél van kritikus fontosságú firmware frissítés Force GT szériánál? Mert ha egy mód van rá kihagynám... ugyanis KIngstonnál is megvan az a félelmem, hogy belekötnek hogy újabb Firmware van rajta mint ami a címkéjén, és nem a szerviz végezte hanem én. Mert, ugye ismerős az, hogy alaplapoknál is ebbe szoktak belekötni?

Aktív témák