Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki Gigabyte P55-ös lappal próbálkozik valami értelmes sebességet kisajtolni egy OCZ Agility 3-ból? Nálam gyengébbnél gyengébb mérési eredmények születnek. (CrystalDiskMark: szekvenciális olvasás 180MB/s körül van, az írás meg 170MB/s) Sata II-vel egy hangyányit jobb, de még így is egy rakás sz*r! Valami tippetek van esetleg? Szinte szűz win7 van fent, még nem telepítettem semmit, csak alap driver-eket. Annyi, hogy bios-ban AHCI módban dobtam fel az oprendszert, meg ki vannak lőve az energiatakarékossági funkciók. Azt rögtön gondoltam, hogy egy P55A-UD4-el nem fog egetrengető sebességet produkálni, na de hogy ennyire hulladék legyen...

Telóról írok, és így nehézkes visszaolvasgatni a hsz-ekben.

Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest