Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
6 év alatt nem volt rá szükségem akkor most sem lesz. Egyszerűen nem kell elbarmolni a rendszert mindenféle hülye kodekkel meg gyorsítóprogramokkal és egyéb no name toolbar programokkal és akkor nem lesz gond. Tapasztalatból mondom nem hasra ütésre.
Az, hogy ki hogyan barmolja el a rendszerét az az ő dolga és az olyanok meg is érdemlik hogy behaljon a Windows-uk. Aki nem ért hozzá ne csinálja. Ennyi.
Amúgy is a rendszer visszaállítást azoknak találták ki akiknek fingjuk nincsen az egész Windows működéséről és nem tudják manuálisan megoldani a gondokat. Megsúgom, hogy mindenre van megoldás csak utána kell nézni.
Sokan azt sem tudják mi az a Csoport házirend vagy az msconfig. Ezekben én már csukott szemmel ellavírozok és csuklóból kapcsolom ki a haszontalan memória zabáló programokat mint Előtöltés meg Windows Search és társaik. Feleslegesek, sőt SSD-n ki is kell őket kapcsolni. (angol weboldalak szerint)
Annó hányan mondták, hogy a lemeztöredezettségmentesítő csodákra képes. Aha lefut kb 1 óra alatt egy 1 TB-os teletömött winyón és kb 1 mp-el sem lesz tőle gyorsabb semmi. SSD esetében meg úgy tudom, hogy tilos futtatni mert csak tönkre vágja arra való a TRIM funkció ami ezt helyettesíti.
Pár dolog azoknak akik nem tudják miről van szó: [link]
Disable System Restore. Még a weboldal is azt írja...
Most kivételesen rossz embert fogtál ki. Régi motoros vagyok már.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs