Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
6 év alatt nem volt rá szükségem akkor most sem lesz. Egyszerűen nem kell elbarmolni a rendszert mindenféle hülye kodekkel meg gyorsítóprogramokkal és egyéb no name toolbar programokkal és akkor nem lesz gond. Tapasztalatból mondom nem hasra ütésre.
Az, hogy ki hogyan barmolja el a rendszerét az az ő dolga és az olyanok meg is érdemlik hogy behaljon a Windows-uk. Aki nem ért hozzá ne csinálja. Ennyi.
Amúgy is a rendszer visszaállítást azoknak találták ki akiknek fingjuk nincsen az egész Windows működéséről és nem tudják manuálisan megoldani a gondokat. Megsúgom, hogy mindenre van megoldás csak utána kell nézni.
Sokan azt sem tudják mi az a Csoport házirend vagy az msconfig. Ezekben én már csukott szemmel ellavírozok és csuklóból kapcsolom ki a haszontalan memória zabáló programokat mint Előtöltés meg Windows Search és társaik. Feleslegesek, sőt SSD-n ki is kell őket kapcsolni. (angol weboldalak szerint)
Annó hányan mondták, hogy a lemeztöredezettségmentesítő csodákra képes. Aha lefut kb 1 óra alatt egy 1 TB-os teletömött winyón és kb 1 mp-el sem lesz tőle gyorsabb semmi. SSD esetében meg úgy tudom, hogy tilos futtatni mert csak tönkre vágja arra való a TRIM funkció ami ezt helyettesíti.
Pár dolog azoknak akik nem tudják miről van szó: [link]
Disable System Restore. Még a weboldal is azt írja...
Most kivételesen rossz embert fogtál ki. Régi motoros vagyok már.

Aktív témák
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- További aktív témák...
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest