- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
6 év alatt nem volt rá szükségem akkor most sem lesz. Egyszerűen nem kell elbarmolni a rendszert mindenféle hülye kodekkel meg gyorsítóprogramokkal és egyéb no name toolbar programokkal és akkor nem lesz gond. Tapasztalatból mondom nem hasra ütésre.
Az, hogy ki hogyan barmolja el a rendszerét az az ő dolga és az olyanok meg is érdemlik hogy behaljon a Windows-uk. Aki nem ért hozzá ne csinálja. Ennyi.
Amúgy is a rendszer visszaállítást azoknak találták ki akiknek fingjuk nincsen az egész Windows működéséről és nem tudják manuálisan megoldani a gondokat. Megsúgom, hogy mindenre van megoldás csak utána kell nézni.
Sokan azt sem tudják mi az a Csoport házirend vagy az msconfig. Ezekben én már csukott szemmel ellavírozok és csuklóból kapcsolom ki a haszontalan memória zabáló programokat mint Előtöltés meg Windows Search és társaik. Feleslegesek, sőt SSD-n ki is kell őket kapcsolni. (angol weboldalak szerint)
Annó hányan mondták, hogy a lemeztöredezettségmentesítő csodákra képes. Aha lefut kb 1 óra alatt egy 1 TB-os teletömött winyón és kb 1 mp-el sem lesz tőle gyorsabb semmi. SSD esetében meg úgy tudom, hogy tilos futtatni mert csak tönkre vágja arra való a TRIM funkció ami ezt helyettesíti.
Pár dolog azoknak akik nem tudják miről van szó: [link]
Disable System Restore. Még a weboldal is azt írja...
Most kivételesen rossz embert fogtál ki. Régi motoros vagyok már.

Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest