- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
6 év alatt nem volt rá szükségem akkor most sem lesz. Egyszerűen nem kell elbarmolni a rendszert mindenféle hülye kodekkel meg gyorsítóprogramokkal és egyéb no name toolbar programokkal és akkor nem lesz gond. Tapasztalatból mondom nem hasra ütésre.
Az, hogy ki hogyan barmolja el a rendszerét az az ő dolga és az olyanok meg is érdemlik hogy behaljon a Windows-uk. Aki nem ért hozzá ne csinálja. Ennyi.
Amúgy is a rendszer visszaállítást azoknak találták ki akiknek fingjuk nincsen az egész Windows működéséről és nem tudják manuálisan megoldani a gondokat. Megsúgom, hogy mindenre van megoldás csak utána kell nézni.
Sokan azt sem tudják mi az a Csoport házirend vagy az msconfig. Ezekben én már csukott szemmel ellavírozok és csuklóból kapcsolom ki a haszontalan memória zabáló programokat mint Előtöltés meg Windows Search és társaik. Feleslegesek, sőt SSD-n ki is kell őket kapcsolni. (angol weboldalak szerint)
Annó hányan mondták, hogy a lemeztöredezettségmentesítő csodákra képes. Aha lefut kb 1 óra alatt egy 1 TB-os teletömött winyón és kb 1 mp-el sem lesz tőle gyorsabb semmi. SSD esetében meg úgy tudom, hogy tilos futtatni mert csak tönkre vágja arra való a TRIM funkció ami ezt helyettesíti.
Pár dolog azoknak akik nem tudják miről van szó: [link]
Disable System Restore. Még a weboldal is azt írja...
Most kivételesen rossz embert fogtál ki. Régi motoros vagyok már.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen program, ami...?
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest