Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset és akkor is csinálta.Elsőnek felment a win 7 probléma mentesen aztán rögtön az első bebootolásra nem látta az ssd-t rátettem a daz féle loadert (mikor újraindítottam én magam telepítés után és kijelöltem hogy az ssd ről bootoljon) hogy jónak lássa a win 7 et
ezután kezdődtek a bajok....nem bottolt be újraindításkor azután meg csak villogott a kurzol és semmi újraindítottam újra semmi kékhalál.Újrahúztam vagyis csak akartam mert dvd rom ról a telepítő azt jelezte nincs semmi amire tehetném a windowst nem érzékelte az ssd-t erre leállítottam rádugtam az 1 tb os Wd külső vinyómat és úgy próbáltam.Ekkor már az ssd is és a külsőt is felismerte ki is írta hogy a külsőre nem tehetem a windowst csak az ssd re.Aztán feltette letöltöttem a hd sentinelt ami nagy kérdőjeleket rakott az ssd re ki hogy nem tudja mi az.Kikapcsoltam a gépet fogtam sata 3 ki sata 2 be fél órát kínlódtam mire behozta az asztalt 5 kékhalál meg 3 boot/error 0000c002b valami üzenet nagy nehezen felállt ekkor már látta a sentinel az ssd -t és a külsőt is rátettem a samsung magician programot és erre kiírja hogy nincs ssd-m sőt semmilyen meghajtóm amit meg tudna vizsgálni.Azóta pedig kínlódom vele.....
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezután kezdődtek a bajok....nem bottolt be újraindításkor azután meg csak villogott a kurzol és semmi újraindítottam újra semmi kékhalál.Újrahúztam vagyis csak akartam mert dvd rom ról a telepítő azt jelezte nincs semmi amire tehetném a windowst nem érzékelte az ssd-t erre leállítottam rádugtam az 1 tb os Wd külső vinyómat és úgy próbáltam.Ekkor már az ssd is és a külsőt is felismerte ki is írta hogy a külsőre nem tehetem a windowst csak az ssd re.Aztán feltette letöltöttem a hd sentinelt ami nagy kérdőjeleket rakott az ssd re ki hogy nem tudja mi az.Kikapcsoltam a gépet fogtam sata 3 ki sata 2 be fél órát kínlódtam mire behozta az asztalt 5 kékhalál meg 3 boot/error 0000c002b valami üzenet nagy nehezen felállt ekkor már látta a sentinel az ssd -t és a külsőt is rátettem a samsung magician programot és erre kiírja hogy nincs ssd-m sőt semmilyen meghajtóm amit meg tudna vizsgálni.Azóta pedig kínlódom vele.....