- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset és akkor is csinálta.Elsőnek felment a win 7 probléma mentesen aztán rögtön az első bebootolásra nem látta az ssd-t rátettem a daz féle loadert (mikor újraindítottam én magam telepítés után és kijelöltem hogy az ssd ről bootoljon) hogy jónak lássa a win 7 et
ezután kezdődtek a bajok....nem bottolt be újraindításkor azután meg csak villogott a kurzol és semmi újraindítottam újra semmi kékhalál.Újrahúztam vagyis csak akartam mert dvd rom ról a telepítő azt jelezte nincs semmi amire tehetném a windowst nem érzékelte az ssd-t erre leállítottam rádugtam az 1 tb os Wd külső vinyómat és úgy próbáltam.Ekkor már az ssd is és a külsőt is felismerte ki is írta hogy a külsőre nem tehetem a windowst csak az ssd re.Aztán feltette letöltöttem a hd sentinelt ami nagy kérdőjeleket rakott az ssd re ki hogy nem tudja mi az.Kikapcsoltam a gépet fogtam sata 3 ki sata 2 be fél órát kínlódtam mire behozta az asztalt 5 kékhalál meg 3 boot/error 0000c002b valami üzenet nagy nehezen felállt ekkor már látta a sentinel az ssd -t és a külsőt is rátettem a samsung magician programot és erre kiírja hogy nincs ssd-m sőt semmilyen meghajtóm amit meg tudna vizsgálni.Azóta pedig kínlódom vele.....
Aktív témák
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 1TB keveset futott ssd
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SK HYNIX PC611 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezután kezdődtek a bajok....nem bottolt be újraindításkor azután meg csak villogott a kurzol és semmi újraindítottam újra semmi kékhalál.Újrahúztam vagyis csak akartam mert dvd rom ról a telepítő azt jelezte nincs semmi amire tehetném a windowst nem érzékelte az ssd-t erre leállítottam rádugtam az 1 tb os Wd külső vinyómat és úgy próbáltam.Ekkor már az ssd is és a külsőt is felismerte ki is írta hogy a külsőre nem tehetem a windowst csak az ssd re.Aztán feltette letöltöttem a hd sentinelt ami nagy kérdőjeleket rakott az ssd re ki hogy nem tudja mi az.Kikapcsoltam a gépet fogtam sata 3 ki sata 2 be fél órát kínlódtam mire behozta az asztalt 5 kékhalál meg 3 boot/error 0000c002b valami üzenet nagy nehezen felállt ekkor már látta a sentinel az ssd -t és a külsőt is rátettem a samsung magician programot és erre kiírja hogy nincs ssd-m sőt semmilyen meghajtóm amit meg tudna vizsgálni.Azóta pedig kínlódom vele.....