Hirdetés

Aktív témák

• proly01

őstag

válasz Fire/SOUL/CD #34835 üzenetére

Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
    Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset és akkor is csinálta.Elsőnek felment a win 7 probléma mentesen aztán rögtön az első bebootolásra nem látta az ssd-t rátettem a daz féle loadert (mikor újraindítottam én magam telepítés után és kijelöltem hogy az ssd ről bootoljon) hogy jónak lássa a win 7 et ;) ezután kezdődtek a bajok....nem bottolt be újraindításkor azután meg csak villogott a kurzol és semmi újraindítottam újra semmi kékhalál.Újrahúztam vagyis csak akartam mert dvd rom ról a telepítő azt jelezte nincs semmi amire tehetném a windowst nem érzékelte az ssd-t erre leállítottam rádugtam az 1 tb os Wd külső vinyómat és úgy próbáltam.Ekkor már az ssd is és a külsőt is felismerte ki is írta hogy a külsőre nem tehetem a windowst csak az ssd re.Aztán feltette letöltöttem a hd sentinelt ami nagy kérdőjeleket rakott az ssd re ki hogy nem tudja mi az.Kikapcsoltam a gépet fogtam sata 3 ki sata 2 be fél órát kínlódtam mire behozta az asztalt 5 kékhalál meg 3 boot/error 0000c002b valami üzenet nagy nehezen felállt ekkor már látta a sentinel az ssd -t és a külsőt is rátettem a samsung magician programot és erre kiírja hogy nincs ssd-m sőt semmilyen meghajtóm amit meg tudna vizsgálni.Azóta pedig kínlódom vele.....

Aktív témák