Hirdetés

Aktív témák

• @matthew@

őstag

Most próbálgattam az SSD-t beállítani és BIOS-ban az AHCI-t átállítottam IDE-re és ugyan úgy elindult a rendszer, van valami különbség a 2 között? Miért fontos az AHCI? Az AHCI-vel az a gondom h folyton ott van jobb alul mind 2 partícióm és el tudom őket távolítani és pl ha véletlen mellényomok akkor nem lenne jó leválasztani az 1TB-s HDD-m miközben vmit dolgoznék rajta, vagy erre van vmi beállítás BIOS-ban h AHCI módban ne lehessen eltávolítani ilyen könnyen a HDD-t? Fire/SOUL/CD fórumtárs már linkelt nekem egy oldalt ahol vannak Giga lapok is felsorolva h miket kellene beállítani de nekem Gigabyte MA770-UD3-as lapom van és nem tudom h azokkal sikerülne-e de mindjárt ki is próbálom azokkal a beállításokkal, (csak most ghost megy)
    Illetve az mitől lehet h ezt követve nem sikerült az 1. lehetőséget megnéznem? Amikor beírtam é entert nyomtam, azt írta h ehhez rendszergazdai jogosultság kell, pedig nem hozott fel kérdést h engedélyezem-e és csak rendszergazda fiók van, ez mitől lehet?

Aktív témák