Hirdetés
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Nem lebeszélni akarlak az SSD-ről de ha mondjuk Sandisk Ultra SDHC kártyát használsz az 30MB/sec...a vinyó azért ennél gyorsabb szóval ki kell hogy szolgálja. Vagy a vezérlőd lassú a kütyüben vagy a kártyád lassú, SSD semmit nem gyorsítana a műveleten. A rázkódást megértem bár egy notebook winyót kinyírni (főleg ha freefall szenzoros) nem könnyű. Menet közben vettem ki a dokkolóból és csapkodtam a földhöz ilyen vinyókat és alig akart megpusztulni (azt most nem részletezem ennek mi volt az értelme de megvolt
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.