Hirdetés

Aktív témák

• mcmike

őstag

Sziasztok,

Mai nappal én is SSD tulajdonos lettem, méghozzá egy elég ritka állatfajjal társulok be a klubba: 1.8" XceedIOPS SATA II 50GB MLC

Ne kérdezzétek miért és hogyan, maradjunk annyiban hogy ezt sikerült szereznem "jutányosan" :DDD

Én sajnos az idő szűkében lévő emberek közé tartozom, de azért az ajánlásotoknak megfelelően friss Win7 installal indítottam az SSD-t. Aztán egy darabig eljutottam, de beláttam hogy nekem erre nincs időm... :(
    Ezért időközben váltottam a lusták megoldására az Acronis True Image: Backup -> Restore procedúrájára. Eredmény: teljes SIKER! :K

Elsőre:
    Alignálás rendben, TRIM rendben (már AHCI-n használtam a Samsung HDD-ket is), továbbá végrehajtottam az itt leírtakat is + Firefox Ramcache. Ajánlotok még valamilyen beállítást ezen kívül? :F

Performancia teszteket még nem volt időm végezni, egyszer majd csak sikerül. Ez az SSD csak SATA 2-es, ezért az alaplapi P55 vezérlőre bíztam a dolgot, bár van egy Marvell SATA3 kártya is ehhez az alaplaphoz. Jobban járok azzal? :U

Aktív témák