Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Mai nappal én is SSD tulajdonos lettem, méghozzá egy elég ritka állatfajjal társulok be a klubba: 1.8" XceedIOPS SATA II 50GB MLC
Ne kérdezzétek miért és hogyan, maradjunk annyiban hogy ezt sikerült szereznem "jutányosan"

Én sajnos az idő szűkében lévő emberek közé tartozom, de azért az ajánlásotoknak megfelelően friss Win7 installal indítottam az SSD-t. Aztán egy darabig eljutottam, de beláttam hogy nekem erre nincs időm...

Ezért időközben váltottam a lusták megoldására az Acronis True Image: Backup -> Restore procedúrájára. Eredmény: teljes SIKER!
Elsőre:
Alignálás rendben, TRIM rendben (már AHCI-n használtam a Samsung HDD-ket is), továbbá végrehajtottam az itt leírtakat is + Firefox Ramcache. Ajánlotok még valamilyen beállítást ezen kívül?
Performancia teszteket még nem volt időm végezni, egyszer majd csak sikerül. Ez az SSD csak SATA 2-es, ezért az alaplapi P55 vezérlőre bíztam a dolgot, bár van egy Marvell SATA3 kártya is ehhez az alaplaphoz. Jobban járok azzal?

Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest