- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Logicman86
üzenetére
Én hagyok neki 10 GB helyet aztán kész... Nem szőrözök ilyennel, csak használom. Csak tudja, hogy hol az üres, és akkor oda másolgat a wear leveling.
Napi 64 GB írással is kibírja elméletben 20 évig... (A fáradás teszt alapján) Hol használjuk mi ennyit? Sehol... Ebbe még a wear leveling ügyködése szerintem nincs is beleszámolva, plusz az, hogy azt a 8000 ciklust folyamatosan éjjel nappal írták rá, és a wear leveling szerintem nem is tudott rendesen működni.
bazsi83vp: Pont ezen a véleményen vagyok én is... Elvégre ennek pont az lenne a lényege, hogy üresjáratban ide oda másolgassa az adatokat, amikor épp nem használjuk a meghajtót. Rövid időre simán tele lehet nyomni.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs