Hirdetés

Aktív témák

• tamas87

csendes tag

válasz soldi3r #24206 üzenetére

Igen abba lesz. És én is a 470-se gondolkodok egy ideje, de előbb körbe érdeklődök és olvasgatok. Úgy gondolom, hogy eldőlt, hogy milyen SSD megy bele. Meggyőztél te is és a többi fórumos tag is. De nem kell nem az általad linket módon megy bele, mert ez a széria 2 merevlemezes kivitellel lett kiadva. Már megrendeltem, hozzá a cuccokat és jövő héten megérkezik. Tervem szerint 128 gb SSD (Samsung 470 128gb + marad a 320gb HDD). Azért akarok nagyobb SSD-t mert két op.rendszer megy rá (WIN7 + Linux (Arch vagy Ubuntu). Most Archlinux van és szeretem, de sajnos nem lehet teljesen nélkülözni a Windowst.
    Csak azért írtam, hogy 830-as mert nem most veszem meg bele az SSD-t, hanem kicsit később (most nem telik rá) és ha akkorra kijön az új samsung 830 és nem lesz nagy árkülönbség akkor inkább azt választom. Mert ha Kb 55 E Ft. lesz, akkor adok érte kicsivel többet, és utána már nem költök a masinára.
    De teljesen igazad van és egyetértek veled. A fentebb leírtak az én elgondolásomat tartalmazzák jelen pillanatban, de ez változhat. :)

Aktív témák