- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Egyedül játékokban és photoshopnál volt sok a töltési idő, ami zavart. Hogy ezért szükségszerű volt-e egy SSD beszerzése? Nem. De akkor miért dobtam ki rá 30k-t? Amióta hallottam, hogy kifejlesztenek ilyen háttértárakat, azóta akartam szerezni egyet, mert hogy milyen gyors, és így tudom a legjobban és legköltséghatékonyabban fejleszteni a meglévő gépemet. Azóta eltelt pár év, és már hozzáférhető, tehát mondhatni egy régi álmom teljesült most. Az más kérdés, hogy azóta elkezdtem dolgozni, a munkahelyen is gépekkel vagyok körbevéve és itthon már csak nagyon alap dolgokra használom, szóval végtére is meglennék nélküle, de tudod, régi álom teljesülése azért nem rossz dolog
Amúgy meg nem fekete és fehér a világ, mert részben ti is azt csináljátok, mint én. Legalább is nem hiszem, hogy a böngésző cachéját és a temp könyvtárakat nem irányítottátok át HDD-re
Egyébként ha munkára használnám, és volna hozzá ultrabrutál nagy program, amit HDD-ről 1000 év alatt tölt be, akkor nyilván azt (is) az SSD-re telepíteném, aminek megint csak NINCS köze ahhoz, hogy a rendszer az SSD-ről megy-e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest