- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Hali.
Véleményed,vagy meglátásod mi a le írt dolgokról,mivel a különbség nagyon is érezhető illetve sok helyen olvastam,hogy 1.4 el nagyon lassú az SSD.
Érdekesség gyanánt 1.6 al vicces az a -30% kondíció érték ami 70% helyet 40% lett,így 1.5 ugyanazt a teljesítményt hozza,és nincsenek anomáliák mint az 1.6ban.
Lehet hülye kérdés,de lehet az elhasznált % okat javítani valami programmal,mert ha jól olvastam akkor nem biztos hogy el használódott hanem gyárilag elérte azt az írási értéket így le zárta azokat a cellákat ami 100% helyet 70% lett.
A másik amit nem találtam pedig sok mindent megtettem annak érdekében,hogy megtaláljam,mekkora kondíciónál kell cserélni az SSD.
Ha lemegy % ra akkor végleg behal az SSD.
Ez minden esetben fontos lenne,mert ha 0% ra le esik akkor tudnám garban cseréltetni mivel 2013 ig szól a garancia,így a virtuális memóriát vissza teszem a Vertexemre,hogy gyorsabban elhasználódjon.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Metal topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest