Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Hali.
Véleményed,vagy meglátásod mi a le írt dolgokról,mivel a különbség nagyon is érezhető illetve sok helyen olvastam,hogy 1.4 el nagyon lassú az SSD.
Érdekesség gyanánt 1.6 al vicces az a -30% kondíció érték ami 70% helyet 40% lett,így 1.5 ugyanazt a teljesítményt hozza,és nincsenek anomáliák mint az 1.6ban.
Lehet hülye kérdés,de lehet az elhasznált % okat javítani valami programmal,mert ha jól olvastam akkor nem biztos hogy el használódott hanem gyárilag elérte azt az írási értéket így le zárta azokat a cellákat ami 100% helyet 70% lett.
A másik amit nem találtam pedig sok mindent megtettem annak érdekében,hogy megtaláljam,mekkora kondíciónál kell cserélni az SSD.
Ha lemegy % ra akkor végleg behal az SSD.
Ez minden esetben fontos lenne,mert ha 0% ra le esik akkor tudnám garban cseréltetni mivel 2013 ig szól a garancia,így a virtuális memóriát vissza teszem a Vertexemre,hogy gyorsabban elhasználódjon.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest