- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
balpis
üzenetére
Ez is jó kérdés, megint csak azt tudom mondani, hogy szvsz nem kivitelezhető, hogy a cache-en felüli területre felpakolj egy OS-t, mert
1. Ha először lenne rajta az OS, aztén állítanád be cachnek, akkor egyből le is takarítana mindent az Intel progija, amikor az SSD-n létrehozná a RIAD0-ás kötetet. (Én legalábbis nem találkoztam még olyan szoftverrel, ami teljes adatvesztés nélkül hoz létre tömböt, kb olyan(erős csúsztatással), mint amikor letörölsz egy partíciót, meg újra létrehozod...)2. Ha utólag próbálnál meg rátelepíteni egy OS-t, akkor meg a telepítő pusztítaná le (szerintem persze)
Mindezek ellenére szeretem a kihívásokat, és kevés esély ellenére neki is ugranék, csak hát egy apróság hiányzik: Nincs olyan deszkám...

Aktív témák
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest