Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem teljesen ebbe a topicba tartozik, de hátha...
Van azzal valakinek esetleg tapasztalata, hogy egy így megosztott SSD-n a maradék területet más oprendszer hogyan látja?
Pl. lenne egy 96GB-s SSD, amiről mondjuk 30-at használnék win7-hez cacheként, a maradékról tudnék-e esetleg bootolni ubuntut? Ne adj isten, esetlega maradékot kétdelé szedve még egy XP-t is?Az első Z68 ismertetőknél én naívan azt hittem, hogy ezt a cachelést majd az alaplap csinálja, s oprendszer függetlenül mehet. Aztán túl gyorsan vettem is egy Z68-as lapot, mire kiderült, hogy ahogy elképzeltem, 3 oprendszer mellé nem tudok SSD-t cache-ként használni

(Így teljesen feleslegesnek tűnik a Z68, maradhattam volna a H61-es lapomnál...)
Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest