Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
gallus
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Volt már raid rendszerem, jó is volt, de hatpc-be nem akarok, még így is gondolkodom, hogy USB-s külső adattároló lesz, de még nem tudom mennyit fogom használni.
Hát majd kiderül.Gorneck23: Ugyan a kérdőjel lemaradt, de nem hiszem, hogy olyan bonyolult volt a kérdés.

Tehát: Az oprendszer egy ssd-n van, mellette van egy vinyó tele lommal.
Ha éppen nem dolgozom a merevlemezen tárolt adatokkal /nem nézek filmet, nem hallgatok zenét...stb, akkor az operációs rendszer kérdezgeti-e a a merevlemezt? ami ugye lassítja a gépet, hiszen nem olyan gyors mint az SSD.
Azt sejtem, hogy be-, és kikapcsoláskor ránéz, de ebben sem vagyok biztos.Így stimmel?

Aktív témák
- PH! Darts
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest