- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Aktív témák
-
törölt tag
jajj, én már kikapcsolgattam

Elmondom miket lőttem ki

Windows indexelés, Windows Search, A Prefetch és a Superfetch kikapcsolása
Természetesen a Windows 7 Defragmentálóját, Aztán feltettem a nem régen vásárolt AVG Tuneup 2011-et , erre direkt kíváncsi is volt, hogy mit fog lépni, elkezdte volna elemezni az SSD-t is ,de nem hagytam neki, kivettem előle a pipát, és azt is ellenőriztem, hogy ne legyen az automatikus töredezettségmentesítés bekapcsolva , mert meg marom magam

Ja meg a böngésző tmp állományait pakoltam át merevlemezre. Viszont máshoz nem nyúltam, nem tiltottam le a hibernációt - bár sosem használom - helyette az alvó állapotot használom, de az maradt bekapcsolva.
Aztán ennyi . Felpakoltam a Hard Disk Sentinel PRO-t , az monitorozza.Ami a hőmérsékletet illeti a cucc 32 fok és 39 fok között ingadozik. Tehát van benne hőmérséklet szenzor.
Mielőtt megérkezett sokáig tanakodtam magamban, hogy hova is tegyem az Aerocool Hi-Tech 7 PRO-ba, a két merevlemez fölé közvelenül egy merevlemez helyre, vagy vegyem elő a régóta nem használt GlacialTech IceCrown 1000-et végül emelett döntöttem, mert passzív hűtő is, bár igaz, hogy a tetejét pont nem hűti mert nem ér hozzá a HDD -vel ellentétben. Viszont mivel nincs mozgóalkatrész nem is melegszik annyira kaptam itt az infót
Na meg az is szerepet játszott, hogy később akarok még egy 2 TB -os merevlemezt rakni be közéjük 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest