- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
Aktív témák
-
törölt tag
jajj, én már kikapcsolgattam

Elmondom miket lőttem ki

Windows indexelés, Windows Search, A Prefetch és a Superfetch kikapcsolása
Természetesen a Windows 7 Defragmentálóját, Aztán feltettem a nem régen vásárolt AVG Tuneup 2011-et , erre direkt kíváncsi is volt, hogy mit fog lépni, elkezdte volna elemezni az SSD-t is ,de nem hagytam neki, kivettem előle a pipát, és azt is ellenőriztem, hogy ne legyen az automatikus töredezettségmentesítés bekapcsolva , mert meg marom magam

Ja meg a böngésző tmp állományait pakoltam át merevlemezre. Viszont máshoz nem nyúltam, nem tiltottam le a hibernációt - bár sosem használom - helyette az alvó állapotot használom, de az maradt bekapcsolva.
Aztán ennyi . Felpakoltam a Hard Disk Sentinel PRO-t , az monitorozza.Ami a hőmérsékletet illeti a cucc 32 fok és 39 fok között ingadozik. Tehát van benne hőmérséklet szenzor.
Mielőtt megérkezett sokáig tanakodtam magamban, hogy hova is tegyem az Aerocool Hi-Tech 7 PRO-ba, a két merevlemez fölé közvelenül egy merevlemez helyre, vagy vegyem elő a régóta nem használt GlacialTech IceCrown 1000-et végül emelett döntöttem, mert passzív hűtő is, bár igaz, hogy a tetejét pont nem hűti mert nem ér hozzá a HDD -vel ellentétben. Viszont mivel nincs mozgóalkatrész nem is melegszik annyira kaptam itt az infót
Na meg az is szerepet játszott, hogy később akarok még egy 2 TB -os merevlemezt rakni be közéjük 
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs