- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seedorf88
tag
Nálam is ez van . Nem tudom miért hátha lesz valami patch . Játék közben is megy rendesen a videókártya ventije tavalyinál szinte hangtalan volt. Nem mintha olyan nagy előrelépés lenne ez a nextgen grafika , hogy ennyi kakaó keljen neki. Kb 10 éve kellet volna ilyen grafikának lennie.
-
seedorf88
tag
Ezzel csinálhatnának már valamit, hogy 100%-on pörög a vga a menüben mert már nevetséges.Kártyának se tesz jót meg ugye fogyasztás is több. Szánalmas egy cég ez.
-
seedorf88
tag
válasz Pendragon911 #838 üzenetére
Lehet az nvidia hamarabb dob ki valami frissítést mint ez a töketlen banda.
Mondjuk azon kívül nincs bajom vele mert akadás nélkül megy maxon is de mondjuk egy gtx 1660 superrel vicces lenne ha ez a grafika sok lenne neki. -
seedorf88
tag
A héten kaptam egy olyan packot mint az előrendeléshez amibe garantált totw volt tegnap 1 small rare players packot eladhatóba ma meg egy 75+ packot színténe eladható. Nyilván nem nyitottam semmit belőlük de nem tudom mire fel kaptam . Más is kapott ilyeneket a héten ?
-
seedorf88
tag
Én nem tudom, hogy vagytok vele de egyre szarabb ez a játék . Amikor kijött még azt mondtam jobban élem mint a 22 -őt de minél több patch jön egyre rosszabb lesz .
Emberhez nem paszol normálisan és nem , hogy meg lenne oldva a 100%-os vga pörgés hanem még akadozni is el kezdet a játék, Nem azt mondom, hogy brutális kártyám van de egy gtx 1660 superrel ez a szar grafika nem jelentsen már neki problémát.[ Szerkesztve ]
-
seedorf88
tag
A Pre-Season packokról tudtok valamit vagy azt benyelte az ea ?
-
seedorf88
tag
Én most kaptam 5 contrackt-ot meg egy two rare players packot .
Ezek nem normálisak a többit meg elfelejtették. -
seedorf88
tag
Jött update-t pc-re. Olyan jól sikerült, hogy azóta nem lehet játszani. Elindítod a játékot és utána pár másodperc múlva kilép.
Ennél balfaszabb céget én még nem láttam. -
seedorf88
tag
Megvan a 30 token nem tudom, hogy kinyissam most a fodder csomagokat vagy várjam meg a pénteki eventet. Ha annyi lesz amit kiraktak akkor sok esély nincs belőlük nyitni valamit.
Az mondjuk érdekes, hogy Seedorf-ról semmi hír lesz-e benne, pedig ha valaki akkor ő érdemelne egy ilyen lapot 3 különböző csapattal nyert bl-t. -
seedorf88
tag
Ez most komoly, hogy az ea fc-ben női játékosok is lesznek az UT-ben ?
Mondjuk ha reális lenne a rating-ük ami kb 30-as max akk leszarnám mert senki nem rakná be . Így meg csak az ideg fog szétvágni ha Tomorit megfutja vagy el löki valami női csatár. Előrendelni biztos nem fogom ilyenek után megvárom mi lesz ebből . -
seedorf88
tag
válasz Nandinagy #8672 üzenetére
Ezzel az iconos dologgal teljesen egyetértek veled. Tudom, hogy egy rakás szar a játék így is de nincs jobb jelenleg.De ez a vegyes csapatos dolog még nevetségesebbé teszi az egészet szerintem . A következő mi lesz majd micky egér vagy tapsi hapsi akivel lehet lesz játszani. Azért maradjon már valami belőle ami minimálisan emlékeztet a focira.
-
seedorf88
tag
Én Ibrát vártam nagyon de nem hiszem, hogy már lesz, pedig ha valaki ő megérdemelt volna egy 99-es lapot.
-
seedorf88
tag
válasz Kristof_94 #13405 üzenetére
Elvileg mindenkiből a legjobb verzió lesz nyitható legalábbis tavaly így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest