- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
uszid94
tag
Valaki nyitott már valami komolyat ebből a 89 es ikon pakkból? Érdemes kitenni? Nincsen lehúzva? Drogba ról mi a vélemény?
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz EA's hit #6897 üzenetére
Nekem megvolt a WC cannavaro az a bajom vele mint a wc moore pici alacsony könnyen elnyomják helyezkedése szuper jó de ha szembe jön egy kicsit fizikális csatár vége van...De lehet neked jobban beválik nálam idén a Ramos az etalon az az ember hihetetlen jó cb sajnos nemad ikon pack sem másik rendes cbt most épp Blancal küzdök de ő sem annyira megbízható.
Mgplayz89
-
EA's hit
őstag
válasz Madn!ght #6894 üzenetére
Én is tv-n nyomom, de a gép is, meg a tv is netkábelről megy. Nem tudom, mennyire mérvadó, de ránéztem most speedtesten, 946 Mbit a feltöltés és 27 a letöltés, a ping 18. Ebből tudja kihozni a Fifa azt, amit feljebb írtam. Érdekes...
Kiraktam közben az ikon upot, prime Cannavaro jött. Szerettem eddig a lapjait, alapból jó is lehetne Cordoba upgrade-nak, de az a Cordoba valami eszméletlen jó védő, szóval nem tudom, megérné-e a csere...
-
|AP|
veterán
ez a Soler kaphatott volna egy 4* skillt.
Bár az túl nagy jófejség lett volna az EA-tőlWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
mr.dana
aktív tag
[link] nekem ugyanez kb
-
Madn!ght
addikt
válasz EA's hit #6893 üzenetére
Nem tudom. A 23-at TV-n nyomom wifivel de az ellenfèl sorsoláskor többnyire 20-24 közöttit ír ki.
A tavalyi epizódot kábelen keresztül monitoron nyomtam, ott 20, vagy az alattit sose láttam. (Ki fogom próbálni, hogy az esetleg mennyit változtat)Annyi, hogy a szolgáltatóm optikai szolgáltatása viszonylag új (3 éve fejlesztettek), helyi “kis” szolgàltatóként lehet kevésbé terhelt, mint nálad a telekomos.
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
Nektek megvan az az infó, hogy meg lehet nézni az EA help oldalon a meccseitek connectivity reportját?
Nekem ez új, de ahogy nézem nálam egész stabil, minimális packet lossal. A legutóbbi meccseim (csütörtökön vajsimák is voltak). (1000/500 ftth) -
Santana01
aktív tag
válasz Nandinagy #6889 üzenetére
Sokkal gyorsabb in game mint amit a stattjai mutatnak.
És amúgy is arról a játékról van szó ahol pl tegnap este a 98-as paccel rendelkező Mbappeval nem értem utol a 80-as paccel bíró Kroost pedig nem 10 méteren keresztül futottam utána az oldal vonalnál hanem majdnem fél pályán keresztül. -
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #6887 üzenetére
Ja és ezeken kívül nyitottam még idén 2 wc Zambrottát, meg Dani Alvesnek a spec lapját is a vb alatt
Egyébként jön a napokban a showdown Kolasinac, az jó lapnak tűnik és még a +2 up sem kizárt a 2 csapat formája alapján, plusz mivel showdown, nem is lesz drága sbc, azzal tehetsz egy próbát.
-
Nandinagy
addikt
válasz Santana01 #6888 üzenetére
Nyitottam baby Lahmot, de nálam egyrészt a 3 weak miatt bal oldalon használhatatlan lenne másrészt lassú is. 88 pace van talán az meg nem sok mikor az ellenfélnél Owairan meg POTM Mbappe rohangál. Ismaily ugyanez. Én egyébként Balenél is ezt érzem. Nagy colos meg elvileg gyors, de valahogy olyan könnyen átjátszák míg a másik oldalt Atalt nem.
-
Santana01
aktív tag
Nálam Toty Cancelo padozik amiért a szívem vérzik. Bal oldalon baby Lahm és a jobbon inform Hakimi míg Cancelonak nincs társ a chemhez.
Lahmot nagyon tudom ajánlani,mindkét oldalon próbáltam és hibátlan úgy támadás segítésben mint védekezésben.
Hakimiről már nem ennyire jó a véleményem,rengetegszer hagyja üresen a helyét és gyakran megfutják amit nem értek mert shadowwal papíron verhetetlen kellene legyen de mégis -
Nandinagy
addikt
válasz EA's hit #6885 üzenetére
Ez nalam is evente valtozik.2-3 eve minden top szelsovedot kinyitottam a totyn kivul. Birthdsy Theo,Birthday Cancelo,prime Carlos,Moments Capita de iden cb meg cm jon. Kiraktam Ramost aki stabil masik cb poszt: Mid Desailly,Fs Araujo,Fs Kalulu. Cmbe kiraktam Pogbat erre Toty Modric,HM Pedri jott. Mindig oda kapok ahova megvagyok.
-
Nandinagy
addikt
válasz marcess #6883 üzenetére
Lattam ezt a Mirandat probaltam is de ingame nem gyozott meg. Bale megvan de 0 chemen nem fogok vele bohockodni mert mas meg pont amiatt lesz 3nal kevesebb.
Mendes,Tavares vagy jobb Theo/Mendy lenne jo de elobbi 485k most, Tavareshez meg 40 sbc hianyzik ami 600k lenne utobbi 2 jobb lapja meg megint 700k feletti.
If Theora nem aldoznek olyan sokat hiszen alig jobb mint a gold. Probaltam If Theot meg a VB-s lapjat es eg es fold a kulonbseg a ketto kozott.
Spinat is neztem egyebkent de egyreszt nincs linkem neki masreszt jobb labas bal oldalon.
Davies lenne a legjobb megoldas csak 0 db bundas jatekosom van -
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #6881 üzenetére
Vicces hogy tényleg milyen szűk ezekre a posztokra a piac, közben én meg annyi jó untrade szélső védőt nyitottam már, hogy így is bűntudatom van, hogy hányan nem férnek be még a kispadra sem A kezdőben Cuadrado és prime Roby Carlos van a két szélen, a padon red pick 87-es Hakimi, plusz megvan wc Capdevila meg mention Davies is, akik nem férnek be a padra sem, amit nagyon bánok
-
toxicjew
addikt
válasz Gabeszfoci89 #6878 üzenetére
Bizonyos feltételek teljesulese alapján fejlődő lapok.
-
marcess
senior tag
Pont ma dobta fel twitter, ezt az összehasonlítást
Persze értem, meg nem is vitatkozni szeretnék, meg Capdevila minden csapatban 3as chem de azért vannak lehetőségek. Serie a-ban most jött Spina és Di Lorenzo plusz Theo if is beesett ha esetleg bal lábas lbt szeretne az ember, ligue 1ben ott van ahogy írtad Atal, Hakimi két 87es lapja pont a közép vonalon van 300-400 között, bal oldalt pedig egy egészen jó Ismaily, plusz Mendes akit Molnargabo is dicsér, plusz szerintem ki is fognak esni. La ligában itt ez a Miranda, rb-nek meg most jött egy Molina, bár szerintem ő nem fog fejlődni. Bundes ligával meg a Premmel egyáltalán nem vagyok képben, egyik sem volt mostanában a csapatomban. -
gjoe
addikt
Ja igen, idén a szélső védők ritkák.
De ha kiraktad anno Bale-t akkor akár null chemen is jól elvan lb-be is. Vagy egy darabig használtam osei-tutut is.
Vagy most if miranda max 50k, igaz laliga és spanyol, de olcsó.
Amúgy valahol láttam, hogy cole- sbc érkezését várják. Bár én csak a toty verziót raknám ki, annál lejjebb már nem.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Az a vicc, hogy van 300.000-m azt nincs ertelmes LB aki kiferne belole. Vannak a gold lapok meg az ilyen 40k-s megoldasok utana meg jonnek az 500-800k erteku lapok. RB ugyanaz, annyi hogy oda bejott egy Atal most aki Ligue1 vonallal lefedi ezt a reszt.
De halistennek a boxtobox poziciot promonkent 15 lappal lefedik 2-3 eve meg minden promoban 5 szelsovedo jott szoval az ilyen Birthday Theok 300k-ba mentek, most meg a sima if lapja annyi. Komolyan mintha direkt csinalnak. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #6879 üzenetére
Köszi átlagom nekemis 15-18 közt van van benne szerencsefaktor is hogy kiket kapok stb..Tegnap pl nem kaptam annyi pro ellenfelet mint szoktam a 3 vereség mind egyforma volt végig uraltam a meccseket és ilyen bug gólt meg 95.percben kapott gól 1 perces hosszabitásra...és utánna tizikkel vereség.Most itt meglehetett volna a 20is de 3 nagyon szar vereségem lett (legjobb érzés mikor 4es xg-re 0.35 ellen kikapok 2-1re)pedig most ezen a héten jól kaptam ellenfeleket nem lehetett panaszkodni.
Benne vagyok majd küldj xbox tagot és mehet ha úgy van kedved szívesen játszok friendlyket.Mgplayz89
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #6878 üzenetére
17 win Az nagyon komoly, egyet jàtszhatnànk majd valamelyik nap, nekem a legjobb 14 volt. Nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy jobb legyek, fôleg ha ennyire rossz a gameplay, sokszor nem tudok jàtèkost sem váltani idoben. Grat mindenesetre
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz toxicjew #6877 üzenetére
Az mit takar?
Én lehoztam 17 winre a wlt pickek jól adták a csomagok nem egy inform De lightet dobott 40k ért ment a piacra..Kiraktam Kakát mert camba szenvedés volt nemtudtam kit játszani az a Vitinha annyira rossz volt bele is raktam az sbcbe ne is lássam a csapatban többetMgplayz89
-
toxicjew
addikt
Na jövő héten jön a Fut Fantasy, remélem ez már csábítóbb promo lesz
-
WhiteAngel89
aktív tag
ki szedtem mar csak azért is ezt a yedder potm-t
probaltam előtte 88 if lapját
azert ez a potm jobban mozog szerintem több különbség van mint +1 rating néha át folyik a vedokoniPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Zimmi91
addikt
Beletesznek egy pikket egy pakkba, hát ezek normálisak amúgy?
" Just remember Manchester is RED! "
-
toxicjew
addikt
-
david368
aktív tag
Na megtört ma a jèg, lenyomtam a weekend leaguet, sikerült ebben a fifaban elsônek megszerezni a 14 wint. Korábban a keretemben sok CB megfordult, pròbáltam közèpkategòriàtòl TOTY Virgilig mindenkit, kivève Luciot nem. Na de mondom itt az ideje, ha màr sikerült kipackolni. Igaz, ez csak a “base”, de az idei legjobb CB akivel valaha jàtszottam fifaban, akkora cheat kòd, bele sem merek gondolni milyen lehet a World Cup verziò. Ezzel a teammel jött össze a 14
Ui.: Nyugi sràcok rewardokbòl most nagy semmi!
-
Aguinaga
őstag
válasz Gabeszfoci89 #6857 üzenetére
Én úgy tudom, hogy most csak 89-es lesz, de ma reggel én is kiraktam azért.
PSN: OldSlowhand74
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Aguinaga #6856 üzenetére
Énis kiraktam este mikor nyertek tizikkel elvileg így 90es lesz.Beraktam csereként hihetetlen gyors..Van egy Chiesam is ő is fejlődik szerencsére mondjuk in game nekem ő annyira nem tetszik de Diaby nagyon extra Fradi ellen lehet lesz még továbbjutás így a végére egy egész jó kis kártya lesz majd
Mgplayz89
-
kapeti07
senior tag
Na a Marque Matchups most az egyszer adott valami értelmeset, TOTW Emerson, Verrati és TAA. Mind eladható, de mindjárt mentek is a Diaby SBC-be. Egy párszor megszivatott már a francia és ráadaásul kap upgrade-et is. Nem lehet benthagyni.
Xbox: kapeti
-
Madn!ght
addikt
Megmondom az őszintét nem tudom, hogy az instrukciók végett, vagy csak simán megszoktam a “működését” lémyegesen használhatóbb lett a lap. Alapvetően egy 4-2-2-2 ct-t kerestem a youtube-on, aztán ott ezekkel a beállításokkal használta a csatàrokat. A korábbi full balanced beállítás során a másik csatárom is csak kóválygott, nagyon ritkán került helyzetbe úgy ahogy szerettem volna. Ahogy észrevettem, így a get in behind utasítással többször fut két védő közé üresbe és nem a fogott passzsávban, vagy a védő hátàn várja a labdát.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
tegnap egy pillanatig elhittem, hogy Renato Sanchez showdown lap jön, mára visszarázódtam a valóságba (Soler)
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Madn!ght
addikt
Este játszottam pár meccset az új Martial lappal. Kellett néhány mérkőzés, mire megszoktam a mozgását. Egy kicsit darabosnak tűnik és nálam (ps4) nem túl robbanékony, ritkán bugol át a védőkön, de egész jól tapad hozzá a labda. A helyezkedése nagyon tetszik, két csatáros formációban stay central és get in behind utasításokat tettem rá. Egy hajszálnyit azért érződik a med Att.wr, kell a srácot agitálni, hogy induljon meg.
A befejezésekkel nincs gond, hozza az árához illő gól mennyiséget. Nálam 34 meccs 30 gól, többnyire a feiendly objektivek, rivals és wl kvali (10/8).Egy kicsit ha reszelnének a balance-on, számomra még kellemesebb lenne a használata. WC Brolin helyére ment, Brolin stay fw cam lett így, egész kiválóan egészítik ki egymást.
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
Antony sérülésből tért vissza így azért más volt, de millióval jobb lett a szél játék mint az első félidőben. Pedri és Gavi nélkül kuka volt sajna a Barca, mint Eriksen és Case nélkül volt a United pl a Leeds elleni 2-2nél. A durva, hogy egy örökké szidott Fred rúgta az első gólt és iszonyat jól játszott, nem tudom miért nem lehet mindig így csapatnia Sajna meghatározó emberek ennyit húznak egy csapaton, de összességében jó kis 2 meccs volt BL szint Ten Hag elővette a hajszárítót az öltözőben mint SAF tette annak idején az fix Mennyivel motiváltabb harapósabb United jött ki a második félidőre
Glory MU!
-
eM'82
addikt
válasz Zimmi91 #6834 üzenetére
Azért az vicces volt hogy Raphinha is, meg Antony is Neymarnak hiszi magát ezen a meccsen is, aztán inkább belebotlanak a labdába, mintsem végig szlalomoznának a 16osig.
S. Roberto-t már rég el kellett volna küldeni. Helyén J.Alba jobb lett volna ma. Kessie egész hasznos volt, csak aztán az utolsó passzoknák kiderült hogy nem egy Messi. Kár érte.
Ansu Fatit beküldeni meg nem sok értelme volt. Középen lézengett.
A Manchester végülis megérdemelten jutott tovább. -
toxicjew
addikt
Volt ilyen tavaly is, pl. amikor a silver spec lapos promo volt, csak sbckkel. Totál halott a content amúgy, már a Toty is gyenge volt, azóta meg csak még szarabb az egész. Jól elbaszták a power curvet és most hetekig/hónapokig visszafogják a játékot. Nem véletlen, hogy a metább lapok ára folyamatosan nő, mert nincsenek új értelmes lapok.
-
Zimmi91
addikt
Úgy is van, GLORY MU!
-
|AP|
veterán
lehet hülye kérdés, de ezek az új promó lapok mind sbc-k lesznek?
EA-től kitelik, hogy nyitni lehet majd őketWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Santana01
aktív tag
Nagyon hullámzóak a nyitások,írtam ,hogy tegnap milyen nevetségesen szarokat adott..86 volt a legjobb a 83x10-ben.
Erre most este a Marqui adott egy eladható spec Malent és egy Trappot.
A 83x10 Kroos,Navas,Rodri,Inf Tadic,Thiago,Coman egy 84 és három 83.
Jumbo rare players(80 upgrade): Neymar,Verrati,Spec Felipe Anderson.Szerk: igaz,hogy ezek összben nem érnek fel egy Lúcio,Martial nyitással de egy egyszerű halandónak ez is nagy dolog
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Örültem volna egy Newcastle - Manchester showdown sbcnek, de úgy tűnik nem kap most a csapat...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Kiraktam ezt a halstenberget mert nagyon olcsó még a diaby sbct nézem ha továbbjutnak kirakom
Mgplayz89
-
Nandinagy
addikt
Elvileg nem lesz. Akkor mar lenne leak a csapatokrol.
-
Nandinagy
addikt
Ha szivarvanyt lattok keressetek meg honnan indult hatha ott lesz Woodi meg Kristof kobold jelmezbe es osztogatja a luckot
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz Gabeszfoci89 #6822 üzenetére
Szerintem nincs különösebben rendszer benne, csak a random ilyen.
Én pl. nem tudok lottón se nyerni, még a legalacsonyabb fizetős találat sem megy.Cserébe szerencsére van két szép gyerekem, egy párom, élünk, dolgozunk, egészségben, szeretetben. Nekem elég, mindig erre gondolok, ha bosszankodom emiatt a szar Fifa miatt.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #6810 üzenetére
Nem panasz volt néha belenézek énis a jóba valahogy a nagy számok törvénye játszik szerintem csak érdekes hogy van olyan ismerős aki költ is rá és semmit ad be van aki semmit nem költ és neki sem ad semmit egyszer költött akkor beadta a nagyokat.Csak keresem a logikát de lehet nemérdemes.Én amufy nem költök sokat 2 havonta veszek valami promos cuccot esetleg de főleg most igazából kész a keret inkább mikor kijön akkor szoktam kis plusz csomagot venni hogy tudjak indulni
Mgplayz89
-
david368
aktív tag
Durva olvasni amiket írtok, tènyleg elkèpesztô milyen ritka a jò nyitàs, èn meg csak kapom a jobbnàl jobbakat mostanság. Nem tudom mièrt lehet, nagyon megmagyaràzhatatlan, bàr az tèny, hogy TOTY alatt temèrdek mennyisèget nyitottam upgradekbôl ès liga SBCkbol, de semmi nem jött. Aztàn azòta mintha kinyitottàk volna a csapot, èrdekes.
Eddigi idei nyitàsaim most összeírtam( nem kronològiai sorrend):
Tradable:
Lucio hero (800k)
Mbappe gold (950k)
Mudryk future stars (1.2 m)Untrade:
WC Okocha (1.1m)
Martial (930k)
Neymar Cent (3m)
Vini TOTY (3m)
Cancelo TOTY (500k)
Robertson (400k)
Saka TOTY (300k)
Vieira prime (2.2 m)
Mid Van der Sar (400k) -
EA's hit
őstag
Nekem ez a 4. évem, jó trade nyitásom nem sok volt, a legdurvább a legelső évemben 7500 coinos store-os packból egy shapeshifter CR volt Ő akkor talán 3,5 millió körül ment, de először használtam egy darabig, pár hét után 2 milláért adtam el. Aztán a 2. év legelején is jött egy gold CR, 1,8 millió, meg pár héttel később egy rulebreaker Kane, 1,4 milla. Azóta még a közelében sem jártam az 1 milliós nyitásnak, legalábbis trade-ben
-
Aguinaga
őstag
Nekem egyetlen nagy nyitásom volt az alatt a 7 év alatt, mióta UT-zek: tavaly az eladható IF Messi, 1 millióért, még amikor megjelent a TOTW lapja. Se azóta, se előtte, még csak hasonló értékű se, pláne nem eladhatóban.
Emlékszem, mikor kezdtem, még talán IF lapot is alig-alig láttam, a legalacsonyabb értékűeket sem, a sok untrade csomaggal idén kicsit megszaporodtak az (általában piacon is elég értéktelen) IF lapok (pl IF Abraham, 1-2 hete, piacon is csak 30-40k körül ment).[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Nekem ami az egyik legnagyobb furcsaság és hiányérzet az ,hogy mennyire ki vezették az eladható pakkokat.
Anno a 19/20-ban még az SBC java eladható játékost adott. Vagy volt egyszerre ugyanabból a csomagból untrade és trade verzió (persze drágább volt a trade).
A másik ,hogy mennyire kevés játékosom van. Az említett korábbi verzióknál 800-1000 játékos volt lazán a klubban a játék ezen szakaszán..most alig van 250 a bronzokkal és Loanokkal együtt.
Persze tudom ,hogy ez miért van ,de akkor is bosszant kicsit. -
Madn!ght
addikt
Én a korábbi epizódokban azért elég bátran használtam a bankkártyàt, akkoriban az volt a tapasztalatom, hogy jellemzően nem a pénzért vett pakkban volt a b@szó lap, de 8-10 nyitáson belül adott valamilyen viszonylag értékesebb jàtékost.
2018-tól UT-zom, asszem 2019-es év volt a legerősebb a nyitások tekintetèben, akkor egy szezonon belül 3 db eladható 1-1,3 milla körüli lapot nyitottam. (Októberben gold Mbappe, december környékén gold Messit, tavasszal meg moments Larssont. Akkoriban ezek elég drágának számítottak) A kövi években is veszegettem fut pointot, de már csak untrade lapokból jöttek csak jobbacskák. Millió felettire nem emlékszem, csak a szezon végén, mikor már mindenkinek dobálta a jobbnál jobb TOTS-okat. -
Woodslave
félisten
a klubbom 2019-es asszem mert a 19 volt meg először. De lehet 2020-ban már. A 22-ben az volt a legenda, hogy nyitottam pár jó lapot. És úgy emlékszem, hogy az account ugyanaz volt, viszont a klubot töröltem és újat csináltam.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
válasz raven84 #6812 üzenetére
ezt az elméletet is cáfolnám
Nekem tavaly nem jött semmi komolyabb extra (egy-egy nagyobb lap jött, de millió feletti sosem), idén meg TOTY időszakban 3 TOTY lap, kb. 8 millió értékben (igaz mindhárom untrade)
Szóval nem tudom mitől függ, tele van a net különböző teóriákkal. Most legutóbb pl. azt olvastam, hogy a pakkokat mindig az adott óra első percében kell kinyitni, lehetőleg minél hamarabb. Bár ez is rögtön borul ott, hogy amikor új promó van, akkor mindenki nyitja a pakkjait 19:01-kor és mégsem özönlenek a drága lapok.Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
raven84
senior tag
Egy biztos, ha leszek olyan hülye, hogy jövőre is tolom ezt az accot lehúzom a wcn.
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #6805 üzenetére
Legutòbb ezt kèrdezted, jelenleg div2-ben vagyok. Champsben pedig 11-13 win. TOTY alatt vettem meg a legnagyobb promo packokat (300k ès 500k), legjobb lap azokbòl Cancelo volt. Több pènzt nem költöttem a jàtèkra. Tavaly is dobott jò lapokat, de akkor pontot sem vettem. Tavaly februàr elejèn Moments Cruyff aztàn csak dobàlta a jobbnàl jobbakat. Abban az idôszakban eliteben jàtszottam. Szerintem ha nem adja egyàltalàn akkor èrdemes ùj accountot csinàlni. Amùgy akinek TOTY Ronaldinho van, annak nincs rossz szerencsèje szerintem
-
Madn!ght
addikt
válasz bodnar123 #6804 üzenetére
Konteó, vagy sem, az ilyen szintű sorozatos értékes nyitás véleményem szerint sem tulajdonítható már “pusztán” a szerencsének. Az elmúlt években ezen a fórumon is, de ismerősi körben is volt olyan, aki kvázi “egységnyi” mennyiségű sbc-ből rendre a legértékesebbeket nyitotta.
Ekkora véletleneket szinte kizártnak tartok.
-
fcbarca
őstag
sziasztok
Legion 5 pro RTX 3060 QHD-ba laggol a game, fps meter szerint 100 körül, mégis laggol..
viszont ha leveszem csak FHD, jól megy..
valaki nem tudja esetleg a megoldást? -
toxicjew
addikt
válasz Gabeszfoci89 #6805 üzenetére
Ott baszod el hogy pontot veszel. Minek? Hát látod, hogy semmit nem dob. Meg ha mégis, ez egy szezonális játék. Semmi értelme, max ha eladod a coint.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #6795 üzenetére
Milyen divben vagy?wl hogy szokott menni?
Gratulálok egyébként nekem hasonló érzés volt mikor egy 84+5 packból toty ronaldinho beköszönt lefordultam a székről azonnal.
Csak tényleg engem is érdekelne mert nemtudom mihez kötni hogy miszerint válogat a rendszer.Szoktál pontot venni?én néha szoktam de nem túl sokat de vásárolt pontból még sosem kaptam jó lapot.Max ilyen provision packot szoktam venni mert az olcsó ha van ilyen player pick sbc azok megérik a befeltetést legalábbis nálam.De kivancsi lennék a logikára hogy mi alapján kap az ember normális lapokat..Egyik haverom nem annyira ügyes fifában kerete sem annyira extra vett pontot nem szokott de ideges lett hogy gyenge a csapat eladható bl goretzka meg mendes..instant 2milla.Én is megvettem azt a promo csomagot nekem modric parejo
Csak kíváncsi lennék rá miszerint kategorizál a rendszer tavaly én voltam így mint most te akkor ps4 em volt minden ikonpackbol fullosat húztam meg toty bappé moment pelé cruyff eusebio..idén minden ikonpack fodder kategória ugyanúgy játszom ugyanúgy kiveszek minden friendly cupot minden packot mint eddig és mégis más az eredményMgplayz89
-
bodnar123
őstag
válasz david368 #6795 üzenetére
Ez valószínűleg több mint szerencse kérdése. Továbbra is tartom, hogy nincs olyan matematikai esély szám, ami elég kicsi, hogy sokan egy évben maximum egyszer nyissanak 1 milla értékű trade lapot, míg más meg 3-4 hét alatt 4 szer, meg mellette untrade is pár millát. Persze a lényegen nem változtat, mivel max 11 játékos lehet fent a pályán, és aki sok időt öl ebbe a csodába, annak van olyan csapata, amivel a tudásához mérten eljut egy szintre. Azon az a plusz 10% jó csapat sem segít. Viszont a nagy nyitások élménye elég jó érzés lehet. Főleg ha ilyen rendszeres.
Ami egy kicsit béna most, hogy jelenleg minden játékos értéke az egekben van, és a fodderekkel való kereskedés is elég lehetetlen, mivel azok is irreálisan drágák. A pc vs konzol market közti árkülönbség meg nem fair, de legalább vannak jó kis csalások. A láthatatlan játékosok a legjobbak. Legalább nem kérdés, hogy az ellenfél csal-e,. Ha időben kilépsz, akkor csak te buksz. -
raven84
senior tag
Aki megcsinálta rat lídert, 4222-ben jobb oldali cam-nak jó lehet egy hunterrel? Al owairan közelít a 900k-hoz és mivel 590ért vettem annó, el is fogom adni a picsába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér