Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Wow, grat.

Szerintem érdemes használni amúgy, Garrincha és Cantona melyik verziója?
Itt 14 win lett.. az ultimate packből 83 rating volt a legmagasabb.

Red pickek között volt egy De Ligt, szóval legalább némi fodder jött. Plusz a TOTW pakkból egy Szoboszlai is esett.
Gondolkodom azon, hogy kirakjam-e Lahmot, most már az is sikerülhetne. De Allan amúgy baromi jó. Eder Militao is az upgrade után pöpec, bár ahogy látom megy lejjebb az értéke. Pedig még egy Marcelo is jött zöld linknek.
Desaillyt kéne valahogy leváltani, ha szerelni kell nem rossz, meg blokkolni, csak az a sebesség. Túl sokat kell vele kompenzálni.

Ez a POTM lapja nagyon jó. Bár igen, most már 5* skillereket könnyebben lehet szerezni, mint a játék elején, azért 1-1 McGeady cancel igen sokat tud segíteni..Lehet mondjuk, hogy mindazt, amit Mbappéval elértem, az ment volna FB Fekirrel is. A teknőssel simán magasabb a gól/assziszt mutató mint a meccsszám. De ha jól emlékszem RTTK Fekirrel is ez volt, őt eléggé szerettem, néha még mindig becserélem.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest