Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nem tudom. Ezek a 84-es lapok elég bukónak tűnnek. ha egy pont erre a lapokra szabott sbc nem vitte fel akkor mi? Ikon pick kell aminek az ára olyan hogy mindenki meg akarja csinálni. Olyan játékos sbc ami kell mindenkinek de megfelelően drága elég valószínűtlen. De ne legyen igazam.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
nem kell megvárni tudod hogy fejlődős lapoknál nem a tényleges fejlődés a lényeg hanem hype a fejlődés a "lehetősége". Ahogy mondtam csütörtök vétel - szombat max hétfő amikor el kellen érnie azt az árat amin már eladható. Elképzelhető hogy 5 hét múlva még magasabb lenne amikor ténylegesen fejlődik (egyébként nem 5 hét inkább 3 mert április 24-én játsza az 5-ik meccset)
De igazánból inkább a nem nyitható és meta lap jelleg miatt gondoltam, a fejlődés mint lehetőség (ami inkább +1 valószínűség +2 elég valószínűség) csak hab a tortán. Nézd meg Gelsont. Bambában hasonló potenciált látok.
Nyilván olyanra nem is gondolnék amin 5 hétig kell ülni tots alatt.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez szép, de erre nem kell 5 hetet várni? Eddig nem tűnt úgy, hogy szívesen vársz akár 3 napot is. Na meg a gond, hogy 5 hét múlva a TOTS alatt már hiába kap upgradet, simán lehet konkurense, és akkor bukó, de vártál 5 hetet. Én bízok ezzel a héttel kapcsolatban is, bár kezdek szkeptikus lenni, hiszen te is beszálltál a bizniszbe...
A kérdés, hogy ha utána nem jön semmi, még akkor is jöhet pár jó sbc játékos, és akkor is felmehetnek az árak. Egyedül a siklvernél volt gond, hiszen ott a 82,83 lapok mentek nagyon. -
Woodslave
félisten
kicsit unom ezt hogy ülök low hasznot hozó fodder befektetéseken. Gondoltam egy nagyobbat. (nyilván nem az én ötletem meg nem új) Out of pack befektetés.
Nézzük a fantasy team 1 egyik meta játékosát. Gelson Martins csütörtökön rewardkor 490k. coin volt, szombaton 570, most 690.
Jelenlegi teamben két ilyen lapot látok aki olyan árban van hogy nem túl nagy bukó az Bamba (qrvára dícsérik) és Atal. Atal mondjuk védő, de emiatt talán kisebb a hype bár mégiscsak Atal.
Bamba most 300k coin kb. Pénteken kikerül a packból, szombaton játszik máris a kieső helyen lévő Bordeaux-al, Bamba 76%-ban kezdő, mondjuk nem túl gólerős, de a +2 azért elképzelhető bőven mert az utolsó 5 meccsből 3-at nyertek. Az ötből hármat ráadásul náluk papíron bőven gyengébb csapatok ellen (20-14-12. helyen álló) játszanak.
ha nem jön semmi promó pénteken akkor a használható lapok ára menni fog fel, látttuk amikor a silver promó volt a toty lapok hogy elszálltak.
Lehet holnap rewardkor lesz 280k körül, szombaton meg sima 400k. (vagy fordítva
)Tegnap kvaliztam, ma még 4 wint kellene szerezni a reward upgradehez, utána eladom Lothart és veszek 5 Bambát. Kiváncsi vagyok
-
Dzsoki92
senior tag
Ez a campaing sbc dobott egy Tolisso-t. Hogy is fejlődnek ezek a lapok ? win+1 és ha tovább megy akkor is +1 ? Winnek érzem a lapot , mert szerintem benne van, hogy a döntőig mennek.
-
pava
csendes tag
Sziasztok! A legutóbbi update óta tapasztalta azt valaki, hogy a lob pass teljesen máshogy működik?
-
kapeti07
senior tag
Nekem bejött a 81es IF biznisz. 13ért vettem darabját a Stark és a Guirassy lapoknak. A Hertás 22be a francia 21be ment el darabonként. Csak az a kár, hogy összvissz 130ezret tudtam befektetni. Nembaj, kispénz kis foci.
-
Madn!ght
addikt
Van valami konkrét indoka vajon, hogy már harmadjàra nyitom ki ezt a tróger numbersup Gio Reynat?!
Egy darab bundes player nincs a klubomban (kis túlzással), de csak tolja és tolja az orrom alá…
-
toxicjew
addikt
Az én befektetéseim egyelőre mind vagy stagnálnak vagy picit emelkedtek már. Nem tudom mire számítsak, ha Tots most korábban jön, milyen hatással lesz rájuk. Nagyon reménykedem egy vaskosabb profitban
-
david368
aktív tag
Rák megeszi, bevásároltam 84esekből és kevesebbet érnek mint amikor vettem. Fa++zom ebbe a marketbe is és abba, hogy mindenkinek god teamje van, mert annyira easy idén top játékosokat szerezni. Mbappe 94 SBC is hányinger, mindenki vele szaladgál elite divisionben. Mindegy, összeszedem a coint moments Drogbara azt én befejeztem ezt a tradelgetést meg a tökömtudja szenvedést.
-
Mrdevil
addikt
Mikor érdemes egy nagyobb értékű játékost eladni? Péntek, wl előtt?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja tudom -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én most nagyon ott vagyok hogy lexarom már eladok mindent aztán veszek egy prime Dinhot bohóckodni
85-os Thiago Silva olcsóbb most mint amikor vettem
mi a fax van. Tényleg most már agyfax még jó hogy nem adtam el Mattheust és baxtam a coint fodderbe -
Digestive
veterán
IF Walker-Peters ma 20k volt. Most meg 30 az alja.
Kár, h későn kapcsoltam és már az összes coin stagnáló fodderben áll.
-
thebigK
addikt
nyertem egy draftot, az egyik retek pack adott egy Messit, hónapok óta a legértékesebb nyitásom, mázli, hogy PC-n még 140k felett megy
-
EA's hit
addikt
Remélem a 84-es lapok árát szépen meg is dobja akkor ez ma este

-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
84-es squad volt múltkor 2 IF lappal. 81-esek, 82-esek nem nagyon jók mert lehúzzák a ratinget. A 84-es Walkers futbin szerint 22k. Múltkor 25k-ért tudtam max eladni ps-en. Vagy még annyi se. Hogy megéri-e laponként 1000 coinért most szótakozni ezzel hát...
Amúgy is amikor a leak kikerül ott már szinte mindegy. Nyilván nem mindenki foglalkozik ezzel és lehet még venni úgy hogy haszonnal add el. De túl nagyot már nem szakítasz
De voltak ezek amúgy 17-18k szóval nem akarlak lebeszélni próbáld meg.
-
thebigK
addikt
Osimhen lett a hónap játékosa a SerieA-ban, 87es lap, 82es csapatot kérnek érte + 1IF, megérős
-
taylorp
senior tag
3,5 GB update. Megnyugodtam, így most már minden rendben lesz ezzel a remekművel.
-
Woodslave
félisten
Következő promo mi lesz vajon
-
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
néha sírógörcsöt kapok(belül) attól, hogy mennyi időd elbasztam erre a mobilos játékra. Tényleg, lehet mától felveszem a meccseimet és börtönöknek adom vallatásra. A leggagyibb mobilos játék is komplexebb. Ellenfél forgolódik a labdával, és te hiába szerelnél, nem tudsz mert olyan nincs. Az nem rajtad múlik, de amikor te passzolnál egy üresen futó játékosnak, akkor hangsebességgel behúz oda egy védőt és elveszi. A játékosoknak alig van ráhatása a történetre.
-
bodnar123
őstag
Szerintem ez az esetek nagy többségében máshol se jó. Én ugye stadian vagyok. Elvileg egál van ebből a szempontból. Hiszen a stadia szerver ugyanott fogja az ea szervert. És egyszerűen összehasonlíthatatlan a dolog csúcsidőben, és egy jó délelőttön. Konkreétan néha automatán megy a játék.
-
bodnar123
őstag
Gyerekek ez a játék... még mindig sikerült elérnie egy mélyebb szintet. Nem lehet szerelni, legalábbis földi halandóknak nem, mert valószínűleg az ellenfélnél a labda már nem ott van ahol neked, így átmegy a lábak mellett egy miliméterre. Egyszerűen nem lehet játszani, amikor meg látom, hogy simán nyerek, akkor meg az ellendél nem tud mit csinálni. És ugrál az időben a játékmenet. Pofám leszakad. Ha nem bírják akkor vegyenek szervert, ha nem akkor limitált legyen a játék. Ez így átbaszás.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
100 lap van transfer listen, egy ilyen bármilyen pick is jobb mint nem.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy csicskak, tavaly a 81+ is 3 lapos volt...
-
Woodslave
félisten
Csináltam egy picket is de 82-83 utóbbi dupli ráadásul
-
Woodslave
félisten
Összeraktam egy gold bundes csapatot semmi chem style semmi taktika csak a gépi attacking. Két wint behúztam azért a plus packert. Képtelen vagyok rivalsozni annyira taszit a játék
-
HdRew
őstag
Srácok, maradt egy kis apró, Guendouzit érdemes lecserélni SS Renato Sanchesre?
-
Woodslave
félisten
azért én tudnék örülni a héten egy prime ikon picknek 86-86-87-88-as követelménnyel meg egy 84-es vmi party bagnek
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
Rudiger egy állat Walkernek meg egyetlen lapját nem próbáltam gold óta. Sokak szerint semmit nem jelent a "nerf" szóval ugyanolyan baxó cb-k 7 chemen is. Nealguides lb-rb-t használ.
Mondjuk ettől függetlenül Walker 84-es def awarnes értéke aggasztó lehet. Legalábbis amíg nem te irányítod lehet nem mindig ott lesz ahol kellene aztán tényleg nem tudom még soha nem próbáltam 7-es cb-t. Illetve Ramos volt 8-ason de nagyon gyorsan 10-re akartam és tettem
-
HdRew
őstag
Lol, jelentett egy srác, mikor megírtam neki, hogy 5-3-2-vel játszik. Ilyen anyámasszony katonákat. 3 napig off.
-
Z'Z"
őstag
Köszönöm
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha lenne elég zseton, vennék egy Camavingát, de sajnos a hibátlan WL kvaliért lópikula se jött, pedig igazán megajándékozhattak volna valamivel.

Majd Guendouzi helyett beújítom 1-2 hét múlva remélhetőleg. Egyelőre ahhoz el kéne adnom Éder Militaot, őt pedig nem akarom most eladni, mert lassan fejlődik és úgy érzem, hogy vele akár bankot is robbanthatok, mivel sanszos, hogy 99 agility és 99 balance értékei lesznek.
Én mondtam neked, hogy Cantona amúgy egy jó lap.

-
Woodslave
félisten
attól függ mire kell. Bambát nem próbáltam még. Nálam Ginola kb Cantona kategória nem szerettem. Legalábbis amilyen kapcsolat van az esetek nagy részében se nem gyors se nem jól irányítható...
Hunreeth : Camavingán nem agyaltál? Kiváncsi Vagyok milyen lehet.

Mondjuk hétvégén egyik meccsen moments Cantona 25 perc alatt semmisített meg 3 fejes gól szögletből meg még egy.
Bosszú hogy sbc foddert csináltam a midből
-
HdRew
őstag
Szvsz attól függ hogy hol akarod játszatni őket.
Más workrate, skill, weak foot.
Mennyire szoktál skilleket használni? Ginola csatárnak, szélsőnek és irányítónak jó, viszont középpályára nem, Bamba max. RAM-LAM-RCM-LCM plusz a szélső pozik főleg.
Ha mutatsz egy csapatot, ahova be akarod tenni, könnyebben tudunk segíteni.
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Szerintetek a játék ebben a szakaszában Ginola mennyire használható még?
Néztem ezt a Bamba(😆) lapot, és nem tudok dönteni köztük.
Ezek a Fantasy lapok április elsejétől kezdődően fejlődnek majd, így nagy eséllyel ez a kártya is kap upgradet.
Kellene egy francia szélső, de rajtuk kívül nem sok választék van. 😟
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nyugi nekem is ez volt.
WW Modricot nézegettem, gondoltam Kroos hatására beszakad az ára. Nem szakadt, végül megvettem, és ahogy megvettem rá 3 napra -100K.

Ja, és egészen addig kb. abban a sávban volt az ára, amiben megvettem. Érthetetlen számomra. Lehet Camavinga tett be neki, max. erre tudok gondolni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
én agyaltam eladom Mattheust én foddert veszek az árán, de egy ikon kp kell és most kb 150k-t buktam már rajta két nap alatt. Komolyan én elhiszem hogy nem a legjobb időpontban vettem, de azért ez már röhej.
Ugyanez volt Lahmnál is. Stabil ár megvettem -100k. De hogy éppen miért.

Mondanám csak szeretnék játszani de az meg xar
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
na örülök hogy nem tudtalak lebeszélni. Rájöhettem volna hülye vagyok ehhez

ja tudom