Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
ja ne is mondd, borzasztó volt, ami kicsit is fos meccs volt, abból már léptem is ki, szarok rá, még egy kis zsetont kiárulok az idei részből, csak ez a cél, nem fogok agyfaszt kapni hogy legyen 14-16 win
Alli parádés, még mindig.
Pickekből Wirtz jött, meg Diaby, jónak néznek ki, ki is pattintottam appon Da Costat úgyhogy jönnek is a kezdőbe ők hárman -
Woodslave
félisten
válasz
Raunchy
üzenetére
Nekem is ez volt a gondom csak Varane Maldini Vvd. Próbáltam 3cb de vhogy nem adta. Most Vvd van jobban tetszik mint Varane. Probalgasd ki jön be jobban sztem. Mondjuk én Ruben és vvd között döntöttem amikor dias sbc töltelék lett.
Arról gőzöm nincs ki lenne jó cdm sztem egyik se
-
Raunchy
tag
Sziasztok
Ezt a PL csapatot építettem
[kép]
Ezek a cserék
[kép]Egy Cancelo és egy De Bruyne kell a végső boldogságomhoz.
Megvan Dias és Gomez, őket használtam eddig.
Csütörtökön közel a 100 upgrade felé kiesett VVD is, akinek nagyon örülök, de ki a tököm játsszon?
Érdemes átállni 3-5-2 re úgy hogy mind a hárman szerepet kapjanak?
Ki tudna cdm et játszani közülük ha mégis ingame formációt váltok?
Fred és Jota eladható, mindenki más untrade.
Jól ment korábban a 3-5-2, de egy ideje a 4-1-2-1-2 és a 4-2-2-2 között szoktam váltani. -
Kristof_94
nagyúr
Csodával határos módon meglett a rank 4.
Pickek: Davies és Neuer.
Tots pack: Davies meg 2 EFL játékos.
Hát finoman szóval sem túl acélos, de legalább a kanadai ér valamennyit. -
Woodslave
félisten
Összekevert velem
Basszus old genen nyertem minden meccset az egy kivétellel de sztem meglett volna az is. Még élvezem is. Puskás megint egy állat
Lényegtelen mert úgyis az lbt fogom pickelni aki megvan meg Neuert már ha összejön még 5 win 10-böl bár nem fogadnék nagy összegben
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ja,nyugodtan.
Nekem abszolut van aki jo,a csapatommal baromi elegedett vagyok,kivetel Socrates es Sule.
Azt gondolom en vagyok talan a legkevesebbet rinyalo,pedig aztan nalam szerintem csak jobbak vannak itt.
Inkabb abba segitsetek hogy Ferran Torres vagy Fekir jobb 10esbe. -
EA's hit
addikt
6 wines kvali reward: egyik packból Alex Sandro, másikból Morata
Komolyan kabaré...Azért a moments Bestet próbáld ki, mielőtt ezt mondod

Na jó, de neked van aki jó?
Azért foddernek remélem szabad kiszedni
-
raven84
senior tag
Kiizzadtam a 14w-t egy Müller Davies párosért. Davies jónak tűnik, de kb beépíthetetlen. Más, @Wood, neked van PIM Puskásod ugye? Én vagyok nagyon szar vagy az öreg nem tud outside of the box finess gólt verni? Még timeddel sem ment. Amúgy emberünknek van a legjobb dribblingje a gémben, kurvajó.
-
Gabeszfoci89
senior tag
15 winnel wlben a 2pick Ndicka meg egy Müller akit 60k ért lehet venni a piacon ez kicsit azért vicces
-
Woodslave
félisten
Old gen mérleg rivals 5/4 azaz 5-bol 4 win. Wl 3/3. Lehet tényleg jobb ez. Kicsit kevesebb ideg lesz.
Tudom hogy a 11 winért is a 20-ik meccsen kell izzadni de hátha itt jobban lehet élvezni a dolgot
-
Kristof_94
nagyúr
Most buktam egy meccset, mert a játék lefagyott a töltő képernyőn. Mindez azért, mert a fifasetup fájlban visszaállt magától a directxes beállítás... Kérdem én miért csinálja ezt magától. Röhej.
-
miro.
senior tag
Ezt a sulet ki ne szedjetek. Valami borzalom.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tots Cancelo CM poszton, na az a komoly lap
Mindenkit is megfog és mindenbe is belelép
Allan játszik LB-t Cancelo meg CDMet, így most nagyon ül minden
-
Kristof_94
nagyúr
Hú, ez a Bernardo Silva nagyon jó lap, 100x többet tud mint amit Bruno mutatott. Érdemes kipróbálni!
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az első 10 meccs után 8 győzelem, 3 kellene a jó öreg 11-hez. Nem is tudom minek stresszelek ezen a wl-en. Nyilván jó lenne nagyot pickelni, de mivel hidegen hagy a Bundesliga, így igazából bárki fodder lesz.
-
Woodslave
félisten
Játék ugyanolyannak érződik old genen de itt legalább nyertem 3 rivals meccset 3-ból
-
thebigK
addikt
most meddig játszható a wl amúgy? kedd reggelig?
-
Woodslave
félisten
4-1 gyönyörű kezdés megint. Semmit nem tudok csinálni
-
david368
aktív tag
Squad Battlesbol jott egy piros Jota😂 Nem is rossz a mùlt heti Unerstall utàn. Bàr kb arra lesz jo, hogy a premier cupban azt a 2 wint kifarmoljam vele😂👏
-
Mrdevil
addikt
Én ilyenkor még ilyen drága lap kirakásán azon is filozok, hogy pszichikai hatás, van ilyen amúgy a fifaba már többször is észre vettem, ha látja a paraszt, hogy egy másfél milkás védő van, már máshogy áll hozzá, ha látja, hogy több milliós a csapat, akkor többször egy gól után akár ki is lép. Még ha az a millás játékos nem is ér annyit mint egy 200k-s.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja persze a link miatt mindenképpen. Én is kiraktam Vieirat pedig lehet tényleg lehet egy rohadt 50k Riceal ugyanott lennék. De link miatt kell és elhiszem hogy majd így közben meg.... Hunreeeth 4-0-as kezdése után 6-ból két kvalit nyertem ugyanannyit mint 90%-ban mindig. Persze most azért már ezekkel a tots lapokkal annyiban más hogy mindenkinél van elég sok lehet csak a szintén tartásra elég már minden fejlesztés bár kaptam ki olyan csapattól ami lényegesen gyengébb volt.
Pont ezen agyaltam ma. Mi a faxnak fogom szopatni magam wlen meg ezekben a fos kupákban. Teljesen full a csapat senki nem tenne hozzá hülye Nkunku se.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát persze nem kapsz kevesebb gólt. Viszont arra jó, hogy ikon, így talán jobbak a lehetőségeid. És ő az egyetlen olyan védő ikon aki igazán van a TOTS védők szintjén. Persze az is tény, hogy egy Dias Laporte védő kettes kijön fele annyiból. Én kiraktam mivel a PL tots előtt elkezdtem. Amúgy ha belegondolsz az idei részben tényleg nem sok mindennek van értelme.
-
miro.
senior tag
Pfu nem tudom mar ki ajanlotta ezt a Socratest de Totw Messihez kepest egy lassitott felvetel.
Borzalom milyen lassu,passzolni meg loni tud,de mezonybe egy lepegeto. Olyan mintha egy belso vedom lenne elol.
Sajnalom hogy kiraktam,mert igy Neymart es Messit is kivettem a csapatbol.
De nem baj,foddernek jo lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrdevil
üzenetére
Semmi értelme. Ha tényleg full untrade lapokból meg tudod csinálni ok de én tuti nem ölnék bele sok coint meg lapot. Nem fogsz sokkal kevesebb gólt kapni
Maldini nem azért ennyi mert ennyivel jobb hanem mert qrva ritka. Az sbc árát meg ezek a patkányok szintén nem ahhoz igazítják milyen értéke van a játékban hanem hogy mennyi a piacon
-
miro.
senior tag
Ha a wlbol kapott pickeket nem most,hanem jovoheten nyitom ki,akkor spanyol ligabol jon mar?
-
Mrdevil
addikt
Azon filozok, hogy ki tudnám már lassan pattintatni a 95-ös Maldini gyereket, de pl statok alapján a 200k-s Mings sokkal jobbnak tűnik. Pedig van pár coin különbség köztük.....

-
Mrdevil
addikt
Nekem egy 88-as Holland rb gyerek jött a tots pakkbol. Semmi.....
-
bodnar123
őstag
Nekem is unerstall jött. Baszódjanak meg. Szerintem a pack esélye van 1000 holland, 100 pl player. 1000ből 500 Unerstall. 499 más holland. És egy gravenberch... Hajrá. Egyszerűbb szerintem lottót nyerni.
-
nitro16
senior tag
Szerintetek kit érdemesebb kirakni Nkunku vagy Modeste? Pont akartam egy francia csatárt és akkor ben yedder helyet inkább valamelyiket kifarmolnám. Én inkább Nkunku felé hajlok.
-
gjoe
addikt
Minek árulják apromo pakkban a loan playereket mikor a bundes cupba egy loan sem lehet. Menjenek a picsaba. Jól beszopattak vele.
Muszaly voltam kirakni modestet. Az viszont egy állat. Megeri. -
Nandinagy
addikt
Múlthéten megkaptam Timbert az sbből, kitaláljátok most kijött?
Alapból amúgy jó lap, de gravenberchre nincs pénzem így meg nem tudom beépíteni., -
miro.
senior tag
Ki mit mond erre a 3cam 2cdm 1 csataros felallasra?
Draftoztam es nagyon tetszett. Elheto mas jatekmodban is?Suarez lenne elol,mogotte a ket szelso cam Socrates es Joao Felix,belso cam Kroos mogottuk meg Camavinga-Mattheus.
-
törölt tag
De miért Eredivisie még mindig és nem az aktuális tots csapatokból ad?

-
EA's hit
addikt
Elit2 reward, tots pack: Unnerstall. Tényleg elmehetnek a jó büdös picsába ezek a majmok
-
Woodslave
félisten
Ja. A midet is szerettem. Mondjuk most én is gáz vagyok de a játékmenet is elég off. Puskásnal alig van jó labdaérintése... Próbálom nem felbaxni magam
Tegnap írt egy gyerek miután 3-1-re nyert rivalsban hogy gg. Majdnem írtam anyád gg. De aztán írta hogy milyen furcsa volt a játék és lassúnak tűntek a játékosok. Meg hogy a jobb én voltam írtam te milyen meccset néztél
. Amúgy 16 wint csinált az utóbbi két wlen. Meg írta Puskás mennyire erős. Hát tényleg érdekes hogy látjuk a meccseket. Aztán eszembe jutott meg kellett volna kérdezni a pingjét. -
Woodslave
félisten
Nyomtam egy kvalit. 29. percben 4-0 ide. Második félidőben benyomta a presst onnan semmi nem ment. Szerencsére nem volt annyira jó csak 3-at tudott rúgni. Komoly a játék
-
Kristof_94
nagyúr
Kellene nekem egy totál védekező formáció arra az esetre, ha ezerrel tartani kellene a vezetést. Melyik a legjobb?
-
Kristof_94
nagyúr
Miért nem tudták még azt megoldani, hogy ki lehessen választani azt, hogy metrikus vagy birodalmi mértékegységeket szeretnénk használni...
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Melyik Diast használod? Nálam a TOTY hasít, egyszerűen most látom, amikor már nekem is van, hogy mekkora egy csalás ez a lap.
Jézus ereje.Sok sikert hozzá, 9-0 az már nem semmi! 3-0-nál én lehet már rq-zok, ahhoz hatalmas grat!
Én 4-0-val állok most WL-en, toltam egy kicsit este, aztán majd még holnap estefelé megcsinálom a maradékot szerintem. Bár igazából Bellinghamen és Nkunkun kívül másért nem igazán éri meg a wl, illetve max azért, hogy picit a piaci veszteségeket csökkentsem, bár FB Fekir +25K mióta megvettem.

Amúgy ki milyen beállításban nézi a pályát?
Idáig co-opban használtam, de néztem egy yt vidit, hogy tele broadcastot azért használ a srác, mert a dribbling jobban látszódik, és most ez alapján a 4 meccs alapján azt kell mondjam, hogy tényleg. Nem értettem Woodynál miért megy jobban a dribbling, most már minden tiszta, mert ő úgy használta.
Azt hiszem a mostani kezdőmmel meg kell legyen a minimum 14 win, de már a 16-ot sem tartanám feltétlenül elérhetetlennek, csak koncentrálni kell, azt viszont nagyon.

Persze most is volt egy gyerek, aki szépített ellenem, 2-1 lett, és elment ünnepelni, mikor én a 2 gólomat nem ünnepeltem. 4-1-re elmentem, persze azt a 2 gólt szépen megünnepeltem, ő meg kigumizta a meccs végéig a játékosait. Szinte éreztem, hogy felrobban a dühtől, hát ez felbecsülhetetlen.
Imádom, amikor pórul járnak. -
Nandinagy
addikt
Nem azt mondom, hogy bizakodó vagyok de egyenlőre 9-0 a mai nap
Jó lenne a 16-18 win a többire esélyem úgy sincs aztán majd kiderül
Alli-KDB bomba középen hátul meg Dias-Gomez stabil.
Coutinhot imádom, de néha van olyan meccse mikor 6 ziccer kell neki 1 gólhoz de legalább akkor kioszt 3 asszisztot
Kereken 300 meccsen 289 gól 245 assziszt
Mahrezt meg szidtam 3 napja aztán azóta magára talált és jól megy ő is
Az egyetlen gyengepontnak Mitchellt érzem, oda jó lenne egy Nuno Mendes viszont akkor nem tudok átállni 3 védőre ha kell.
Volt egy Moments Van Persie elleni meccs ahol 20 perc után 3-0-ra égtem. Átálltam 352-re aztán lőttem is hatot. Valahogy a csávó folyamat letámadását 352ben egyszerűbb volt kipasszolgatni mint 442ben
-
v-man
őstag
Bizonyára volt már az info, de hátha lesz akinek hasznos, a marque matchup kirakása is ad egy.swap lapot most
-
david368
aktív tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ugyanez volt nàlam is, letoltam es teljes idegbe voltam, vegig nemeteket dobalt be. Konkretan minden meccsen a seggemben voltak, megmozdulni nem tudtam. Mintha a legmelyebb mocsarban jatszottam volna bronz jatekosokkal. Iszonyat hogy ez a szinvonal 2022ben. Lehetne mar egy masik jatszhato focis jatek…
-
Woodslave
félisten
-
toxicjew
addikt
Én nem tudom hogy csináljátok, itt kibaszott rákos geci a játék, minden 2. passz rossz, cseleket nem regisztrálja, mire regisztrál egy lövést 6x leszerelnek, teljesen abnormális hullaszar mocsok fertő az egész. Ha gondolattal lehetne ölni, már senki nem élne Vancouverben.
-
bodnar123
őstag
Pickek: Müller és Neuer (ő mindkétszer választható volt)... Szokás szerint nem érte meg. Kíváncsi lennék milyen esélyre van beallitva a pickek. Mert az hogy sokan vagyunk akik 20-30 wlből soha nem választhattak top kártyát.
-
Mrdevil
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Igen, én azért gondolom inkább a végére hagyni, mert addigra talán a probb arcok már lenyomják addigra. Meg igen, talán a szerok is jobbak a végén, franc tudja. Én ma inkább azért kaptam ki mert éreztem is jobb volt az enemy. Mindegy várok vele picit, én éjjel nem tudok játszani, asszony agyon is verne.

-
EA's hit
addikt
Azért lehet ebben a fosban néha szép gólokat is lőni
-
Nandinagy
addikt
válasz
david368
üzenetére
Alapvetően a legszopatósabb a BL és Seria A szokott lenni mivel hozzánk legközelebb ezen 2 ország szerverei vannak így általában a legtöbb saját ligás csapatot épít emiatt nagyrészt őket kapod tryhard+kapcsolati előnnyel.
Nekem 5-0 a wl eddig. Ez a crouqettából passz meg már már a tavaly időket idézi
[link] Alli mekkora passzt adott így
-
david368
aktív tag
Valaha volt legrosszabb WL-em, ilyen tryhard szopatos mocsar gameplay mult heten nem volt, pedig az sokkal nepszerubb mint a bundàs. 11 win lett, de majdnem agyverzest kaptam olyan szutyok volt az egesz. Pickbol Diaby es Pimpong, padra elfernek, de ezert kar volt jatszanom ma. Persze nem panaszkodhatok, utobbi 2 hetben minden is jott packokbol, de az a Bellingham/Nkunku jo lett volna. Sok sikert mindenkinek! Xanaxot keszitsetek be.
-
Kristof_94
nagyúr
Kedd reggel ér véget a wl?
-
Woodslave
félisten
Egy hét kihagyás közöm nincs a játékhoz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Mindig fullos csapatok vannak már
El se hiszem néha milyen vak embereknek van milyen jó csapata. Tegnap játszottam egy untradeble fc ellen: prime r9,prime dinho,moments cruyff, tots cr pick
Max azért éri meg legutolsó nap előtti este mert akkor már többen leszokták adogatni ha végeznek és maradt benn meccs. -
EA's hit
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Teljesen mindegy. Én általában lenyomom pénteken, tegnap is lenyomtam este 10 és hajnal fél 1 között. Múlt héten szombat este nyomtam. Igazából bármikor nyomom, a 9 win az megvan, a 11 meg nincs. Tényleg beskatulyáz a játék egy szintre és onnan nem enged semerre
Akkor is 9-11 között zártam, amikor 5 winnel kezdtem zsinórban, meg akkor is, amikor 3 vereséggel, mint tegnap. Most tots alatt bármikor nyomod, szarabb a wl, mert iszonyat tryhard megy. Talán annyiban szerencsésebb lehet később tolni, hogy addigra kevésbé lesznek terheltek a szerverek, de az eredmény borítékolhatóan kb. ugyanaz lesz, bármikor is tolod. -
gjoe
addikt
-
Mrdevil
addikt
Srácok, ti mikor nyomjátok a wl-t ilyenkor általában, ha jól látom megint ki van tolva, célszerűbb talán a vége felé nem? Rég nem wl-eztem, 6meccs 6 zakó. Lehet inkább pihentetem így szombaton, fullos csapatok jönnek, meg jó playerek is, senki nem töketlen sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztem. Ja mondjuk xar amikor ennyi minőségi lap van

5/4 de csak mert a gyerek belépett ps4-en szóval ennyi kockázata van
Azért foddernek remélem szabad kiszedni