Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Azt tudja valaki pontosan, hogy ez a Lucas Hernandez lap hogy fog fejlődni? Ugye már lement egy kör a kieséses szakaszból, de gondolom érvényes nála a +1 fejlődés ha az első meccset megnyerik a Villareal ellen.
-
Woodslave
félisten
péntek előtt agyaltam ilyen out of packs befektetésen, csak sajnos nem vagyok elég guru hozzá és nincsenek is 10millióim hogy ne fájjon a bukás.
De ez a Gelson 500 alatt volt pénteken vagy 650-ért megy. Én már 595k-ért vettem jó drágán gondoltam is hogy ezen is bukok majd rendesen. Ha 3millióból vettem volna 6-ot pénteken...
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
nem tudok én már semmit

Az utóbbi pár napban 10-ből ha egy DR meccset tudok megnyerni, el sem tudtam mozdulni a DIV1 legalsó pontjáról.
Kvali szokásos 6, WL szokásos 11, de rivalsban még várnom kell amíg lesüllyed a szintemre a DIV1
Nálam Pedri amúgy CM, talán ezért is halványabb. 594 meccsen van 74 gólja, azért az nem olyan különleges. Firmino a CAM nálam, nagyon jó lap, de ha sz@r a gameplay, akkor ő sem váltja meg a világot.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja faxa
mondjuk Pedri nem tudom mennyire jó camba. De AP meg tudja mondani. Sztem innen akkor már Kdb -
|AP|
veterán
DR-ben van valami RQ limit, vagy miaf@sz?
Rohadtul felhúzott a játék, képtelen voltam DR-ben nyerni, nyomtam vagy legalább 10-20 RQ-t.
Aztán nagy nehezen sikerüt egyet nyerni, de se a winek nem nőttek, se a lejátszott meccsek a seasonn progressben
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja amúgy semmi szükségem rá, ha high-low lenne, akkor sem használnám, max cserének. Az igazi bánatom az, hogy nem trade
Viszont ez is mutatja, mennyire felesleges hajkurászni a jobbnál jobb packokat. PL liga sbc-ből kiraktam már vagy 30-40-et a játék során, ami a végén ugye 50k-s packot ad. Hát így utólag már meg nem mondom, mi volt belőle a legjobb nyitásom, néhány wo-t biztos beadott, de hogy promo lapot, pláne 91-es promo lapot (mint ugye Martial) egyszer sem, az biztos. Ehhez képest az egyik legszarabb liga sbc egyik random packja meg ad egy 700k-s promo lapot, még ha untrade is.
De mondhatnám azt is, hogy 1,5 hete a rivals+milestone rewardokból volt összesen 5 db 100k-s packom, amiből 3-ban még board sem volt, a maradék 2-ben meg valami fos board. Vagy mondjuk hogy életem legjobb nyitása 2 éve shapeshifter alatt egy 7500-as packból shape CR volt, aki a nyitás pillanatában kb. 4 milláért ment a piacon
Nevetséges. -
thebigK
addikt
Itt a szokasos 14-6, pickekbol 84,85,86, packokbol jott egy Fantasy Merino, ennyi
-
EA's hit
addikt
Elkezdtem minden liga sbc-ből kirakosgatni azokat, amik klubból kijöttek (eddig csak a nagyobb ligákat rakosgattam néha, de most megnéztem és egy rakás belga, holland és hasonló ligás bronz-silver lapom volt, ezért kezdtem el). Eddig nem is tudtam róla, hogy van szaúdi ligás sbc, de most kiraktam a legnagyobb teamjét, ami adott egy fantasy Martialt
Kár, hogy használhatatlan fos a low-low miatt, és még nagyobb kár, hogy nem trade pack volt, mert vannak olyan agyatlan barmok, akik ezért a lapért kifizetnek 700k-t...
Mindegy, foddernek jó lesz majd. -
Woodslave
félisten
Hosszú távon lehet érdekes lenne Sirigu. Ahogy néztem volt pár clean sheet. Talán egy wint is találnak meg kezdő kapus is. Legalábbis ha jól láttam
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is unassigned mentem. Lexarom már a nyitást kutyaxar az is. Csapat ok. Már tényleg annyi jöjjön hogy legalább egy prime Pelet tudjak venni. Vagy inkább egy moments Puskast. Aztán ennyi. Többet nem tradelek lexarom
-
toxicjew
addikt
Na leadogattam a meccseket, a pick pedig beadta a ratkinget
Tavaly is megvolt pont ez a 87es ugyanígy pirosban. Bár idén használni már nem fogom. -
bodnar123
őstag
Mostmár én sem értelek titeket. A 85ös lapok az elmúlt 10 hétben a vasárnapi árhoz képest valamelyik nap vasárnap hétfő kedd szerda este 7-9ig legalább 30-40%al drágábban eladható volt. Kivétel egy hét, talán a fut birthday első hete. Bár én ott eladtam 150ből 100at kb 5-10%haszonnal, hogy aztán olcsóbban vasarolhassak hétvégén. Szóval 10ből 9 héten működött. Mikor mi vitte fel. Icon pick, neymar, 85+,party bag.... Ha jön egy kicsit is értelmes valami akkor a 9-10ezres védő 13,5-16ig elmegy. Min majréztok?
-
eM'82
addikt
1M coinom van ob fodderekben, de jelenleg inkább olyan 800k-t ér... Jól kicseszett mindenkivel EA bácsi, ezekkel a time-limit ismételhető SbC-kkel.
Mondjuk lehet most lenne érdemes dupla vagy semmit játszani és bevásárolni, de nyitni lenne jó, és 4 magas untrade fodder miatt megint nem tudok
-
Kristof_94
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem jó. Mondjuk ha a mostani wlt nézem akkor könnyebben lett meg ugyanaz de előrelépés nem volt vele se. De én béna vagyok
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Használtál már? Olyan most mint kb játék elején a gold.
-
Kristof_94
nagyúr
Milyen ez a potm Mbappe? Gondolkodom rajta, ha már az ikon sbc ennyire irreális lett. Talán linkelni sem lenne olyan vészes.
-
HdRew
őstag
Na, ez egészen jó volt.
WL-kvali 10/10 győzelem, idáig ilyenem nem is volt.
Butra bekerült a csapatba, Aouar kiment, a kp-ra ment Grizi CAM-ba pedig Mbappé. Egészen élvezhetően mozog így a csapat.
Kíváncsi vagyok kiket kapok a pakkokból.

Szerk.: na hagyjuk is, adott 1 walkoutot és 1 85-ös Bartra informot. Pff.
-
Woodslave
félisten
11 win egyet ajándékba amíg számított után még egy de azt én akartam leadni utolsót leadtam.
Reward kutyaxar. 84-84-82 pick. Can a packból. Ulti pack Lloris
Annyira nem volt xar a wl. Kickoffoztam a gyerekkel ugyanilyen lassú fos szóval ez nem szerver probléma
-
thebigK
addikt
itt jelenleg 10-4 de kurvaszar a gameplay a hétvégén, másnapos is vagyok, sehogyse jó ez most
-
eM'82
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Célozni tudni kell

Én amúgy az 5., de legkésőbb a 6. gólnál kileptem volna a pic$ába. Oké hogy erősebb játékosok ellen lehetne fejlődni, de szembeszélben ez nem igaz.
Qrva gáz ez a játék, rohadtul érdekelne hogy mi befolyásolja a kapu előtti helyzetkihasználás pontosságát.Woody: nekem összesen lett 8 win
Lehet nem pénteken csúcsidőben kellett volna belevagni, hanem vasárnap délután, este. Akkor talán le is adtak volna meccseket. Mondjuk nem értem hogy az átlag 11/12 winről hogyan butultam ennyire el, de az is igaz, hogy már csak az ikon swap érdekel. -
Woodslave
félisten
12-8 (komolyan soha nem fogom megjegyezni hogy irjuk
) Mattheus Cancelo kp egész jó bár nekem Mattheus kicsit darabos még enginnel is) Kukuriku is egész jó rbben a high def wr segit azért. Mbappe Avila duo is hozza. Gyuri Bercsi se rossz amúgy Fatinál továbbra se értem a 700ks árat és rw-ben annyira Gerzsontol se vagyok elajulva de valszeg nem jól használom a széleket pedig 4-4-2ben jatszok.Az első négy meccs után voltak ambicióim jelenleg a 9 ok az azért meglesz a 11 meg jó lenne de az kb a max
-
toxicjew
addikt
3mt fektettem be Chiellini - Fabinho - Busquets - Verrattiba, remélem nem bánom meg
Egész jó árokon sikerült snipeolni őket. -
miro.
senior tag
Jatszottam ket magyarral,gold lap hegyek,porognek,teszik-veszik,nalam meg az osszesnek olom labai vannak.
Mocskos nemeteknek mindig jobb..
-
-
raven84
senior tag
Ti amúgy eladjátok a csapatot TOTS előtt vagy leszarjátok? Futbin szerint tavaly volt egy 30%-os crash április közepén.
-
-
miro.
senior tag
41212(2)be jatszottam tegnap draftot,mar azert is mondom kiprobalom,es basszus nagyon tetszett.
Van valakinek hozza egy fasza taktikaja? Erdekel csapatbes jatekos is.
Plusz Matthaust erdemes kiszedni ma gyors? Fodderbol meglenne kb. -
Kristof_94
nagyúr
WL befejezve, mindenképpen le akartam tudni szombaton.
Rank 5, pickekből Clauss, Bartra és Aubameyang.
Csomagokat majd ha kiárultam a foddert. -
Digestive
veterán
Ennyi. Meg is válaszoltad.

Olasz, spanyol a legjobb linkelhetőség szempontjából. CB-ből minimum kettő kell bármelyik formációt is kérik. CM/CAM/CDM-ből is minimum 2-3. Én ezért nem veszek ST és Winger posztokra 84-87 ratingben.
Chiellini Bonucci Donnaruma nagyon jól linkelnek az sbckben.
-
HdRew
őstag
Na, 14/11-ig teljesen okés volt, kb. ez a plafonom.
Utána jöttek a tryhardolók komoly csapatokkal meg a toxic játékosok.
Egy srácnál 3-1-ről jöttem fel 3-3-ra, kiugrottam Mbappéval és felrúgott, megkapta a piros lapot és kilépett. Grat.
Utána lévő meccsen 1-0-ra vezetek, sok ziccerem van de a kapusát mozgatja az ellenfél, eléggé felbosszantott, hogy mennyi ziccert hagytam ki. Egyenlített aztán én léptem ki inkább döntetlennél.
Toxic toxicot szül. (Először léptek ki ellenem majd én ellene, szóval az előző még eléggé bennem volt.)
Francért nem lehet megcsinálni, ha valaki kilép abból a kurva meccsből, kapja meg a wint a másik. Sehol az életben nincs olyan, hogyha az egyik csapat nem akar tovább játszani, akkor az egyik elkönyveli a vereséget a másik pedig döntetlenezik.. És akkor jön a szöveg, amikor xg alapján szana szét lövöd az ellenfelet, és 1 kapuralövésből a másik nyer, hogy dE hÁt a ValÓ ÉleTBen is VaN IlYen...
Édes istenem, és minden héten ezzel a fostalicska játékkal játszani.
Bár most este 9 után legalább lényegesen jobb volt a gameplay, mint délelőtt.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Úgy érted, hogy szerinted a játék legjobb védője nem?
Nem tudok azzal mit csinálni, hogy POTM Mbappe meg TOTY cr-k jönnek szembe aztán úgy dobálják Maldinit mintha valami rongybaba lenne. Vettem egy ilyen új Stonest. Na ő bomba lap és sokkal jobbnak érzem ingame mint Maldinit sajnos. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
88 alatt minden csökkent!
-
Kristof_94
nagyúr
Minden fodder nőtt, a 88 meg majdnem stagnál...

-
toxicjew
addikt
Hát megtörtent a csoda, KDB ára megerkezett
74500nal kezdtem el kilistazni, a végén már 78500 volt
Köszi Digi
Na mi legyen a következő trade?
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem én is...
Végül 960k maradt bent, nem volt már időm licitálgatni, nem olyan vészes.
Hátha bejön az üzlet és akkor még több zsetonunk lesz, amit aztán nem költünk el.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerencsére csak nálad ennyire szar a játék legjobb védője
Nálam már a mid is kurvajó volt, a prime meg gyakorlatilag hibátlan. Egyedül a gyorsulása gyengébb egy egész picit, de fizikálisan talán egyszer sem verték még meg, a helyezkedése hibátlan, földön remekül szerel, a levegőben pedig verhetetlen. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem tudtak kiadni egy prime picket ugyanazzal mint a múltkori mid/prime. Az lenne korrekt
-
sz_abika
addikt
8as icon pack = Blanc. Hát vegulis Mid Rio helyett talán upgrade...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem értem meg ezeket. Ezért még packot se vesz senki
-
Kristof_94
nagyúr
Tuti valami keménydrogot tolnak...

-
thebigK
addikt
Bateson biztos
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Valaki elmagyarázhatná milyen matematikai egyenlet alapján számolták ki ezt a követelményt

Lenyomtam a wl-t. Egy szót tudok erre mondani: hányinger
Maldini annyira rossz cb, hogy az utolsó meccseken lecseréltem az elején Ricera. Én nem tudom ez az ember mindenidők legjobb védője de szánalmasan rossz a játékban. Mindenki elnyomja fizikálisa, folyamat rosszul helyezkedik, 5 szerelésből 1 jó. Nem értem...
Azért rúgtam néha 1-2 szép gólt
[link] [link] -
thebigK
addikt
Ki is adták
88 88 89 89 kovetelmenyekkel
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyomjad Haaland már 29k
. Én szolidan maradtam a 150+ klub foddernél. Bár a mai két játékos vásárlást sikerült a legxarabban időzíteni
. Vicc hogy tradelek meg már contractokat árultam aztán lazán 100kval többért veszek játékost mint fél óra múlva tudtam volna
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
87-88 lapok ugrottak is 3-4k-t azonnal.
Gyorsan rászűrtem. 92+ prime és moments lapok közül több, mint 40db az 500k-t sem éri el, de a következő 30-40 darabból sem kellene még egyik sem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az mondjuk erős lenne már most
de igy legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mondjuk Pedri nem tudom mennyire jó camba. De AP meg tudja mondani. Sztem innen akkor már Kdb

Tavaly is megvolt pont ez a 87es ugyanígy pirosban. Bár idén használni már nem fogom.
Meglátjuk mi sül ki ebből, holnap már jönnek az új icon sbck, meg majd biztos új pickek/packok is.
Köszi Digi
vicc