Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Az a helyzet, h mostanában azért se játszok, mert komolyra fordult a dolog egy lengyel nővel. Totál megszállottak vagyunk egymás iránt, vagy hogy mondják ezt...
Emiatt már hetek óta 3 rivals meccset is nehezemre esik letolni, a playoff meg a wl meg már egyenesen túlzás lenne. Ha jön vmi fasza olasz, azt persze majd kifarmolom.
Sok sikert nektek!
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem vagyok egy oknélkül kötekedős fajta, sőt még okkal sem szoktam.
Ne is vedd annak. 

Na de az Agility Balance statok, a -10cm és az avarage kontra lean body type az nem egy fals dolog. Sztem az idén aki nem lean vagy saját unique body type, az mind darabos és hátrányban van ezekhez képest. Én ezt érzem legalább is. -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt a left stick dribbling dolgot hagyjuk is mert nem volt még olyan játékosom akivel én azt elit szinten tudtam művelni. Ahhoz túl rossz a kapcsolatom, hogy én ezt alkalmazzam. Rendszerint abban merül ki, hogy 1 ide 1 oda aztán már az ellenfélnél van a labda
Azon kivül, hogy Foden alacsony semmiben nem jobb ESR-nél, lövésben meg passzban meg pláne nem.
4 skilles játékossal ezt a 3 dolgot csinálom amit ESR is több mint kielégítően csinál. Nem Messi szinten de azon a szinten az idei játékban senki nincs
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na. Foden meg kb 17 meccs 20 gól 18 asziszt lenne akkor.
Biztos, h extrább. Bármit is mondasz.
Főleg, h nincs 5* skill. Left stick dribblingben meg hétszentség, h Foden köröket ver rá. 
Más
Van egy pár millás csapatom és jelenleg a legstabilabb, legextrább játékosom, akitől minden bugyi benedvesedik a lelátón
az a 40k értékű Insigne.
Akinek olasz csapata van, vagy be tudja tenni max chemen, az ne habozzon. Ennél a lapnál valamit elcsesztek, mert ez nem egy 40k szintet tud.
Elképesztő a dribbling, és a speedboost. De az igazi nyalánkság az a finesse. 32 meccs 28 gól. Mind LW posztról és mind [ugyanilyen finesse]
-
Nandinagy
addikt
Digestive bogarat ültetett a fülembe, hogy ESR nem lesz jó meg Foden jobb de hálisten nem hallgattam rá
Hatalmas király a csávó. WL+WL kvali 17 meccs 11 gól 10 assziszt. Nyilván jelenleg Saka,Martinelli meg Tierney mellett a kedvenc játékosom de amellett is extra. 4231-ben beraktam középső camba osztogatni és hát elit szinten csinálja. Ennyire jól passzoló támadóm még nem volt idén. Elképesztően pontosan osztogat és abszolút érződik rajta, hogy 2 lábas. Ha kicsit többet gyakorolnám a timedet és menne 5ből négyszer zölden akkor még több gólja lenne.
Kicsit zavar a 4 skill, de azért nem annyira mert a speedboost meg shootcancelt lehet vele csinálni +a fourt touch turnt ugye
Amúgy is mindig akartam egy normális Arsenalos teamet de sosem adtak ki értelmes lapokat 1-2 kivétellel. Hálistennek most a Tierney-ESR-Ramsdale sorhoz jön majd egy Tomiyashu meg remélhetőleg egy Birthday Martinelli/Saka
Ha Gallagher kap egy wf+sm uppgradet a mostani 2/3ról akkor biztos, hogy őt veszem ki mert nagyon kis kompakt kp-nak néz ki, olyan Renato Sancheses.
-
gabesz222
csendes tag
Szasztok.
Meg tudom nézni valahol a megszerzett FS tokenjeimet hogy mennyi van? -
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az a baj, hogy ez a team1 kimondottan gyengére sikerült. Gyakorlatilag csak Bellingham és Tchouameni kellene, és abból is csak Tchout tudnám simán beépíteni, őket meg nyilván nem adja be sem a pack, sem a pick. Ezek a választható játékosok kritikán aluliak sajnos. A 85+ tuti érkezik hozzám, amellett pedig vagy rápróbálok végül 12 tokenért a team1 packra én is, vagy az alsó 3 packból húzok ki amennyit csak tudok.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elobb azt a GALLAGHER gyereket latni kene

2 es wfje van az inform lapjanak
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Mennyi token jött ki eddig?
Jó kérdés amúgy, attól is függ mennyit tudok kiszedni. Az 50k és 81-89-nek nem sok értelme van, ultimate szintén nem nagy szám. RB gyerek nem rossz, de nem tudnám beépíteni. 85+ jó fodder lehetne, sajnálom is, hogy az előzőt a TOTY előtt elnyomtam.
Garantált pick/pack sem rossz, de lutri. Aki jól jönne szerintem Tchouameni, de ennyi.
Gallagher így elsőre jónak tűnik, de semmi angol játékosom nincs, így linkelni megint nehéz egy hibrid csapatban.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ha igaz, hogy 28db lesz, akkor 15-ért a 85X10 fodder pakk, meg a garantált FST játékos pakk 12-ért, és 1 lapot el is hagyhatok...ha ennél is lesz olyan húzása az ea-nek, hogy a stora-ban vett pakkért fog 1 lapot adni, akkor azt most tuti nem fogom megvenni...így pont ki is fog jönni a 27db.
-
Gaborz1
senior tag
Én ma haverom accountján lenyomtam a WL kvalit neki. Div7-8 környékén van, egy alap csapattal.
8 meccsből lehoztam neki a kvalit, úgy 3/3mal kezdtem.
A csapat: if Lafont, Hakimi-Kimpembe-Koundé-Mendy, Gelson Martins-Renato Sanches, Valverde-Vinicius, Ben Yedder-Correa. Cserének if Ito és Ousmane Dembelé. Aki nem if lap, az sima gold.
1 csapat kivételével nem volt gyengébb ellenfelem a csapatot tekintve és a vesztes meccseken is nagyjából meccsben voltam, pedig volt Messi, Mbappé, Neymar, CR7 is az ellenfeleknél. -
HdRew
őstag
Feljutottam Div1-be elég korán, és itt állandóan csak TOTY lapok jönnek már szembe. Katasztrófa.
Kb. 2-3 milla azonnali coin kéne, hogy fel tudjam velük venni a versenyt.
Így semmi értelme, remélem hamar feljutnak elitbe, hogy csütörtökig nekem is sikerülhessen.

-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Viszont pont azon gondolkoztam, hogy az LW-t venném ki, de ingame támadó CM-et játszana. gyakorlatilag Chong helyét és szerepét venné így át. Bár az sem kizárt, hogy maradne is bal szélen LF pozícióban, akkor Chiesa menne, és Chong helyett is kéne valaki, szóval 2 új CM.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. A problémámim a következők.
1: A 2 csatárom annak ellenére, hogy be van állítva, hogy ne menjenek vissza védekezni mégis megteszik. Ezáltal ha megszerzem a labdát nem tudok gyors kontrát építeni mert hátúl van/vannak.
2: Akármelyik csatáromnál a labda sem a Cm sem a másik csatár nem keresi a helyzetet magának. Vagyis ha nálam a labda várnom kell kb 20mp-t, hogy felfognák, hogy támadás van és el kellene indúlni előre. De amig ők agyalnak, engem általában leszerelnek.
3: A jobb szélsőm védőm (Dest) és jobb szélsőm(Asensio) folyamatosan bemennek középre ezáltal az ő helyük üres, így simán elmennek ott mire visszaérnek. ( Néha igaz ez a bal szélsőkre is)
4: Alaba védőm a változatosság kedvéért meg középpályát játszik általában holott stay Backra van állítva.
Hogyan tudnám ezeket kiküszöbölni? Köszi a válaszokat.

-
toxicjew
addikt
91 Zidane is érkezik sbc formájában.
-
BenXL
aktív tag
90es Makelele milyen egyedüli stay back CDMbe? Vagy ki lehetne nála is jobb opció? Guendouzit váltam le amúgy 500 meccs után, mostanában gyorsan elfárad...
-
bubuska10
senior tag
Bassza meg az EA Sports, de kiraknám Brahim Diazt a fun csapatomba (6. számú camnak
), de se péz se fodder... Buzik. -
toxicjew
addikt
Mi az isten fasza van a játékkal??? Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mekkora otromba hugy fos szar a gameplay. Mi a szar ez? Hát lassított felvétel az egész. A jó ég áldja már meg ezt a bánat geci céget, hogy állandóan ez a foshalmaz fogad, ha az ember megpróbál játszani
Fú bazzeg... -
dudu5130
őstag
Annyira undorító ez a játék... Kétszer úgy vezettem 3-1re, hogy neymar, Bappe meg hasonló meta támadók az ellennel. Egyszer kikaptam aztán döntetlen, de úgy kaptam gólokat, hogy 3-4szer szerelek a kapum előtt egymás után és folyamat a támadói elé kerül a labda és beverik... Én meg üres kapura alig bírom berugni mert nálam nincsenek meta tagok. Vicc, hogy csak velük lehet érvényesülni...
-
|AP|
veterán
meglett a 11 win, a két csomagban nem volt 84-esnél nagyobb lap...
.. no comment. Ettől nem jött vissza a kedvem a játékhoz..
-
Izéjose
tag
Ezekre a lapokra azért van szükség a csapatban hogy a milliós lapok extrának tűnjenek mellette 🤣🤣🤣 ez pszichológia. Ha Toty KDB, Toty Kante és Toty Jorginho lenne a középpálya akkor is gyengének tűnne a három közül legalább az egyik. Etebo nálam ilyen, fasza lap ha feladatokhoz használom tökéletesen fazont szab a középpályámnak de ha mellette van mid Gullit és winter Aouar rivals-ben ő a leggyengébb láncszem és gyengébb képességűnek is érződik sokkal a passzai pontatlanabbak a szerelései kevésbé hatékonyak.
Ezért rak be az EA ilyen lapokat állítom. -
EA's hit
addikt
Hát szerintem ez a Csalupababa vagy kicsoda borzalmasan gyenge lapokat kapott, legalábbis ahhoz képest mindenképpen, hogy mennyit kell szenvedni érte. Én egyedül az fs token miatt elkezdem, amit sb-ben ki lehet húzni, azt megcsinálom, de csak mert munka közben úgyis pörögne az sb, akkor meg már mindegy, hogy berakom ennek a lapjait is pár meccsre. De hogy a managerial játékmóddal idén egyetlen másodpercet sem vagyok hajlandó senkiért játszani, az biztos, ezért a Csabalaláért meg pláne.
-
Izéjose
tag
válasz
Mrguba
üzenetére
A staminát leszámítva szerintem a CDM lap nem lehet rossz, én a megfáradt Etebo helyére néztem ki stay back-el egész sokáig bírhatja emelett a labdával való mozgása sem lehet annyira ügyetlen ,de nemhiszem hogy sokáig csapattag lesz csak most kell a link a POTM Sterlinghez.
A CB lap szerintem teljesen felesleges kivenni ezer jobb lap van oda, sőt a CDM lap is simán eljátszik 7 chemin CB-ben -
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
És?
Sose értettem ezt, hogy ragaszkodni kell egy ligához. Egy Dortmundos németet a világ legkönnyebb dolga belinkelni például egy Collins-Akanji/Ndicka/Niakhate mögöttük Trapp/Neuer sorral aztán fullos védőid vannak harmadáron mint amik a plben vannak.Tök mindegy kit vesz ki mert mindkettő max foddernak jó.
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
Én semmit. Nulla coinom van. Megmondom őszintén nem sok kedvem van ezzel foglalkozni. Veszek mondjuk egy olyan lapot amin nyerek 10kt abból tudok venni 50-et. Az 500k profit qrva jól hangzik de semmire nem elég.
Nem vagyok Digi de pl Kane psen 45k biddel ha szerencséd van 55-ert ment simán ha volt mibe tenni
-
toxicjew
addikt
Vmikor a FS promo alatt jön, mert a loan lapjában lesz token. De azt nem tudni mikor, vszinu nem a napokban.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem is ettől várom a csodát. Sohasem az ilyen kaliberű lapok nyomják fel az árakat, hanem azok az sbck amit bárki ki tud rakni. A lejáró ikon sbck helyett várok valami faszát, mondjuk egy mid ikon picket.
-
-
zzolli11
csendes tag
közben futbin-ről egy tipp az R9 SBC követelményekre:
"
Requires: 1 x 82 Rated Squad , 3 x 83 Rated Squads , Your first born son , 7 x 85 Rated Squads , 3 x Kidneys , 2 x 87 Rated Squads , 4 x Pep's head hair , 6 x 88 Rated Squads , 4 x 89 Rated Squads , 5 x Orphans , 4x Mothers , 26 x 92 Rated Squads
"
-
eM'82
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
Igen, azért mertem posztolni ide, mert nem nagyon téved.
Tuti brutál követelménye lesz.
De ha kijön, akkor fodderek remélhetőleg elszállnak az égig. :)
19ben a Prime R9 nem volt annyira vállalhatatlan. 30 nap is elég durva lenne kikraftolni, de nem lehetetlen. Nálam röpülne bele minden nagy értékű lap. -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem nem ez az erzesem,en tudom hogy a csapatepitest szeretem benne.
Ezert szerettem nagyon football managerezni is.
Viszont valahogy az innen valo fejlodes nagyon sok idovel es energiaval jonne csak. Ezek a flashback sbc-k is elfaradtak a fejemben.
Icardi,Lautaro..ugyanaz az osszes igazabol.Mindent elarul a velemenyem ,hogy ha megvolt rivalsba a 7win,vagy wl-ben a 9/11,azonnal tettem le a kontrollert es hagytam abba azt a jatekmodot a hetre,de hat ugye a reward miatt kellett.
Squad battlesbe csak a silver beast,az is kozben valami podcastot,sorozatot nezve stb.Viszont jo erzes,hogy nem idegbol akarom abbahagyni,mert akkor vagna az agyam,hogy na probaljuk meg ujra,hanem egyszeruen nincs kedvem bekapcsolni sem..
Rivals rewardbol van szerintem kb 150 eladhato jatekosom,de maximum ha elkapnek egy nagyon kemeny cifra fosast napokig,akkor a wc-n adogatnam el oket..
-
adise
őstag
Mindenkinek tanacsolom, hogy DR 8 win, WL 9v11winig es ennyi eleg vagy sok is. Silver star, squad battles, meg friendlyk ezeknek tenyleg semmi ertelme
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Lehet, hogy a játékmeneten nem sokat változtatna, de a “magunkfajták” nevèben szólva, az értékesebb lap nyitásának öröme már elegendő motivációt adna a jövőre nézve, vagy legalább egy pillanatnyi elégedettsèggel is eltöltene. (Elvégre erről szólna a játék/farmolás/befektetett időért jàró honorárium)
-
bodnar123
őstag
Hát egy biztos, a játékmenetért nem éri meg. Ez a játék olyan mint egy domina. Megmondja mit csinálj, nincs kedved de csinálod, nem jó neked, szenvedsz, de valami jó mégis van benne.
-
gjoe
addikt
Asszem veled tartok. Már semmi kedvem a jutalmakat farmolni amiben ott a rengeteg semmi. Úgy érzem csak ezért csinálom, de nem élvezem.
Jutalom meg nulla. Ez a toty főleg betette a kaput. Kb 500k coint elvertem és még a fodderek sem estek. De kb 50 icardi és volland végezte a kukában. Nincs kedvem hozzá. Amúgy is most elutazunk egy hétre. Aztán max néha egy kis sb marad és ennyi. -
Madn!ght
addikt
Múlt szezon végén ugyanez volt nálam is. Egyszerűen megcsömöltem, főleg a tots utáni ikon grind miatt. (Moments R9 & Pelé, Etoo) 😂Fél évig elvoltam foci nélkül, de aztán sajnos egyéb releváns videojáték hiányában ismét visszatértem, de már közel sem az a görcsölős, agyalós mentalitással. Nincs konkrét cél, nem érdekel, ha nem haladok úgy. Ha van kedvem, letolok 1-2 meccset, a legtöbb sbc-t ki se farmolom, sq battlest nem is játszottam még ebben az epizódban, ikon swapok detto ugyanigy. Ha lenne jobb nyitás, lehet fejlesztenék valamennyit a csapaton, de tulképp így is megteszi…
-
miro.
senior tag
Nekem total elment a kedvem a jatektol,vagy meguntam nem tudom. A marqueet meg ki se nyitottam. Olyan helyzetbe kerultem,mint parom a telefonos jatekoknal,vagy befizetsz,vagy varsz es teszed belebaz idot ahhoz hogy tudjal fejlodni.
Most mar kene minimum 500-600 k hogy erositsek olyanokkal akik szimpatikusak,erre meg nincs kedvem mar.
Kb eddig volt elvezetes,amig lehetett fejlodni azert,most nulla rivals,egy kvali meccs az egesz heti termesem,ket nap kapcsoltam be meg a het elejen csak hogy legyen meg a 90 meccs,de azt is kikotott kontrollerrel.
Asszem elkoszonok.
-
BenXL
aktív tag
Az mitől lehet hogy 4-1-2-1-2ben a CAM poziban ugyanazzal az instrukcióval máshogy viselkednek egyes játékosok nálam? Valaki rendesen ott van a helyén ahogy elvárom, de valaki meg állandóan kimegy szélre, védekezéskor visszajön kb a CDM helyére és így CAM nélkül játszok.
A workratenek sincs köze hozzá mert próbáltam már minden félét.
-
Mrguba
őstag
Ebbol a JOAO.PEDROBOL hogyhogy nincs egy se este ota a piacon?
-
eM'82
addikt
Del Piero pörgetés + bomba. Imádtam, el se hittem hogy bevágja. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Emiatt már hetek óta 3 rivals meccset is nehezemre esik letolni, a playoff meg a wl meg már egyenesen túlzás lenne. Ha jön vmi fasza olasz, azt persze majd kifarmolom.
Sok sikert nektek!

Biztos, h extrább. Bármit is mondasz.
Főleg, h nincs 5* skill. Left stick dribblingben meg hétszentség, h Foden köröket ver rá.
Fú bazzeg...