Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Ps plus pack elérhető a storeban. 82+ x11
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kit érdekel, vigye a foddert azt kész
Én már csak a tradelesben hiszek, ott legalább nincs rng
-
Kristof_94
nagyúr
Az a baj, hogy ez a garantált tots is legtöbbször a legrosszabb lapokat dobja...
-
toxicjew
addikt
Tegnap 48 körül volt a pingem. 1 literes ásványvizes flakon bánta
Tavaly 87es volt a garantált pl tots sbc. A mai icon Pick leaket arcade fut írta, én sem vagyok meggyozve, hogy jön, de simán beleillene az EA elkepzelesebe, hogy megnyirbalja a foddereket. Meglatjuk. -
miro.
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Na akkor remelem pickelek a jovoben is,mint most a Lajost.
Amugy Hakimit ha eladom,akkor kene egy 130-150k a toty Hakimire. Erdemes egy ilyen valtas?
Azert is kerdezem,mert nekem a ket szelsom balancedon van.
Igy baromi sokszor jon ki rajuk egy utolso passz,loves,beadas stb. -
miro.
senior tag
[kép]
Sracok,mit lenne erdemes itt fejlesztenem?
Eladhato a vedelmem,Bale,Kroos es Cama.
ingame is ezt jatszom,nyilvan bale csatar,cama a btb,socrates 10es. -
|AP|
veterán
hogy vannak most az SB rewardok. Érdemes vele gürcölni? Jó ideje már csak a swap miatt játszok SB-t és nem lett azóta sem több kedvem hozzá

-
HdRew
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
igen, ez is benne lehet a pakliban, hogy az ott lévő szám csak parasztvakítás.
Mindegy, a következő évtől már megkímélem magam, nem ér ennyit, hogy tudom, a másik sokkal jobb körülmények között játszik, én nem tudok ennyivel jobban játszani, és nem is kell az idegeskedés.
Uhh, azért az durva. Nálunk a tv nem zabálja ennyire.
-
bodnar123
őstag
ha ennyi lenne a különbség az nem lenne vészes. Egy ms egyenlő a másodperc ezredrészével, szóval olyan egy tized másodperccel van előbb. Az nem sok. Szerintem a gond, hogy ennyi a bevallott. Stadian, ugye közel van a szerver a központhoz. A játék mindig 8-16ot ír. Akkor is ennyit írt amikor gombjaimat nem vette be (persze lehet stadia miatt volt, de érdekes az SB ment rendesen), amikor kevesen játszanak, és amikor sokan. Amikor elfogadható a játék és amikor nem. Amikor angol ellenfél ellen játszok (valszeg más stadia szerver), és amikor német ellen. Szóval szerintem az valami oltári kamu szám. Eleve pl tavaly nekem mindig huszonöt kőrül volt PC-n. Aztán egy programmal lecsekkoltam az EA szerver pinget, és 50 volt. Szóval nem tudom mi az a szám, de valami nem releváns, apróbetűs szám.
-
HdRew
őstag
Na, ma reggel játszottam egy olasszal, és láttam rajta mennyire smooth az egész. Ráírtam, hogy figyu már milyen a pinged.
Válasza: 8-tól 22-24 max.
Nálam a 24-26 a legalacsonyabb.
Erre mondják azt, hogy FUCK EA.
Semmi esély. Elmennek a kurva anyjukba.
-
Woodslave
félisten
válasz
Dzsoki92
üzenetére
cdm-nek nem lenne rossz ha mondjuk nem high/high lenne. oda kellene adnia Jorginhonak és lenne két tökéletes kp

nagydarab ott van mindenhol elég jól szerel, de dribbling nulla, passz közepes. Én biztos nem raknám ki és venném meg. Csak azért használom mert nincs most jobb.
Abból a szempontból jó hogy látod hol van. Van karaktere ami mondjuk nekem tök fontos hogy meg tudjam különböztetni, ok ott a neve felett de amikor van 3 tök ugyanolyan forma a középpályán az nekem xar hirtelen hogy az Cancelo, Jorginho vagy Avila
-
Dzsoki92
senior tag
Woody te használod Petit PIM lapját igaz ? Mi a véleményed róla ? Megérné kirakni vagy annyit nem ér ?
-
HdRew
őstag
Na, az egyik 80+ pp-ből jött egy Mané, majd később megcsináltam a második 86+ upgrade-et is, ott pedig egy Zaha és Todibo volt. Zaha red picknek már megvan, jó lesz majd foddernek. Egy 365K-s lap.

Ma szerintem squad battlest nyomok, aztán ha este jön a moments pp, akkor lehet kiveszem az egyik fodder pakkot, aztán hátha esik valami jó.
A védelmet kéne erősíteni, mert Prime Desailly már nem elég jó, nagyon nem. Captain Pepe fasza, csak nehéz linkelni, hozzá jó Cancelo.
Próbáltam tegnap feljutni Elitbe, 1 win kellett volna, de olyan ellenfeleket dobott már be, hogy sajnos lehetetlen volt, úgyhogy visszaestem az utolsó checkpointra. Majd talán még szerdán megpróbálkozom vele.
-
Woodslave
félisten
Na most hogy látom az sb rewardot lehet azért egy elite 3-at lehozok. Napi 2-3 meccsel hozható.
-
david368
aktív tag
Moments pick tuti fake, most jott ki a moments upgrade.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Meglátjuk, nagyban függ, hogy milyen pick lesz ez, ha lesz egyáltalán. Meg, hogy idén mikor lesznek a garantáltak, lesz-e most community sbc... Mindenesetre én 25k körül lőttem be azt a határt ahol már elgondolkozom a kiszálláson.
Egyébként hivatalos a cross play tesztelés: [link]
-
toxicjew
addikt
Egyébként elképesztő mennyire szét tud baszódni a játék ilyenkor. Nem tudom minek köszönhető, de tökre olyan, mintha teljesen más taktika lenne beállítva a csapatban. Holott 1db változtatást nem eszközöltem a taktikán. Semmit.
De jól van az, hát nem telik szerverre, tudjuk. A lényeg, hogy 82db prémium áron (átlag 15-16k) vett Dias várakozik a moments sbcre
-
Kristof_94
nagyúr
Na, Llorist sikerült 23k kezdő biddel listázni, szuper webappnak köszönhetően. Remélem azért nem 90k-ért megy el...

-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó 3 meccset behúzva lett meg a 14 győzelem.
Pickek: McGinn és Moreno
TOTS csomag: Lloris, Sangare, Sinisterra.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
Annyi jó lap lett volna, mint pl. Fred, Laporte még akár Zaha is, de 90 felett semmi nem volt.TOTS lapokat amúgy érdemes mos kiszórni?
-
Mrdevil
addikt
Holnapra írnak egy ikon moments picket.
-
eM'82
addikt
Captain Marcelo árát mikor emelik? 1.3m, nincs egy játékos sem a piacon, és jó lenne haszonnal eladni.
ST-ként átlagos volt. Nem váltotta meg a világot. -
EA's hit
addikt
Nekem a ma este is egész jól adta, 80+ pickből jött Sangaré meg 1-2 fodder, az egyik 86+ meg Carrasco+Fred
Fredet be is raktam a tegnap nyitott Ballack helyére, CDM-nek nem kell, de CM-ben megnézem, csak lőni ne kelljen vele
Aztán megjött a 3. Mazraoui is 24 órán belül, végül annyi duplikált fodder begyűlt, hogy unalmamban kiraktam Zanettit is, úgyis régóta akarok már egy RB-t, aztán amíg jövő hétfőn ki nem nyitom Cancelot, addig megteszi 
-
Nandinagy
addikt
Nem kértem sokat a játéktól, csak 1 értékelhető játékost
Nem sikerült megadnia.
Meglett a 14 és igazából utolsó meccsen ment el a 16 is ahol 1.8 exg-re kaptam ötöt én meg 7.8-ra rúgtam 4-t
Mindegy igazából nem tudom mit ad többet.
Pickek: Mitchell-Todibo
Pack:Moreno-Coady-Unnerstall

Egy Zahának tudtam volna örülni, hogy eladhassam az enyém, de ő egyébként nagyon extra lap lett szélre vagy csatárba is akár.
Kiraktam a másik prime icon picket is: Hierro-Casillas-Riquelme
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
Sztem nem. De Joe már írta. A midnél nagyon éreztem a különlegességet. Aztán kiesett a képből nálam.
Azt kell meggondolni hogy mennyire akarod de sztem nekünk Dalglish nem olyan mint egy Puskás. De ha nem akarsz agyfaxt kapni egy xar ikon pack miatt akkor jó
Én most azt mondom neked most packok plre 85+ 84+ pont kijön. Aztán meg ami marad majd egy pack. Nem mindegy?
-
Woodslave
félisten
Jó a content jött is Kökcü 86+-ból

-
Gabeszfoci89
senior tag
-
HdRew
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lesz egy 92-es POTM Nkunku is? na ne
gondolkodtam rajta, hogy a 91-est kirakjam, ezek után nem fogom. 
-
Woodslave
félisten
[link] agyalok ezen a 3-5-2-s felálláson, kezdésnek Avila 8 a többi faxa. Az a baj ha formációt kell váltani akkor viszont szivás mert nem hiszem hogy Ramossal tudok bármit kezdeni szélsőnek nem lenne jó
-
Dzsoki92
senior tag
RTTF Tolisso-t illetve FB Ndombele helyett szeretnék egy jó CDM-et viszonylag jó áron. Szerintetek pim Lahm-ot érdemes kirakni ? Vieira-t tudom hogy fullos lap de szerintem nagyon drága.Köszi előre is a segítséget.
-
miro.
senior tag
Cama lesz amugy. Socratessel probalkoztam,o oriasi kuka ott,camban viszont nagyon jo.
Utana visszahoztam Guendouzit es egybol nyertem 9/7et.
Cama hajaz a legjobban ra,szoval ot megprobalom. Koszi! -
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez mi, erről nem tudok, sb-hez is van tots reward?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
az sose volt opció
20 wl meccs, meg kvali, meg 8 rivals win, meg swap, meg ez a friendly, meg a kis f@szom
-
Mrdevil
addikt
Bundes totsba megint jön egy Nkunku? Fasza, az is úgy kell......
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Moments pirlonal a vedekezes nem keves kicsit?
Bar latom 5-5 csillag. Ez az ami elriasztott Camavinganal.
Mondjuk mint jatekost Pirlot nagyon adnam.Nedved kilove,O oda nekem keves hatrafele.
Modric viszont oriasi kedvenc,kiprobalnam,csak felek hogy ez a kartya mar elegge lejart.
-
miro.
senior tag
Sracok Modric vagy Camavinga 90-es lapjai kozul melyiket ajanljatok?
Esetleg egy icon kp ilyen max 550-600k kozott.
41212(2)-re keresem cm-re box to boxra.
Mellette lenne ugye Kroos es Matthaus mogotte. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
De foddernek jók
Én már vagy 8-10-et nyitottam mindenféle hülye packból kb. 3 nap alatt, tegnap bele is ment mind az ikon upgradebe
De már azóta is visszajött 2 Mazraoui meg egy Coady. Legalább lehet majd pörgetni innentől legalább könnyebben az sbc-ket. Remélem jön ma este valami fasza pick is. -
miro.
senior tag
En se csinalom meg. Ingame semmi,fodderbe meg nem teszek ennyi idot.
Most vegeztem csak a wl-el,11 szokasos win jott.
A ket pack Bonucci meg Savic,szoval semmi,de a ket tots pick Suarez es Gerard Moreno lett volna,de Adeyemit nem tudtam ott hagyni,csipem nagyon igazabol.
Szoval vegulis megerte. Suarezt be is epitem,vagy Bale melle vagy Bale helyere.
Rivalst megcsinaltam pentek este,ugy hogy most csak a wl kvali,de azt 1-2 meccs naponta. Eleg ebbol ennyi,igy meg bovdn jatszhato.Most nezem ez a Suarez 1millios lap.
Hat akkor foleg.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
ja pláne ha olyan szerényebb képességű vki mint én. Ebben mondjuk tök mindegy mert ugyanannyit kell játszani (kilépsz akkor nem nyilván) de mondjuk nyomorul Parejo is másfél órámba került mindenki vért ivott. De ezek a kupák is olyanok.
Érdekes amúgy hogy az ikon swapot megcsináltam a fő accounton aránylag simán a bundes csapatom full gold. Próbáltam párat a másikon hát teljesen esélytelen volt

-
Woodslave
félisten
ja tegnap hajnali fél kettőig játszottam.
Előtte olyan idegbe jöttem ettől a xartól, hogy olyan finoman raktam le a a szárítót hogy meghajlott a lába, asszony nem bírt várni 5 percet
ezzel a kupával én se szenvedek, nincs normális csapatom akikkel lenne esélyem mert le is xarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly 87es volt a garantált pl tots sbc. A mai icon Pick leaket arcade fut írta, én sem vagyok meggyozve, hogy jön, de simán beleillene az EA elkepzelesebe, hogy megnyirbalja a foddereket. Meglatjuk.