Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Két verzió van. Egy two rare gold csomagból nyitott egy mid R9 - Pelé párost és ezt már ő is szégyenletesnek gondolta. Vagy megint beszart a kontroller és a BF alatt akciósan sem engedte neki asszonypajtás, h vegyen helyette egy újat.
Ezen aztán úgy felhúzta magát, h offolta a topikot. -
kapeti07
senior tag
Nem voltak nagy elvárásaim, de pl az is mutatja, hogy milyen a packluck-om: kramaricot vagy 6-szor húztam különféle pakkokból, de mikor kijön a Signature változata még azt sem sikerül, hogy berakhasam Benzema-ba.
Sokmindenki félretette a packjait erre a promo-ra és kinyitva sem kapott semmit. Ez azért gáz szerintem.
Ez a 22 amilyen jól indult kezd átfordulni Pay-to Win-be.
-
HdRew
őstag
Mondjuk én ebben a tekintetben nálad jobban jártam, nekem jött egy Navas talán egy Ligue1 3-as upgrade-ből, Bernardo Silva, Sterling, Edwards (signature player), Bosquets és kb. ennyi. Ez sem sok, én is többet vártam, de nagyjából a pénzemnél maradtam talán, sőt. Persze Woody most is lekörözött mindenkit.

-
kapeti07
senior tag
Hát szerintem Fifa pályafutásom legrosszabb promo-ja volt ez a Black Friday. Eklöltöttem kb 140 ezer coint, elégettem az összes fodderem, de semmit nem adott vissza a játék. Az a szerencse, hogy az eredeti csapatom megvan. Nem is változtatnék rajta, de minden pakkot minden objectivet megcsináltam, de a legjobb nyitásom Gerald Moreno volt. Kerestem is rajta 12 ezret
Én most kiégtem ezen. Van egy promo amin mindenkinek kellett volna kapnia legaláb 1 jó lapot, mivel ez a Black Friday azaz minden le van árazva a boltokban, de ebben a tetves játékban megy a lehúzás ezerrel. Vegyél FIFA pontot mert van fent 2000-es pack, üzletileg biztos bejött nekik.
Szerintem néhány hétre le is rakom a játékot, mert levette teljesen a kedvemet.
-
Stylerr
addikt
Srácok Kristófról tud valaki valamit? Írtam neki PM-et tegnap, de arra sem reagált.
-
Woodslave
félisten
Ha már Atal van értelme Hakimit lecserélni ha főleg stay back rb marad? Esetleg diamondban felrohangál?
-
gjoe
addikt
Már kimpembe is kaphatna egy kis upgradet.
-
Aguinaga
őstag
Köszi mindenkinek!
Meglátom, hogy muzsikálnak az újak, aztan lehet lesz egy Atal->Varane+Hakimi csere -
Woodslave
félisten
egyszerűen számomra felfoghatatlan a piac működése most.
Dias 180-ig esett vissza a 370-es kezdő hyperól most meg megint 280k. Érthetetlen. Van valami pletyka potm Canceloról de könyörgöm ezt tartja fenn az árát, hogy esetleg jön egy lb-rb sbc?
Csak van valami abban a lapban basszus
-
HdRew
őstag
Akinek kell Skriniar most vegye, mert ahogy nézem megy felfelé az ára.
(Nem véletlenül) -
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
igen, ingame valószínűleg az lesz. Bár mostanában jobban feküdtek nekem a szélesebb felállások, ezért lehet visszatérek majd mégis a 4-3-3-hoz.
De még az is lehet, hogy Mostovoi helyett visszakerül Nteka
Egy állat az a lap, még mindig lenyűgöz, amikor silverben használom.De meglátjuk. Amilyen gameplay volt tegnap rivalsban, sok következtetést nem lehet levonni

Olyan szinten volt kezelhetetlenül gyors a játékmenet, hogy a végén mindig az nyert, akiről több gól pattant be véletlenül
-
HdRew
őstag
Egyszerűen nem tudok mit csinálni, ha nekem 4.4 xg-re jön 2 gól, míg az ellenfélnél 4.0 xg-re jön 4 gól úgy, hogy rage miatt Benzemát ki is állították tőlem, és emberhátrányban rúgtam egy gólt.
A bénák kompenzálják a tudásukat a jobb játékosokkal, érthető, csak kár, hogy aki nem öl bele pénzt, az így járt. Persze ellenfélnél Messi, CR mindenki is ott volt. Nulla tudással kell is, különben nincs ki carryzze őt.
-
Mrdevil
addikt
Sokszor látom CR-en engine van, jobb mint a hunter st-Ben vajon?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát, egész brutál ez a csapat, mennyit ér perpill, ha mindenki eladható lenne?
Én a 1.5 millióból ezt tudtam kiizzadni:

Még annyi varián gondolkodom, hogy Pogba helyett UEL Fekir és Son helyett Dembele, úgy kb. 65k coin felszabadulna
Még nem próbáltam őket, de kíváncsi vagyok Sanchezre, Atalra meg CR-re..
-
|AP|
veterán
ide is megjött Benzema, az egész black friday egyetlen említésre méltó lapja, akit sikerült megszerezni. Most ezt a felállást fogom próbálgatni rivalsban:

Meglátjuk milyen lesz az eddig használt 4-3-3-hoz képest
-
Meghivott
addikt
Baby Nedvedet próbálta már valaki? Narancs Insigne helyére szemezek vele.
-
Woodslave
félisten
ja Vinicius is kb így volt esett az ára, ott nem tudom mennyire volt nyilvánvaló a SIF előre, aztán amikor kijött a SIF hirtelen emelkedett egyet. Gondolom azért amit mondtál hogy qrva drága volt és nőtt a kereslet az IF iránt megint. Mondjuk Marquinosnál van egy RTTK lap ami azért még bekavar a képbe. Milyen ratinget kap a SIF? Az is 89 mint az RTTK? Na mindegy most már megvárom.
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Nkunku POTM lapját érdemes kirakni ? Így jönne a csapatba. Vagy esetleg helyette valaki más ?
Tippek esetleg hol tudnék változtatni ? 200k van rá kb.
Köszönöm,
-
EA's hit
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Én gondolkodás nélkül kiraktam, bár egy egész picivel jobb lapra számítottam (+2 pace mondjuk). De Juve-szurkolóként nincs olyan opció, hogy ne rakjam ki és ne építsem be az öreg Giorgiot
2-3 meccset játsazottam vele este, azokon egyelőre brutál jó volt.Mondjuk az is vicces, hogy a flashback lapokat újabban úgy értelmezik, hogy kötelezően gyengébb overallt kell kapniuk a gold laphoz képest (Kanté, Benzema, Chiellini).
-
|AP|
veterán
majd nyit egyet még keddig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Llorente ára 450-ig esett, de ez még mindig nagyon sok azért a +1 ratingért.
Rengeteg pakkot elnyitottam, SBC-t megcsináltam erre a promóra, egyáltalán nem érte meg a befektetett energiát. Mint ahogy a WL sem.
Ez a hétvége nem segített a kiégésemen
-
Mrdevil
addikt
Ennek a cécónak vége, akkor meg jön a freeze gondolom.
-
Woodslave
félisten
valamelyik szélső camba Fekir vagy Di Natale. Azon agyaltam nagyjából mindegy hogy rw-ben kit kezdek Dembele vagy Chiesa szóval Chiellini nélkül is tudok full chemet adni Di Natalenak is. Aztán hátha jön valami normális olasz rb spec lap és akkor esetleg tudom Chiellinit is használni. Vagy dec 1 egy jó kis Cordoba
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Jó csapat, Skriniar 100K-ért ajándék, kipróbáltam drafton, és jesszus! Ha használnék olasz ligás játékosokat a csapatomban, biztosan a kezdő tagja lenne. Vegyétek amíg még ilyen olcsó, szerintem nagyon nagyon jó lap.
Én meg lassan kirakom Benzemát, és akkor végre van egy egész tűrhető csapatom.
Ja, a hero upgradet megcsináltam, jött egy Joe Cole. Mondjuk most nem tudom a kezdőbe tenni, de majd későbbre a linkek miatt biztos jó lesz..
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
amúgy jól értelmezem, hogy Jones silver kártya? Mert akkor viszont megcsinálom úgyis pl a védelmem a silver csapatban
eM'82 ja nagyon valószínű hogy ez az oka. Sajnos a futbinen már nem lehet értelmesen a kommentekből kideríteni hogy egy játékos jó vagy nem annyi retard komment van
Amúgy discard ára totw-et soha nem fogsz eladni drágábban
teljesen felesleges tárolni sztem -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Max a linkeket tudnám felhozni érvként (Walker, Bruyne, CR7, Cancelo), elég határeset a sebessége. Bár ha ha nagyon mélyen védekezik az ember, akkor ok lehet.
De ha ez a lap Serie A-s, akkor max 60k.
Digestive: szép kis csapat! A tesco Gullit nálam max cserének lenne jó. :( Mondjuk kezd annyi untrade lapom lenni, hogy akár bele is tolhatom.
TOTW lapokat érdemes még tárolni, vagy el kell adogatni amennyiért csak lehet? Van vagy 15 lapom eladható. Az 150k profit lenne.
-
Woodslave
félisten
Ez a Ruben Dias miért ilyen drága még mindig?
-
Digestive
veterán
-
Woodslave
félisten
Kiraktam Chiellinit de már nem tudom miafaxnak. Valszeg a duplicate Haaland miatt ami a 85+-ból jött na mindegy már
-
toxicjew
addikt
Na itt közben megvan a DIv 3, holnap vagy azután megpróbálom ezt a wl playoffot, hátha...
-
Woodslave
félisten
Van használható seriea rb?
-
Woodslave
félisten
Komolyan annyira vicces ez az egész. Lejátsza az ember ez a qrva wlt. Idegbeteg mert fos gameplayben németek meg bárki alázza. Aztán kap egy kalap xart még jutalomnak. Kirak egy fos sbct aztán kap egy 800ks játékost
tudom más meg abból is egy xart. Nem mintha lenne bármi jelentősége
Most tényleg hogy lehetne ezt a játékot nem lexarni. Csak nagyon nehéz
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy Xbox Series X-en a kontrollerem miért lett hirtelen 2. számú a játékban (és kék a játékos indikátor)? Vissza lehet állítani valahogy? Stabilan így maradt... -
Mrguba
őstag
Kicsit de ja vum van tavalyrol

Ez a MÁNKVILLO tiszta BELLERIN tavalyrol
BAr nehez lesz nyerni 2 gollal x meccsen ha mar az elso golnal kilepnek az emberek -
Woodslave
félisten
Na itt magukhoz tértek kicsit a srácok legalább a kötelező rank 3-at lehozták. Ennyi xar meccset. Na mindegy.
-
Izéjose
tag
Egy a bajom hogy ezek az sbc teljesen elveszik az eszemet mindig a tudatos építkezés fele mennék aztán jön egy Benzema,Chiellini,Umtiti,Politano,Morata…. és még sorolhatnám közben pedig full pl csapattal tolom 🤣🤣🤣🤣 csak úgy darálom bele a foddereket ezekbe az sbc-k be aztán amikor meg majd jön az FB MESSI 1 milliós sbc lesz és nem lesz se cash se fodder. 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Egyszerűen a kíváncsiság és az “inkább megbánjam hogy kiraktam minthogy utólag bánjam hogy nem raktam ki elv” hajt -
Mrdevil
addikt
Jó ez a Phil Jones? Pici a rating kicsit, egy tizessel lehetne több.
-
Izéjose
tag
Ki mit gondol az új Chiellini lapról szerintem ez egy ritka jó húzás volt az ea-től 🙏🙏🙏🤟🤟🤟
-
Woodslave
félisten
Na mondjuk nyerni nem tudok a csapattal de s negyedik fax lép ki 0-0-nál. If Neymar és Mbappe nem érdemel free wint
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam az ikont
Xavi nyilván. Remek nyitás
-
Gatho87
tag
3 ultimate packot vettem..84 es a legnagyobb mindharombol xd semmi promo semmi..hala istennek csapatom nincs es mar coinom sem.
-
thebigK
addikt
flash sbc miatt mentek ilyen random rare goldok 3-4-5 ezrekért? szépet lehetett keresni velük, ki is pucoltam kicsit a klubot
-
toxicjew
addikt
Ki gondolta volna, hogy újabb 30 packból 1 wo jön, az is Lloris. Így kurvára nem lettem kisegítve
De még fodder is alig esett az a vicc. Na megpróbálom Nerest és Benzemat megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 11
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kés topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövő hónapban indul a PUBG: Blindspot korai kiadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen aztán úgy felhúzta magát, h offolta a topikot.

akkor bocsi
Csak van valami abban a lapban basszus
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
teljesen felesleges tárolni sztem
CB és GK poszton kívül mindenhol parádés. Élmény számba megy ahogy a hosszú lábaival levadászik bárkit a kp-n.
- Kristóf