Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én odaadom neked szívesen Mbappét, borzasztó nagy kutyaszar nálam eddig a csávó
Adok még neki időt, de eddig totál súlytalan 10-12 meccsen van kereken 2 gólja, a meccsek nagy részében észre sem lehet venni. Eközben mellette Cantona lőtt vagy 15 gólt ugyanezeken a meccseken. Remélem összekapja magát, de ha nem, hát egy percig sem fogom bánni, hogy Garrincha visszakerül helyette a csapatba. -
Woodslave
félisten
Na az eanek nincs humora nem kaptam Mbappet
jött pár wo. Ez a wl egy kínszenvedés volt viszont utolsó meccsen húztam be a 11-et. Tizikkel szegény srác nagy mágus volt de az ea nem hagyja hogy kiessek a skatulyából bármelyik irányba. -
HdRew
őstag
Na srácok, leigazoltam Prime Puskást, egy állat a csávó. (160K coin + fodder)
Nem értem mi nem tetszett benne nektek.
Ellenben Camavingát nem tudom hova tenni. Támadásoknál is fel tud érni, akár kapu elé is, gólt lő, ellenben nem olyan mozgékony, mint mondjuk Moments Lahm. Gondolkodom rajta, hogy eladom Camavingát és helyére behozom Moments Lahmot.
Gondolkodtam, hogy először Puskást vagy Lahmot rakjam ki, de Puskás hamarabb lejár, meg hát csak magyar az ember.

-
Woodslave
félisten
Érdekes mekkora op volt rttk Fekir ez az fb meg semmi extra. Legalábbis 4-2-2-2-ben rcam poszton. Semmi értelme komolyan venni senkit. Berakom oda Cancelot hátra helyére meg Coqulint ugyanazt megcsinálja
-
toxicjew
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
What? Ez azért meglepő, eltoljak még 1 héttel?
Akkor lehet érdemes várni a fodderekkel
Klasszikus EA lenne ha 29ig megbombaznanak néhány icon sbcvel.Közben elengedtem egyelőre R9et, prime Cruyff és prime Gullit a kiszemelt. Mind2t meg fogom tudni venni akkor is ha bukoval szállok ki KDBbol. Próbálta vki vmelyiket?
-
Woodslave
félisten
Kellett egy kis chill sb elite 1.
Előtte 7.5 preview pack. 89 Kimmich következő motm Kostic és Griezman egy pack +1000 coin
Rare pl pack Ederson a másikból Ocampos
na melyik a jobb ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még nem nagyon merek költekezni, még gondolom mikor valójában elindul a tots, csak lesz egy pánik sell, nagy pakk nyitás. Vagy nem? Én is tervezek venni egy toty kdb-t, meg egy toty Hakimit.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy este megvettem Cancelot és Hakimit. Remélem olyan nagyon nem fognak lejjebb csúszni.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért sokunkhoz képest még ez is kiemelkedő...
nekem egy 86os és 84es pick, és asszem egy 85ös a két packból. Kb 40ezret hozott plusz a coin... -
Kristof_94
nagyúr
Utolsó 3 meccset nyernem kellett a 11-hez, de meglett.
Pick: De Ligt, Szoboszlai, Saliba.
Totw pack: Saliba volt a legnagyobb mellette meg 2db 80 alatti.
50k és 125k csomag: totw Barella, Casteels, Savic.Ismét totálisan megérte idáig tolni...

-
Kristof_94
nagyúr
Török ellenfél, 80. percig 2-0-ra vezetek majd bebugol 2 gólt. Hosszabbításban meg 4-2-re megnyeri.
41212(2)-ben ment, az egyik CM Insigne volt, 9 szereléssel!!! Másik Pedro volt 4 szereléssel.
Az utolsó gólt a 87-es Cordobával fejelte a védők közül...

Gusztustalan egy patkány az egész EA, sz*rrá kell tolni az ilyeneket, nehogy véletlen esélyünk legyen. -
EA's hit
addikt
Hivatalosan is holnap kezdődik a tots vote, szóval sanszosan jövő pénteken jön a community tots.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Spec hair trait. Mondjuk mckennit nem próbáltam. Ha neked Cantona az egyik legjobb játékos akkor lehet vele is boldogulni fogsz. Nyilván kpra ez a forma jobban elmegy mint támadónak. Nagy nem gyors de észre lehet venni hogy a pályán van. Mid Vieira helyett nem veszek észre nagy színvonal romlást
-
EA's hit
addikt
Ez a Petit baromi olcsó lett, CM-be vajon megérheti kirakni McKennie helyére?
-
EA's hit
addikt
De miért ne lehetne 11 winből értelmes rewardot várni? Én 9-ből pickeltem tegnap Mbappét, más 5 winekből is szarrá nyitja magát. Közben meg asszem múlt héten írta valaki hogy Boras kvalival együtt 30-0-t ment és még wo-t sem nyitott. 11 winből szerintem igenis kellene értelmes rewardot kapnod, valami garantált minimum pl. abszolút jogosan lehetne.
-
Woodslave
félisten
válasz
raven84
üzenetére
11 win. Miért nem játszol tovább mondjuk 16-ig? Nem mintha akkor bármivel jobb lenne..

11 win azt jelenti hogy a lehetséges meccsek felét nyered meg. Tök mindegy hogy nálad 13-ból vagy nálam általában 16 vagy 20. Milyen rewardot vársz?
Az a baj hogy ebben a játékban semmi nincs arányban. Se a játékosok tudása se az eredmény se az ahhoz kapcsolódó reward ráadásul olyan nagy különbségek vannak kártyák között hogy jelentős részük használhatatlan vagy legalábbis senki nem akarja. Mivel full szerencse az egész azt leszámítva hogy a jobb eredmény jobb pack nagyobb esélye azért elméletben megvan.
Szerintem lehetetlen ebben a rendszerben olyan hogy jól érezzük magunkat alapból el van baxva emiatt a pack rendszer miatt de ami amúgy fenntartja a játékot ebben a formában. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a többi focis játék. Tudnak-e olyat csinálni amit a játék miatt játszunk/játszanak
-
HdRew
őstag
Srácok, ez így elég jó lenne?
Kikerülne 88 Theo, Prime Butra és Camavinga. Helyükre menne Renan Lodi, Wirtz, Moments Lahm.
Moments Lahm nem rossz, de Allan szvsz jobb CDM-ként, viszont talán Camavingánál jobb, így lehetne 4 támadó szellemű játékosom, 2 pedig pöpec védekező.
Szerintetek?
-
Izéjose
tag
Várható mára Aguero spéci lapja vagy tots ig húzzák ?
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én amúgy elhiszem hogy sokkal jobbak akikkel akkor játszok de annyira egyértelmű hogy ki fogok kapni. Strakosha mindent is kivéd minden mellé megy olyan pressing van hogy kettőt nem tudok mozdulni. Mindezt +2 - -2-es formáig. Utána természetesen már 4 embert verek úgy el hogy kettőt nem mozdulnak nekem meg minden is sikerül.. és még mindig agyfaxt kapok orditok és szét tudnám baxni a tvt. Értelmes

-
-
Kristof_94
nagyúr
Az árzuhanásnak én is örülök, de még mindig homály az egész, fogalmam sincs milyen csapat legyen...

Most például ezt néztem. Ha eladok pár foddert olyan 9,7 lenne rá. Nem egetrengető, de ideje már...
-
raven84
senior tag
Egy 11-2-es wlért kaptam egy Iago Aspast. Ha nem dolgozzok át a reward systemet én biztos hogy hozzá nem nyúlok a fifa23hoz, tavaly november óta nem nyitottam 80knál többet érő lapot.
-
-
Woodslave
félisten
Mindegy
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát lassan már csak a csodát
Most látom az utolsó esélyét annak, hogy robbanjon a fodder, ha csak kicsit is. Ha lejar a moments pack, kell egy új sbc különben rip... Én így vagy úgy, de el fogom őket adni hét elején. Max nem lesz akkor R9 csak Cruyff. Wlt most ki is hagyom, most is dolgozom meg holnap is, aztán kocsmázas ha minden jól megy
Nem fogom 2 estébe belesuriteni a meccseket...A vote indulasatol 5 nap vszinu, szóval borítékolható a jovoheti tots.
-
EA's hit
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Nem olyan biztos az. A tots vote elvileg 1-2 napon belül kezdődik, szóval még az sem kizárt, hogy jövő pénteken elindul a community tots.
Egyébként szerintem ha ez az ikon sbc lejár, kiadják ugyanezt újra, ugyanezekkel a követelményekkel. Ha picket adnának ki, az logikusan jóval drágább lenne a mostani sbc-nél, szóval minimum 1 millió, de inkább több, azt meg a kutya se rakná ki.
Illetve jöhet esetleg valami megvariált ikon sbc is. tavaly pl. volt olyan, ahol 3 nemzetből lehetett csak nyitni ikont, meg hasonlók. Szóval jöhet a jó kis walesi-finn-ukrán moments ikon sbc
-
Woodslave
félisten
Van kint egy moments pack. Mit várunk ami a fodderek árát megdobhatja? Pick talán
Pláne ha jönnek a 90+-os szaudi totsok 20kért -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére

Jó ez a wl. Első kettő sima win rq. Utána négy full sz0pas. Utána sima 4 rq.. egy meccset nem játszottam még végig.
És csak az a bajom hogy a négy lose 3-5-2 vagy diamond Petit és Vieira aztán a 4 win meg 4-2-2-2 Cancelo kp Vieira padon. De még csak véletlenül se lehet ebből tuti következtetést levonni.
10 meccs után azt gondolom megint hogy Vieira megy ikon pack jön annyira mindegy
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Marquinhos fullos CDM, és McKennie is baromi jó védekezésben. Van egy nagyon masszív stay back CDM-em, egy all around CM-em, meg egy totál attacking CM-em. Fekirnek nem sok védekezés marad, azt megoldja a másik kettő, de amikor kell, ő is megszerzi a maga labdáit. Nálam kb. ilyen az ideális középpálya, 3 fő, egy totál CDM, egy támadó CM, meg egy, aki tud védekezni és támadni is.
Digi: hunter van rajta
Bár lehet ki kéne próbálni engine-nel is. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk itt pont nem tartom gaznak 2 abszolút védekezni tudó játékos mellett. Nekem is csak 2 van, ráadásul abból az egyik Zidane
Mondjuk régóta akarok már venni mellé egy beton cdmet, de majd ha végre megszabadultam KDB től
3 cdm nagyon overkill. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aztán miért?
Egy Engine lappal 93as CAM LM RM... -
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Mindkettőnek a prime, meg Pelének is. Ez a csapat most ingame, ide kellene valahogy beilleszteni az öreg Bampét, már ha tényleg be kéne
Mindenki untrade, plusz a padon van még prime Puskás, potm CR, Pavard, BD Sancho, Thiago Mendes, FS Nunes, meg ugye Bampé. -
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Wow, grat.

Szerintem érdemes használni amúgy, Garrincha és Cantona melyik verziója?
Itt 14 win lett.. az ultimate packből 83 rating volt a legmagasabb.

Red pickek között volt egy De Ligt, szóval legalább némi fodder jött. Plusz a TOTW pakkból egy Szoboszlai is esett.
Gondolkodom azon, hogy kirakjam-e Lahmot, most már az is sikerülhetne. De Allan amúgy baromi jó. Eder Militao is az upgrade után pöpec, bár ahogy látom megy lejjebb az értéke. Pedig még egy Marcelo is jött zöld linknek.
Desaillyt kéne valahogy leváltani, ha szerelni kell nem rossz, meg blokkolni, csak az a sebesség. Túl sokat kell vele kompenzálni.

Ez a POTM lapja nagyon jó. Bár igen, most már 5* skillereket könnyebben lehet szerezni, mint a játék elején, azért 1-1 McGeady cancel igen sokat tud segíteni..Lehet mondjuk, hogy mindazt, amit Mbappéval elértem, az ment volna FB Fekirrel is. A teknőssel simán magasabb a gól/assziszt mutató mint a meccsszám. De ha jól emlékszem RTTK Fekirrel is ez volt, őt eléggé szerettem, néha még mindig becserélem.

-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na igen, ezek is benne vannak
Ezerszer szívesebben játszok a Garrincha, Pelé, Cantona támadósor bármelyik tagjával, mint vele, és akkor szegény Puskás már a padra szorult
De azért mégiscsak egy 1,5 milliós, szarráhúzott bugos fos lap, és én vele igazából sosem játszottam. Kinyitni mindig csak a játék végén sikerült, amikor már nem kellett, megvenni meg sosem vettem egyik lapját sem. Szóval most nem tudom mi legyen, mert be is raknám, meg nem is
De hát sose legyen nagyobb gondom
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
+1
Nekem pl annyira nem fekszik Mbappe egyik évben sem, h az idén nem is vettem meg egyik lapját sem. Minden évben rápróbáltam a TOTY, TOTS lapjára is és adtam is el.
Erre még rátesz az ellenszenv is, h sok csapatban jön szembe és én direkt nem építek tucat csapatot soha.
-
EA's hit
addikt
9 win. Az a durva, hogy most azóta is azon agyalok, mi a francot kezdjek vele
Szerencsére bele sem kezdtem a potm lapjába (pont az ilyen esetek miatt is), de még így sem tudom, hogy kell-e nekem ez a csávó a kezdőbe
Garrincha vagy esetleg Cantona maradhatna ki a kedvéért, de egyiket sem nagyon van szívem kihagyni. Hát elég sokat fogok most agyalni a következő napokban, de azért mikor megláttam ezt a picket... 3 év alatt az első értékelhető pickem wl-ben
-
Nandinagy
addikt
-
HdRew
őstag
Most az EA komolyan 1.3M coinos price ranget adott meg Marcelonak? Ez legalább egy 2 millás lap kb.

-
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
2 éve egy kurvajó tots lapot kapott Henderson, én akkor őt nyitottam a garantált packból PL tots alatt, elsőre nem örültem neki, de aztán elég sokáig megragadt a kezdőben. Ez a lapja meg jobb is annál, ráadásul 4-4. Biztos nem top tier lap, de szerintem abszolút jól lehet érvényesülni majd vele a játékban.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nézegettem Hendersont de tavaly a tots is nulla volt kicsit tartok tőle. Komolyan ezek e promok annyira xarok. Van két god lije kártya amit nem lehet megvenni pár soso a többi 50k kutyaxar. Ráadásul nem mer senkit venni az ember mert az tuti semmit nem fog érni két nap múlva
-
BenXL
aktív tag
Erre a Hemdersonra erdemes lehet lecserelni RTTF Renatot?
-
toxicjew
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Sosem volt úgy, hogy CAM lesz, már a legelső leaknél is RW volt.
Én kinyitottam a rewardokat, persze 2db Vardyra futotta meg a 85+ pickből egy Tadicra. Elképesztő, hogyha nem tradelsz vagy baszod el a fizetésed a játékra, akkor esélytelen csapatot építeni
Fosszar játék. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem te örülhetsz most

-
Mrguba
őstag
Kurva jo.hogy vartam Joe Colet mert.ugy volt hogy CAM lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor lehet érdemes várni a fodderekkel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)