Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Nem érzem annak, 400kért a PIMje biztos nem az. Amiből gólokat kapok 352ben az nem a nettó sebesség hiánya, hanem hogy a CBk így helyezkednek el ha ilyen 30depthes , 1 csatáros, kontrás srácok ellen meccselek:

Ha közé indítanak, akkor senkivel se futom be.Közben nézem Nick tavalyi pick összefoglalóját. Ez az 5 PIM pick, finoman szólva se volt erős tavaly, de idén érezhetően erősebbek a drop ratek.
11perctől kb -
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Faxt, csak bedobáltam, chem optimizerrel játszok, hátha Perisicet be tudnám tenni kezdőbe full chemen, de nem. 352, de amúgy 4231ben Jorginho LCAM, Ruben meg LB.
Ezek már olyan statos lapok, hogy tökmindegy hol játszol velük, 85%ban jobbak mint egy oda dedikált lap.@Hunreeth
Thx, hányásig grindoltam vele, a többi meg történelem. Mátyás rendben lenne, de nem gerjedek rá. Tavaly volt, tette a dolgát böcsülettel, de valami frissítésre vágyom. +78as curve sem szimpi, kint a felfutóknak elég fontos a jó passzok kiszórása
-
HdRew
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
AREOLA
És amúgy tényleg jobb a legtöbb kapusnál, nekem is állatul szerepelt. (Gold Kimpembéket még mindig látok, és nem értem hogyan, de POTM Mbappé nem tudja csak úgy lefutni. A tegnap SIF Upa vette fel hamarabb a tempót Mbappénál, sírok ezen a játékon komolyan.)
Iszonyat patent a csapat, nagy grat! Elkérhetem?

1 of 5 PIM pick? Szerintem azért Matthaus nem lenne rossz a csapatodba.

-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt annyiban tudom alátámasztani, hogy R9tól sem lettem jobb játékos, sőt, kimondottan nehezebb lett az életem és rosszabbak az eredmények.
Egyrészt WL-ben a free win ugrott, mindenki ha meglátja a kezdőt, már ott kilép. Ha vezetést szerez, de egyenlítek akkor 1-1nél offol a másik fele, akinek nem számít az eredmény. Gyakorlatilag minden meccsem végigmegy, sokszor 0-3, 0-4es első 30percek is, gondolom a "fuck you akkoris megverem a 100millás csapatod" attitűd miatt.Amúgy meg bár tényleg jó a swap felhozatal, de szerintem a TOTS grindot elengedem fodder ügyileg. Akárhányszor volt ilyen, NickRTFM utólag mindig sírt, hogy miért nem a pickeket hozta el. Most ebbe a csapatba, nekem minőségi upgradet (nyílván PIM, de az meg nem value) nem fog hozni senki, akkor meg már yolo egy 1of5 PIM pickért.
-
bodnar123
őstag
Amúgy aki nem bírja az squad battlest a bronz csapatok ellen (mindig skippelve a többit) becserél 3 top playert, egyet szélső hátvédbe, és a jól cselező védővel az alapvonalhoz közel elkezd ballrollozni kigumizott kontival egy gól előnyben és ennyi. 99%ban bejön.
-
kapeti07
senior tag
Én lehet kiveszem első körben Robi Carlost mert a 88-as lapja már egy kicsit elfáradt nállam, de még mindíg imádom. A maradékból pedig VDS-t mert ő volt mindíg is a kedvenc kapusom. Ha marad Én idén nem görcsölök rajta hogy mindíg a legjobb lapjaim legyenek, hanem inkább azokkal játszom akiket szeretek. Egy Dinho lenne az igazi, bár tavaly nyáron megadatott így ha nem lesz meg idén akkor sem lesz hiányérzetem.
-
Dzsoki92
senior tag
Én nagyon azon vagyok, hogy kiveszem VDS lapját illetve az összes packot és az ultimate totskor megeldurrantom. VDS szerintem end game kapus lenne, mondjuk nálam a játék eleje óta prime Cech van és teljesen megvagyok elégedve vele szerintem a játék egyik ha nem a legjobb kapusa. Viszont akkor a 93+ momenst jönne VDS helyett

-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
nekem nincs semmi. Szerintem a pickek miatt legalább 200 silver lapot égettem el gold upgradeben. Mindegy szeretek játszani
Nem tudom már mi a fax legyen. Tavaly tök jó volt bundes tots idején kezdtem, tuti volt a fodder pack legalább lehetett építeni csapatot. Most nem tudom van-e értelem ennek.
Játékos meg vagy Mattheus vagy Gullit, utóbbit próbáltam swapban elég "nehéz" volt nem volt nagy gamechanger bár csak Gullit. A xar moments nyitásokból meg már elegem van, ha megint nyitok egy xar angol vagy olasz momentset az se jobb. Végülis május 23 nincs olyan messze
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Jó, persze más lett a tétje a dolognak, hogy igazából zsebből bármikor megveheted, na meg már neked is sikerült 4 millás lapot nyitnod, még akkor is ha közbe utána lehet elpakkozol egy millát. Viszont fordítva jobban fáj. Ha nincs semmi csak a kigrindolt egy milla és azt elnyitogatod. Amúgy mondjuk az tény, hogy ebben a részben nem igen számít a csapat egy millás keret felett. Nem lesz jobb egy Gullittól sem a játék, mert ugyanúgy nem lesz teste. Viszont ugyanúgy ha r9et nyitsz sem lesz jobb, szóval kocláztatni sem éri meg feltétlen. Persze egy kaszinó nem árt.
-
thebigK
addikt
az első swap idén, ami 2x6 squad battle meccsből teljesíthető -> first owned ezüst angol + mls brazil
-
Digestive
veterán
Most, h olvastam az érveiteket/ellenérveiteket megvilágosodtam.
Én az idén szintet léptem a fifában. Semennyire sem érdekel már a TOP lap grindelés és utólag sem érzem már elszalasztott lehetőségnek, ha pl egy ilyen Gullitot kihagyok. Még akkor sem ha a fodder packokból nem nyitok semmit, vagy ha a lutri ikon packból Nakakata vigyorog rám.
A befektetések miatt alig-alig játszottam a coinomból elérhető TOP csapatommal és az égvilágon semmi hátrányom nem származott belőle.
DR-ben ugyanúgy felmentem Elitbe, WL-en ha volt időm akkor ugyanúgy 11-15 win között végeztem. Ergo nem vágok eret, ha valami nem jön be, vagy szart se nyitok, mert tudom, h a gigamega ultra brutál csapattal se lennék előrébb, mint egy közepesen jó csapattal. Viszont jó móka elpackozni 1 millát ha ahhoz van kedvem, vagy kirakni 1-2 lutri ikon packot. 
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
oooo ennél sokkal többet grindolsz egy ilyen lapért, csak külön kis csomagokért, és a játékosok 99%nak végül nem is adja meg. Szóval azért ez akkor is jobb. Ami talán rossz, hogy igazából sokaknak kötelező lesz megcsinálni, hogy tartsák a szintet.
-
EA's hit
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Nem játszottál még vele, ugye?
Nála sem nagyon van egyik évben sem jobb a posztjára.Kristóf: azért ez a rengeteg grind ez erős túlzás. A 3 friendly obj 1-1 óra alatt simán kihúzható, szóval összesen 3 óra. Wl-t amúgyis nyomsz. Az SB-k gyilkosak, de max. 3 körbe összesűríthető az 5 token, azt meg valami más tevékenység közben ki lehet húzni. Én munka közben tudom húzni, mások podcast-et hallgatnak vagy filmet/meccset néznek közben, meg mittudomén. Meg sb-t is tolna azért valamennyit amúgy is a legtöbb ember. Persze kinek mi, de szerintem ez a pár óra bőven megéri, hogy cserébe legyen egy 1,5-2 milliós top lapod. Az icon swap a kevés baromi jó dolog egyike, amit kitalált az elmúlt években az EA, ez a mostani meg tényleg az eddigi legjobb swapos kör.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilván így, hogy preview packból nyitogatsz toty kantet megérheti a fodder pack de akinek kell egy fix opció kp-ra a játék végéig annak tökéletes
Az előzőben sem érte meg kivenni nekem a fodder packokat mikor konkrétan 6 wo-t kaptam összesen a 3 packból amiből 3 86-os volt a prime garrincha meg simán kezdő lenne 
-
Mrdevil
addikt
Nézem ezt a Robi Carlost, de mire ki tudnám venni... Nem egy elájulós statos lb.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Semelyik. Beraktak ezt most, nagyobb jatekosokkal,mert gondolom latjak az utobbi evekbol,hogy juniusban kezdik az emberek a jatekot ott hagyni. Most ezzel megprobaljak kitolni junius vegeig. Neki sem allok az fix.
Rengeteg befektetett ido,aztan ott mar csak tenyleg par hetre veszed ki. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne haragudj Kristóf de ez milyen sületlenség már?
Mennyi tots középpályás lesz jobb a prime gullitnál? 1-2? azok meg kerülnek majd 3 millába. Jobb középpályást max július végén kapsz majd mikor már jönnek a felhúzott 99es lapok, de Gullit,Vieira szintű ikonoknak mindig van egy aurája ami megkülönbözteti őket a többi laptól in game 
-
bodnar123
őstag
Én nem értem. Aki várja a pl totsot... Milyen lap lehet jobb mint egy Matheus?talán cr7. Mennyi az esélye hogy jön. Melyik lap lesz jobb mint a jobb toty, captain, fb lapok amik most fél millák?
-
Digestive
veterán
Benéztem srácok. Én a 85+ packot nem vettem észre, csak 82 83 84-et. Na de a lényeg, h én az összes fodder packot kiveszem, aztán meg amire marad. Lehet, h VDS-t.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Lehet hülye vagyok, de a 3 fodder pack az 10 token, 8ért már csak a 93+ moments packot tudod kivenni
Amúgy vszinű én is ezt csinálom majd. 3 pack és vmi moments. Az a 3 pack gyakorlatilag önmagában kiad majd egy fasza icon sbct. 
Ja most nézem, hogy a 82/83/85 az csak 8 token, de akkor se adja ki a 91+ picket
Mondjuk a 82-83-84 és a moments pick már kijön
-
EA's hit
addikt
Ez eddig magasan a legjobb swap az évek alatt, most kivételesen kitett magáért az EA. Gullit szvsz ennyit nem ér, Matthäus már baromi jó opció, de igazából a játékosokból most mind jól sikerült választás, Best, Dalglish, Roby Carlos, van der Sar, Eto'o is kurvajó lapok és jó árban is vannak talán mind. Én Matthäuson gondolkozok, vagy kiszedem most a 93+ moments packot, és pár hét múlva tots alatt a második körből a 83, 84, 85 packokat.
Kristóf: Matthäusnál nemhogy a tots alatt, de sosem lesz jobb lap arra a posztra
-
Kristof_94
nagyúr
Nem lett rossz a swap, talán az eddigi legjobb.
Aki szerintem nem éri meg az Gullit és Matthaus, június eleje lenne addig, sok idő és lesz egy rakás jobb tots lap.
Icon pick/pack verziók is jók, de megint sok idő lenne.
85+*20 viszont nagyon jó lenne a PL totsra, mellé meg a 84+*20. VDS még esetleg aki jó. Carlos/Eto'o szerintem szintén nem éri meg, -
Digestive
veterán
Én kiszedem a 3db Fodder csomagot és eldurrantom a TOTS alatt. Aztán ha lesz kedvem akkor idővel a 91+ moments picket még.
-
Woodslave
félisten
Ez a Mattheus nem rossz mondjuk júniusban
-
raven84
senior tag
Ezek kurvajó opciók, fasz tudja mit kellene csinálni

-
raven84
senior tag
Prime Dinho, Pim Eto és Pim Seedorf a mondás. Remélem nem ez lesz.
-
Woodslave
félisten
Az viszont büdös nagy parasztság hogy a friendly nem divhez kötött. Div 7 fos pl gold csapat aztán kapom a fullos csapatokat totykkal.
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Szerintem ő lesz a top ikon ma a swapban, igaz én a prime lapjára tippelnék. De ez totál csak megérzés
Moments Nedved, prime Zidane, moments Pirlo, moments Schmeichel, prime Butra, prime Dalglish, moments Beckham, én ezekre tippelek. Aztán lehet hogy egy sem jön be belőle
-
HdRew
őstag
Srácok, van olyan RB 240K-ig, aki számottevően jobb, mint Clauss?
Djalo végül ment a klubból, és jött a helyére Desailly, a portugál ma totál nem tudta hol van, és folyamatosan hülye helyekre mozgott cb-ként.
Illetve még gondolkozom rajta, hogy Clausst cseréljem-e le valaki jobbra, vagy Griezmann kerüljön ki a csapatból és FB Fekir kerülne a helyére.
-
Woodslave
félisten
úgy tűnik jól titkolták ezt a swapot egyetlen leakernél nem láttam, de most se nagyon látom mi lesz. Végre. Legalább lehet egy kicsit "izgulni"
-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp
üzenetére
majd nyitok pár pakkot tots alatt hátha jön oda is valami. Néztem Nepenthez is csinált egy új klubot. örvendezett hogy nyeri a meccseket 10-9 divben elég vicces volt
Viszont friendlyben baxo csapatok ellen kellet játszani nyilván nem div 9-esek voltak szóval úgy azért nem lesz nagy fun az ikon swap. -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
igen, hasznos persze.
De most komolyan nem várható el annyi az AI-tól, hogy a támadó ne kezdjen el ész nélkül előre futni egészen a hálóig? Vagy ha látom, hogy jó pozícióban van (elszakad a védőtől, nincs lesen) akkor oda lehessen neki passzolni a labdát?Jó, tudom hülye kérdés: nem várható el
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nyilván mesteri szinten piszok nehéz művelni ,meg ha letámadás van ellened akkor kb. lehetetlen is, de éppen lehet vele boldogulni. Nagyjából ugyanaz mint a jobb stickes emberváltás. Villámgyorsan kitudsz váltani a jó emberre, de letámadás ellen ez inkább a hosszú indításoknál hasznos. Váltasz elfutsz beindítod, és próbálod visszarángatni a lesről az embert
Egyre többet próbálom használni mert amúgy hasznos. -
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én őszintén szólva azt hittem 1 hét múlva jön, következő szezonban
De jöhet, kezdődhet a grind 
kapeti: erre én se nagyon alapoznék

woody: deeeeee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hunreeth: köszi
-
sz_abika
addikt
Most nézem hogy Ataléknak nem jött össze egy upgrade sem?! Hát akkor így mehet is a 23.helyről vissza a klubba :/
-
toxicjew
addikt
Na most látom, hogy estétől icon swap

-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na jó de ez az esetek többségében nem működik, mivel egy pillanat alatt a labdás ai játékosra kisvárdáeól odasszáll egy védő és elveszi. Én nem sok embert láttam ezt jól használni. Talán év elején. Mostmár csak próbálkozgatást látok. Ilyet a PES is csinált 8 éve, de igazán nem lehet használni, mert túl gyors ehhez a játék. Persze biztos van hogy bejön de nem tudom elképzelni, hogy többet hoz mint elvesz.
-
bodnar123
őstag
Na meg ha oda is passzolod, lényegtelen, mert hiába tűnik üresnek, mivel a játékosok a hangsebességgel is tudnak közlekedni, ezért a gép, és nem az ellenfél lenyúlja. Vagy a labdaátvételnéllassul le, vagy még a passz pillanata előtt lesre suhan... Szándékosan elcsesz mindent a játék amit te hoznál össze. És ami fáj, hogy azért szeptemberben (eddig sosem ut-ztam elejétől) egész jó játék volt. Egy teljesen más játék. És ez a legnagyobb átcseszés. Megveszel egy játékot és tönkrevágják. Persze lehet az alap koncepció rossz, és a játék úgy normális ha 81-84es játékosokkal játszol. Nem az, hogy mindneki 99 gyorsaságú. Lehet hogy már az elején kódolva van ez a foshalmaz.
-
Nandinagy
addikt
Sajnos nem sajnos, ennek kiküszöbölésére van a player lock. Akkor a gép passzol neked és neked csak jó helyre kell futni meg jó időben kérni a passzt. Nem annyira bonyolult mint elsőre kinéz és pl. ha rávezeted a védőkre akkor hasznos mert ai-ban nem fogja lekövetni a gép az irányváltásaid, de ugyanez beadásnál. Magadtól megállsz és kéred a passzt az ai nem reagál rá időben
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
"Nekem az a szép amikor meglátom, hogy valaki jó helyen van és betudom oda passzolni"
+1
El nem tudom mondani hányszor volt/van az, hogy látom jó pozícióban a csapattársat, de teljesen máshová megy a passz. Nagyon sokszor van az az érzésem, hogy tényleg nem én irányítom a játékot. A lövések sem oda mennek, ahová én irányítom, stb.
Persze olyan is van, hogy én a rövidet célzom, de pont azért lesz gól, mert mégis a hosszúba megy. Totál szerencsejáték és nem csak a nyitásoknál
-
thebigK
addikt
az előbb követtem egy TOTY Messi licitet PC-n. Hogy a francba lehet az, hogy kb 3 hónapja lehetett ezt a lapot nyitni, és 1 tulaja volt eddig, 1 db lejátszott meccsel?
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ki a jobb ebben a szarban? Szerintem ez kb olyan, mintha egy kosárlabdában tennéd fel a kérdést, ahol a pálya hepehupás, a labda tojás alakú és puha, a kosárpalánk magassága meg folyamatosan változik, néha fél méterre van a földtől, néha tíz méter magasan. Persze a két játékosnak sosem ugyanolyan magasságban. Kérdés csak az, hogy ki akar ilyet játszani. Az aki szeret kosarazni, de mivel nincs más hisz benne, hogy lehet ez még jó. Viszont be lehet látni. A játéknak mostmár nincs egyetlen szegmense sem ami jól működik. Semmi. Se a támadás, se a passzolás, se a védekezés. Mindemellett technikai oldalról is gyalázat.
Ez egy játék 2022-ből. És ez nem bug, ez feature... Ez ilyen. Ez nem egy elkapott jelenet, hanem ebből áll a játék. Amúgy mivel legendáson ment sb-ben, itt a csatár gólt fejelt. Hol számít a tudásod, ahol nem te irányítod a passzokat, se a gyorsaságát se a pontos irányát, nem rajtad múlik a blokkolás, a szerelés, nem lehet kiszámolni a távolságokat a lehetőségeket, mert nincs a labdának és a játékosoknak se sebessége se fizikája. Ez egy random game szimulátor, ahol a csapatod erősségével, és a kapcsolati státuszoddal tudod befolyásolni a végeredményt. Persze egy szint felett, mert aki béna, az mindenhogyan béna. Ez a játék fájdalom. Csak amikor nyersz akkor reménykedsz, hogy na még sem olyan szar. De az. Én már amikor nyerek is látom, hogy csóró ellenfél. Szép gólt nem lehet lőni. És nem, nekem nem szép az, amikor cselek mennek, és az ellenfél védői nem akarják megszerezni a labdát, és mellé lépnek, meg elfutnak a labda elől. Nekem az a szép amikor meglátom, hogy valaki jó helyen van és betudom oda passzolni. Na ilyen nincs. Mert valahogy mindig elcseszi a játék. -
toxicjew
addikt
Mit gondoltok, hogy alakulnak az árak a héten? Eléggé bizsereg már a kezem, hogy megvegyem az új csapatot, pont kijönne. Elkezdenek emelkedni, mert Totsra mindenki ráfeszül és a lehető legjobb csapattal akar tryhardolni, vagy esnek tovább?
-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp
üzenetére
nem. Pont az ellenkezője. Minél több a tackle annál rosszabb. Mármint nem feltétlenül rosszabb játékos nem az volt a fő gondolat hogy nagy igazságot mondjak itt
.Csak ezt a megfigyelést osztottam meg, hogy div 8ig mindenki nyomogatta a tacklest mint az állat és saját "elit" vagy div 1 meccs statjaimon azt látom, hogy nagyon sok a tackles és általában jóval kevesebb a passz mint az ellenfélnél. És az alsó divekben ahol domináltam a játékokat pont fordítva. Nagyon kevés tackles több passz.
-
Aguinaga
őstag
Azon gondolkodtam, hogy ha kirakom Puskást, aki kb. klubból, maximum +100k-ból kijön, akkor a maradék 1.1m coinból kit vegyek, immár középpályára. Lahm nem jött be, prime Matthäus jönn még ki, őt próbálta valaki? Más középpályás? Esetleg baby Eusebio, és akkor POTM Ben Yedder lehetne CAM 4231-ben..
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja, hát persze, most már csak kb. az ikonok tizede az, aki tuti kezdő lenne nálunk.
Akkor nem szóltam.
Bár ahogy fentebb is írtam, most már mindenkinek elég jó csapata van, aki a játék eleje óta nyomja az UT-t, szóval kevés lapnak tud örülni az ember. 
Közben gondolkodom egy ilyen csapaton.
A fő formáció a 3-5-2. Nagy merészség lenne Lahm-ot jobb oldali CB-ként játszatni a CM pozi helyett? Mondjuk Cancelo is sokat segítene védekezésben cb-ként, az tuti.
Ha meg nem működik Cancelo High/Med WR miatt a cm poziban, akkor Lahm lehet a CM, és jobb oldali CB lesz Cancelo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek már olyan statos lapok, hogy tökmindegy hol játszol velük, 85%ban jobbak mint egy oda dedikált lap.
. Persze most ramegyek a fodderekre, de matthaus nagyon komoly kis lap. Szóval gondold meg. 

ja jó hasonlat