Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
POTM Brunóra gondolsz? Én kiraktam még a 91es lapját és középpályára tökéletes cm/cdm-be. Nagyon jók a passzai+elég gyors meg jól dribblingel. A védekezés részét neked kell vele de hát azt minden játékosnál neked kell.
Bruno POTM lapjai TOTS időszakig bőven jók lesznek ha csak nem húzol valami 2 millás lapot valami promóból
Nem tudom fog-e fejlődni annyit(szerintem nem), hogy kapjon +ratinget de kitudja. Tavaly pl. Baby Blancot használtam a TOTSig és nála bőven jobb lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom fog-e fejlődni annyit(szerintem nem), hogy kapjon +ratinget de kitudja. Tavaly pl. Baby Blancot használtam a TOTSig és nála bőven jobb lap.