Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
POTM Brunóra gondolsz? Én kiraktam még a 91es lapját és középpályára tökéletes cm/cdm-be. Nagyon jók a passzai+elég gyors meg jól dribblingel. A védekezés részét neked kell vele de hát azt minden játékosnál neked kell.
Bruno POTM lapjai TOTS időszakig bőven jók lesznek ha csak nem húzol valami 2 millás lapot valami promóból
Nem tudom fog-e fejlődni annyit(szerintem nem), hogy kapjon +ratinget de kitudja. Tavaly pl. Baby Blancot használtam a TOTSig és nála bőven jobb lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom fog-e fejlődni annyit(szerintem nem), hogy kapjon +ratinget de kitudja. Tavaly pl. Baby Blancot használtam a TOTSig és nála bőven jobb lap.