Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
A WL rémálmok mellé odatenném még Pope-ot - és ide képzeljetek el egy véget nem érő, rettenet trágár káromkodást
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta
A Rashford jelenség azért elképesztően dühitő, mert ha valaki jól tologatja a pályán (és vannak páran), akkor tényleg nem lehet lekövetni. És általában az őt használók a félpályáig visszafelé cselező, és konkrétan hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...
Végül ezen a héten is 17 winig jutottam (10 vereség mellett), ami mindössze egyetlen L-el több a múlt héthez képest. Most sokkal frusztrálóbb volt, hogy a vereségek eloszlottak és nem csak a végén jöttek. Idegileg is nehezebben birtam, a mélye az volt, amikor KDB futotta le a védelmemet _könnyedén_.
A két pick: Harit (itt mindhárom 81-es volt) és Hakimi, ami viszont egész jó
Velük toltam...Mbappé egy állat, élvezem még az emberfeletti mozgását, meg minden, de többre nem mentem vele, mint Zahával, szóval nyilván tudás, sokkal több higgadtság és koncentráció kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta