- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Nyitottam anno egy rttf Kessié-t, akit nem használok. Nem akartam eladni, gondoltam majd fejlődik, így is lett. Most ránéztem, 300k fölött licitálnak rá, amikor kinyitottam olyan 120k-ba ment. Szerintetek eladjam most vagy érdemes még tartogatni?
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára. Szóval ki mit tanácsolna?
Egyébként jók ezek a fejlődő lapok :) vettem 70k-ert ebben az időszakban egy Diaby-t, most 120
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára.
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)