- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Nyitottam anno egy rttf Kessié-t, akit nem használok. Nem akartam eladni, gondoltam majd fejlődik, így is lett. Most ránéztem, 300k fölött licitálnak rá, amikor kinyitottam olyan 120k-ba ment. Szerintetek eladjam most vagy érdemes még tartogatni?
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára. Szóval ki mit tanácsolna?
Egyébként jók ezek a fejlődő lapok :) vettem 70k-ert ebben az időszakban egy Diaby-t, most 120
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- AlzaErgo ErgoArm D05B Tube - Akár 2db 32" monitorhoz
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára.
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)