Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Kipróbáltam telón, megjelenik a discardolt játékos, apró hiba, hogy minden kiválasztott napra jelzi
Kristóf: imáink meghallgattak, végre nem kell a rohadékok barna meg bordó labdáit nézni
Btw a team press is kapott egy újabb nerfet.
- Decreased the amount of time the Team Press D-Pad Tactic can be active for, before requiring cooldown, from 20 seconds to 15 seconds.
- Once Team Press is requested, its effect takes 2 seconds to activate.
- In situations where the defending team is using Team Press and recovers possession, Team Press will not automatically remain active on the following loss of possession.Habár az utolsó sor inkább buff, legalább is nekem, jobb az ha én nyomkodom és nem automatikusan kapcsol be és fogyasztja el úgy, hogy nem is akartam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest