- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Kipróbáltam telón, megjelenik a discardolt játékos, apró hiba, hogy minden kiválasztott napra jelzi
Kristóf: imáink meghallgattak, végre nem kell a rohadékok barna meg bordó labdáit nézni
Btw a team press is kapott egy újabb nerfet.
- Decreased the amount of time the Team Press D-Pad Tactic can be active for, before requiring cooldown, from 20 seconds to 15 seconds.
- Once Team Press is requested, its effect takes 2 seconds to activate.
- In situations where the defending team is using Team Press and recovers possession, Team Press will not automatically remain active on the following loss of possession.Habár az utolsó sor inkább buff, legalább is nekem, jobb az ha én nyomkodom és nem automatikusan kapcsol be és fogyasztja el úgy, hogy nem is akartam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest