Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Na jó, én most gondolkozom el erősen, hogy inkább befejezem ezt a játékot. Egy másik játékot toltam, aztán beléptem a fifaba, hogy wl-ből lejátszak néhány meccset. Kettő után full idegesen kapcsoltam ki az xboxot...
Két tudatlan ellenfél, két vereség. Nálam Lenglet úgy mozog, mintha6 féle testi fogyatékkal élne, meg 2 törött lábbal. A másik oldlaon meg, mintha rakétát dugtak volna a seggébe. A játékosaim harmat gyenge passzokat adnak, 70%-ban csinálnak, mint amit nyomok, már ha csinálnak valamit, mert valamikor nem is reagál....az ellenfél mondjuk a kontrollert is lerakhatta volna, mert a játék folyamatosan magától leszerel.Undorítóan csal a játék és mellé a nyomorék olaszok még benyomják a csirkés gólörömöt... Arról nemnis beszélve, hogy azzal kezdi a meccset, hogy dekázva végig akarja vinni
mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam