Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szjoci27

tag

Na jó, én most gondolkozom el erősen, hogy inkább befejezem ezt a játékot. Egy másik játékot toltam, aztán beléptem a fifaba, hogy wl-ből lejátszak néhány meccset. Kettő után full idegesen kapcsoltam ki az xboxot...
    Két tudatlan ellenfél, két vereség. Nálam Lenglet úgy mozog, mintha6 féle testi fogyatékkal élne, meg 2 törött lábbal. A másik oldlaon meg, mintha rakétát dugtak volna a seggébe. A játékosaim harmat gyenge passzokat adnak, 70%-ban csinálnak, mint amit nyomok, már ha csinálnak valamit, mert valamikor nem is reagál....az ellenfél mondjuk a kontrollert is lerakhatta volna, mert a játék folyamatosan magától leszerel.

Undorítóan csal a játék és mellé a nyomorék olaszok még benyomják a csirkés gólörömöt... Arról nemnis beszélve, hogy azzal kezdi a meccset, hogy dekázva végig akarja vinni :C mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam :))

Új hozzászólás Aktív témák