Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy
    addikt

Srácok... Első meccs, valami mohamed ellen, természetesen mondanom sem kell: delay óceán, hátráltatás, stb. A gyereknek Aké és BELLERIN volt a 2 cb. Képes volt Bellerint CB-be rakni. 3x szereztem meg a vezetést, 3x egyenlített elképesztően átlátszó gólokkal visszapattanóból és hasonlók. Végül Rashford megmentett a 90. percben, de már felforrt az agyvizem.
    Értem én, hogy manapság olyan világot élünk, ahol Mohamednek mindent szabad, én meg lassan egy fehér zoknit sem vehetek fel, nehogy sértő legyen. De mi az istenért kell ezt átvinni egy virtuális játékba? Egy játékba, aminek a gyártója elvileg minden évben kampányol és kiáll minden mellett, mindenki egyenlő és hasonlók. Csak én ezt egyáltalán veszem észre, mert a legtöbbször már el van döntve egy meccs attól függően, hogy te melyik országból játszol és még sorolhatnám.
    Miért? :F

Nem vágom mi a problémád egyébként de komolyan. Bellerin már játszott cb-t mikor sok sérültünk volt vagy 343-t játszott az Arsenal(Alapból tierney játszik azt 343ban). 178 centi 74 kg.
    Az idei játék legjobb cb-je Kyle Walker 178 centi 73 kg.(netről vannak az adatok).
    Miért ne játszhatna ott? Nálam rb Walker játszik cbt. és?
    Én kifejezettem szeretem variálni a játékosokat más posztokra. Nem egy csatárt rakott védőbe hanem egy szélsőt középre :D A második bekezdéssel meg nem értem mit szeretnél... Neked sincs megtiltva, hogy bárkit berakjál cb-be aki gyors vagy de? :F

Látom neked ez a posztváltás lesz a rigolyád :D Azért szeretünk :C

Új hozzászólás Aktív témák