- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok... Első meccs, valami mohamed ellen, természetesen mondanom sem kell: delay óceán, hátráltatás, stb. A gyereknek Aké és BELLERIN volt a 2 cb. Képes volt Bellerint CB-be rakni. 3x szereztem meg a vezetést, 3x egyenlített elképesztően átlátszó gólokkal visszapattanóból és hasonlók. Végül Rashford megmentett a 90. percben, de már felforrt az agyvizem.
Értem én, hogy manapság olyan világot élünk, ahol Mohamednek mindent szabad, én meg lassan egy fehér zoknit sem vehetek fel, nehogy sértő legyen. De mi az istenért kell ezt átvinni egy virtuális játékba? Egy játékba, aminek a gyártója elvileg minden évben kampányol és kiáll minden mellett, mindenki egyenlő és hasonlók. Csak én ezt egyáltalán veszem észre, mert a legtöbbször már el van döntve egy meccs attól függően, hogy te melyik országból játszol és még sorolhatnám.
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest