Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Igazuk van a többieknek :D Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább. :D
    Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
    Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.

Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik :D

Ott a pont! Emiatt cseréltem Kantet pedig untrade. A szélsőkhöz nem tud passzolni. Támadót indítani through ballal pedig nem is érdemes próbálni. Bruno olyan melységi passzokat ad, hogy néha én is meglepődők, hogy csak a kapussal vagyok szemben. Amíg nem próbáltam én sem képzeltem, hogy igy is lehet :) Gold lapja kicsit kévés, de ha van coin az if sif már szuper, a többi meg ráadás :)

Új hozzászólás Aktív témák