- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Életemben először összejött a beugró a wl-be. Kérdések:
- ez lejár valamikor? Úgy értem kötelező belépni a következő wl-be? Vagy akár két hét múlva is beléphetek?
- A wl-ben is a div-emnek megfelelő emberek ellen rak be? Most div7-ben tanyàzok. Most már hogy van normálisan működő kontrollerem hirtelen felindulásból feltoltam magam div9-ből div7-be. Amúgy ez minden div-re jellemző hogy ennyire szóràs van az ellenfelek tudàsàtv illetően? Úgy értem hogy most többnyire nyerek, néha becsúszik egy döntetlen vagy vereség. Viszont némelyik ellenfél szinte a "pàlyàn sincs" úgy elverem. Oké nekem is van szarabb formàm, de legalább küzdök. De némelyik már a 15. Percben lép kifelé a 3. gól után, annyira nincs köze a játékhoz. Egyáltalán az ilyen mit keres div7-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest