- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.