Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.