Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Ez mondjuk tényleg marhaság.

Hát a valódi fociban sincsenek a posztjukhoz ragasztva a focisták... Meccs közben is változnak a posztok. Vagy pl pár éve amikor a Juvénél volt sok sérült és Alex Sandrot több meccsen is feltokták LW-be... aztán a kis brazil rugdosta a gólokat.

-
akooos
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Amúgy míg objectiveztem és kellett a Friendly én is mindig Mbappé és Cantona párossal támadtam. Szégyen-nem szégyen,nem akarok 30 meccset lejátszani, ha mondjuk 5 win kell. Utoljára asszem RB Mukiele volt, akiért játszottam. Max a silveres friendlyt vagyok hajlandó játszani, de mást nem, pont azért, mert sweatfest az egész. Így meg főleg, hogy be van korlátozva, hány meccs játszható

-
Nandinagy
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Nem.
Nem tudom elhinni, hogy ebből cikk született
Annyira felesleges találgatni. Ikon SBC-t nem november végére igérték? Akkor 19. -én nem fogják kiadni őket.
Lahm-ot meg erős olcsóbb lapnak mondani az 1.8 milliós árával
A tavalyi 1. swapban már voltak prime ikonok is mint Keane,Rui Costa,Wright,Owen stb... Kiváncsi leszek idén is így lesz vagy maradnak a baby+mideknél. -
v-man
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Forca Barca

Nekem is nagyon hasonló a kezdőm, de a sárga Portu nekem kidobott pénz egyelőre, inkább játszatom 7-es chemen potm Oyarzabalt, igaz, in game CM poszt, azon nem adta Portu igazán.4-4-2 gyémánt nálam, Fati és Félix a két csatár, mögöttük Grízes a CAM, de Jong CDM, a két CM pedig Llorente és Oyarzabal, védelemben Carlos helyett Lenglet (aki nagy tanár), RB pedig Sergi Roberto.
-
Zimmi91
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Ez idegesít a legjobban, hogy tudom a semmiért vették el, mert ha használtam vna valamit akkor leszarom benne van, de így nagyon nem fair és igen az a másik, hogy hányan csinálják és semmit se kapnak több 10 millió coint visznek át egyik accról a másikra, meg coin vevő oldalakat promóznak youtubon, biztos nehéz lenne megtalálni őket és kibannolni örökre. Nem ehelyett engem nulláznak aki csak tradelni próbálna ha egyszer egy kalap fos a játék....

Kiváncsi leszek mi lesz, de szerintem idénre ennyi a játék ha nem adják vissza akkor biztos, EA Play Prot már le is mondtam.... -
K.J
senior tag
válasz
barcabome
üzenetére
MdewC mester taktikája még a fifa 20-ból, azt hiszem kifejezetten erre a delayes szarra.
(Ha rosszul tudom javítsatok kérlek!)
Működött egyébként!!! Itt is megér egy próbát, én is megteszem, hátha.
Játékosokat helyettesítsd be. Gondolom tapasztalt vagy, ne én, zöldfülű magyarázzam neked.

-
Gatho87
tag
válasz
barcabome
üzenetére
Sajnos ez egy fos jatek lett megint. Az a borzaszto,hogy rosszabb jatekosoktol kapunk ki. Ezt abbol latni, hogy normal felallassal hozza sem tudnak szagolni a jatekhoz.. 2,3-0 ra vezetek mindig. Erre jon a varazslatos fast build up, constans pressure es semmit nem tudok csinalni es kikapok. Elpasszok, visszapattanas stb. Vagy a masik hogy rashforddal jonnek es visszapattan hozza minden es felborit mindenkit. Egyszeruen en sem tudom ezt elviselni, szanalmas ez az egesz, hogy vagy a sokkal nagyobb tudas jon ki pl. Div1es player egy div5 os ellen, vagy a lutri, hogy jobban jatszol es normal a jatek (nem jon a script vagy a gep altal tolt loserek.)
-
barcabome
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
Nagy lelkesen nyomtam egy meccset. Emre Can lefutja Rule Mukielét, majd két védővel maga előtt ellövi a rövidet 20-ról IF Gulának. 4-0-nál ki is léptem, üres kapura rávertem 16-ról, de a visszaérő védő mentett...
Ja én nekem az IF Haaland nem volt képes üres kapura belőni, de az ellenfének a sima Haaland kézen állva elrakja.
Már nekem kellemetlen ez a sok rinyálás, ha nem látnám mi történik a játékban nem hinném el...
-
Nandinagy
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Remélem nem gondolod komolyan, hogy Rekál vagy kicsoda(ne haragudj nem ismerem) akkora influencer, hogy olyan packokat kap amiben jó lapok vannak
A 130.000 átlagnézős castro TOTY alatt kb 1.5 millió pontot durrantott el mire nyitott egy TOTYt. Szerinted ez azt bizonyítja, hogy ők kapnak packot?
A másik dolog meg, hogy igazából Cristijan gondolom nem vesz coint amiért kaphatna bannt. De a leglényegesebb, hogy az ea sokszor leszarja
Aki hülye az lebukik és meg is kapja érte a bannját -
eM'82
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Régebben nézte a topicot, majd válaszol rá.
Fura az egész az biztos. Vsz úgy van vele EA hogy abból is bevétel lesz (megveszik a játékot) meg ingyen reklám.
Külföldi YTuberek is sokan kezdik hol vegyél fifa coint felvezetővel. Még sosem vettem, de eskü jobban megérne 1M coin -8-10e Ftért, mint ha pakkra költené az enber. Gyanítom nem ez az árfolyama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én inkább a rendes icon baby lapját akarom megszerezni, de persze ingyen ez se lesz rossz